Těhu kalhoty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já mám opačnou zkušenost a pak si v těch obchodech připadám jak mimozemšťan!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky něco kupovala v HM a CaA. Postupem času jsem zjistila, že těhotenské oblečení mají ve většině obchodů specializovaných na věci pro mimča, odkud mám i dvoje rifle, ve kterých chodím skoro pořád. Z bundy jsem ale zatím dost zoufalá, netuším, v čem budu chodit, až se ochladí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak s tou bundou to bude horší i u mě protože nevím jestli něco vůbec seženu a taky za kolik
) no uvidíme co seženeme ale snad něco najdu a pak napíšu kde jsem sehnala. akorát bych nerada mrzla v zimě a nějak ohrožovala miminko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamarádka chodila v takové bundičce kratší s tím pružným úpletovým pasem (pánské)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím, tak lidi kradou bundy manželům
Mají-li statnější kusy, já bych měla problém, ale vyšlo mi to, že mi stačila moje - nevypasovaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já takové štěstí nemám protože můj přítel je štíhlý není sice nějaká vychrtlinka ale je štíhlejší postavy takže si nejspíše budu muset poradit sama. Pánské bundy jsem si zkoušela už poodzimní ale jsou jinak šité než dámské maji větší ramena a delší rukávy a neseděla mi tedy žádná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A v kterém jsi týdnu? Co něco takového? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Není to žádný módní trhák, ale zase za ty prachy… ![]()
Zkus tam pohledat, něco určitě najdeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale je to 44, větší jsem nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky popřemýšlím o tom i když to je nic moc tak na fotce a ve zkkušenosti je to jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zas lepší, než umrznout
Ale teď jsem zahlídla jinde, že máš termín v lednu, tak to jde třeba o měsíc, měsíc a půl, to zvládneš v čemkoli, kdyžtak dáš dva svetry nebo nějakou pořádnou fleesovou mikinu ![]()
Jestli bude velká zima a sníh, tak se ti stejně nebude moc chtít nikde kutálet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak to máš pravdu protože kutálet se mii nechce už i teď někdy radši si lehnu jednu dobu jsem měla i období kdy jsem skoro celý den prospala kromě vaření a uklízení ale doslova prospala
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně Samíka dneska odpoledne musela vzít na hoďku ven mamka a já jsem spala
Prý když viděla, jak jsem unavená, tak pro něho sama přišla ![]()
Mimino potřebuje růst, tak vysává energii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak to věřím já jsem teď 14 dní hlídala bratrance jen přes den a taky mi to dalo zabrat ale už vím že nemám nikomu slibovat hlídání že už to nedávám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
vim, ze jsi psala, ze nechces internetovy obchod, ale ja si v tomhle koupila kalhoty (cerne manzestraky), protoze maji velke velikosti a jsem moc spokojena.
Pak jsem si koupila dziny v obchode s kocarkama a detskyma vecma (myslim ,ze byli XXXL
. Svoji velikost mam tak cca 48.
Tady je odkaz na internet. obchod - http://www.tehotne.cz/…ske-kalhoty/
Hodne stesti!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit