Těhu kalhoty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
těhu kalhoty
Ahoj potřebovala bych poradit kde koupit těhotenské kalhoty. Pocházím z přerova ale mám možnost jet autem kamkoli ale tak aby se mi to vyplatilo pro ty kalhoty jezdit a projíždět benzin. Přes internet tomu moc nevěřím dáte mi někdo nějakou radu prosím
a ještě jsem si vzpomněla na nějaké tričko a bundu na zimu
předem moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem si těhu kalhoty kupovala v CaA,mají tam oddělení těhotenské módy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
CA a HM, tam se da vybrat, ja kupovala vloni dvoje no a letos je zas uziju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nejspíš do Olmiku do Olympie, ne? Mají tam těhotenské v HM a je tam i CA
Já jsem tam před dvěma lety nakoupila všecko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bud ta Olympie nebo meli tehotenske i v Prioru v tom obchode s kocarkama. jinak ja tehu kalhoty koupila v OL v Hané (tuším Puntanela to byla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no právě ta velikost je složitější tak 48 a nemo spíše 50 nebo XXL je to složitý potřebuji je už teď a i na zimu a hlavně na zimu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsme na tom stejně. Koupila jsem si kalhoty vel. 48 v Prioru v Přerově v tom dětském obchodě. Byly sice drahé, ale holt, když jsem jak vorvaň, tak se nedá nic dělat.
A vím, že tam měli i ve velikosti 50. Takže tam se stav nebo ještě Mája (naproti Hvězdy), jak je zdravka - tam měli kalhoty ve slevě. Pak jsem se koukala v CA ale neseděly mi. Kdyžtak písni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bundu jsem zatím neobjevila, ale triček mají dost…třeba v tom CA!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě HaM a CaA doporučuju úžasný tepláky z Tchiba - mají dlouhý i 3/4 a daj se pak nosit taky i normálně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak to do HM ani nechoď - já mám teda velikost o dost menší a do těch jejich gatí jsem nedostala nohy - do žádného čísla ![]()
Ale v CA bys uspět mohla - já mám nakonec všecko z tama, protože gatě jsem neoblekla a halenky tam tehdy měli jak na padesátileté baby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luuucik píše:
Ja hm doporucuji,maji tam velikosti 34 az píše: Více
Tak mám asi divné nohy
I to nevylučuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenže mě to vše v hm příjde malé nejsem taková ta typická vychrtlinka mám nějaký to kilečko navíc tak se musím nějak přizpůsobit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit