Kdy začít nosit?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdy začít nosit??
Ahoj holky, zajímalo by mě od kterého týdne jsme začly nosit těhotenské kalhoty?? Jsem v 15tt a uvažuji že bych jsi nějaké už koupila, ale mám strach, zda mi ještě nenabyde zadek, abych do nich pak vlezla.
Děkuju moc za rady!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ja zacla tak v 6 mesici kdy mi zaclo rust bricho vic…predtim sem ale taky dost pribrala..takze sem potrebovala taky jiny kalhoty..kupovala sem v kenvelu gate co byly do siroky gumy..loni se to zrovna nosilo tak toho mely furu. ono treba tehotensky rifle by ti na maly brisko nedrzely si myslim…ale zalezi co a kde koupis…chce to zkouset ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem se do normálních buď nevešla vůbec, nebo začaly být nepohodlné přes bříško, asi tak kolem toho 15.týdne u obou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a dopručuju HaM, všechny gaťky mám odtamtud a spokojenost, dokonce jedny nosím jako zimní i když těhu nejsem, jsou vysoké, takže nikde netáhne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nosila asi tak od 5. měsíce, ale předtím jsem si koupila normální o číslo větší, což stačilo. Jak jsem si musela v práci při sezení rozepínat knoflík, vyrazili jsme na nákupy ![]()
Úplně ze začátku jsem to řešila gumičkou v knoflíkové dírce (a samo dlouhé triko přes to) ![]()
Ty z HM jsou super, že mají nahoře šňůrku na zavázání, ale já jsem do nich nedala nohy. Do žádného čísla
(nejsem Twiggy, ale ani slon
) Nakonec jsem nakoupila v CA, kam se mi nohy vešly, ale zas nemají ty šňůrky - takže když jsem měla malé břicho, tak padaly a když už moc velké, tak taky
![]()
Řídila bych se hlavně tvým pohodlím, lidi ti můžou být ukradení ![]()
Příspěvek upraven 12.09.10 v 11:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosila jsem od 5.měsíce kvůli pohodlí.Kupovala jsem je v CaA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těhu kalhoty jsem u prvního nosila asi od 20. týdne, teď je nosím už od 9. týdne, protože jsem nějak rychle narostla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já se už pomalu do normálních kalhot nevlezu, takže bych už měla začít nosit těhotenské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase ty z CaA měly v tunýlkách kolem bříška děrovanou gumu a knoflík. Takže stačilo vytáhnout gumu, dát do dírky knoflík a tak se regulovala šířka.
Ale musím se přiznat, že první měsíc nošení jsem si říkala, kterej ***** tam dal děrovanou gumu a zapomněl na očka pro pásek. Pak mi to jednou na wc došlo a byla jsem nad svojí hloupostí vysmátá ještě celý den. ![]()
K dotazu-začala jsem nosit, až když běžná konfekce nestačila, protože jsem právě nevěděla, že jdou regulovat a padaly by mi. Ale jsou úžasně pohodlný a taky si je schovávám na zimu, i když už nebudu těhu. Protože jsou vysoké a nefouká na záda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tejchi píše:
No já se už pomalu do normálních kalhot nevlezu, takže bych už měla začít nosit těhotenské.
Pokud nenosíš krátká nebo průsvitná trička, tak ani nikdo nepozná, že máš těhotenské kalhoty. A jsou fakt úžasně pohodlný. A samozřejmě se může stát, že přibereš hodně a budeš muset kupovat další. Ale pohodlí je pohodlí. A navíc je pak můžeš prodat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě třeba ty popisované těhu kalhoty vůbec nevyhovují… přijde mi, že se mi tak různě hrnou a padají. Tak jsem ulovila dvoje těhu lačláče a jsem naprosto spokojená. A nosila jsem je od nějakého 25tt, do té doby jsem se vešla do svých klasických.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
u obou kluků jsem začala nosit těhotenské kalhoty kolem 28týdne,do té doby jsem dopnula svoje.
- Citovat
- Upravit
jak jsem se nevesla do normalnich, vlezla jsem do tehotenskych - cca v nejakem ctvrtem, patem mesicic.
Nejvic kalhot jsem mela z HM, pak nejake z CA.
Mne se nelibi laclace a podle mne to musi byt nepohodlne na wc - hlavne v poslednim trimestru, kdy clovek chodi porad…
- Citovat
- Upravit
já začala nosit těh. kalhoty ve 20tt…A kupovala jsem v těhotenské módě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já jsem ve 4.měsíci a dnes jsem si byla koupit o číslo větší kalhoty, protože když sedím tak mě ten knoflík fakt tlačí
Andua, to s tou gumičkou je super fígl, zkusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit