Kdy začít nosit?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejdřív jsem si koupila normální rifle, jenom větší (nosila jsem je pak i po porodu). A o kousek později, cca na přelomu 4. a 5.m těhotenské. Do starých bych pupík nejspíš ještě narvala,ale nebyly mi přes nohy, nosím je těsné. A ty těhugatě jsem schválně vybírala, aby byly elastické, takže mi vydržely až do konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já od začátku co jsem se nevešla do kalhot nosila takový černý elastický kalhoty, hodily se ke všemu a vypadaly dobře, měla jsem na střídačku dvoje a vyšly mě o dost levněji než těhu kalhoty, který jsem pod 8 stovek neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začla nosit těhotenské, když už jsem se nevešla bříškem do své standardní velikosti, tzn. nějaký 20. tt. Mám je z HM a ty gumičky uvnitř s knoflíčkem mi je na břiše spíš krabatí než zužují, ale jde o to, jak má kdo tvarovanou postavu - já třeba nemám boky. Mám elestické tmavě modré rifle bez šoupání s mírně širšími nohavicemi (počítám s tím, že je budu nosit i po porodu a pak na druhé těhotenstí) a na tu elastickou látku přes bříško nedám dopustit.
Dokud mi byly pod bříškem volnější, nosila jsem tu látku přeloženou na půl jakoby kolem boků a pod bříškem a perfektně držely. Teď v 26. tt už mi příjemně podepírají a kryjí celé bříško. A jak jsou elastické, tak i přibírání přes stehana a zadeček neřeším. A to, že mi zakryjou záda, je taky k nezaplacení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já jsem dneska začala 11 tt a už jsem se po nějakých těhu kalhotech koukala.....páč moje mi začínají být těsné. A říkala jsem si,že si je koupím až budu po kontrole ve 12tt..........nebo není to brzy? ![]()
- Citovat
- Upravit
Pekulíno není brzy. Já se nakonec rozhodla pro těhu šaty zatím a příjde mi v nich tbříško malé. Jsou tak narasené a to jsem ve 21tt
![]()
Hlavně ať je maminka a miminko v pohodlí!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj taky přemýšlím o oblečení..měla bych
jsem 21.t a zatim jsem se nerozhoupala,kalhoty mi zatim ještě jsou,ale už je to trochu znát.Napadají mě sukně na zimu uvidím k čemu se dopracuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já na začátku těhu přibrala jednorázově 4 kila, takže jsem těhu kalhoty začala nosit na začátku 3.měsíce, nechtěla jsem investovat do větších normálních, koupila jsem rovnou těhu. Od kamarádky jsem dostala lacláče na pokročilejší těhu, tak i když z těchle „vyrostu“, lacláče to jistí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já jsem byla „domucena“ koupit těhu džíny už v 6!!týdnu
Sice jsem se do všech svých kalhot vlezla, ale třeba i po 5 minutovém nošení jsem dostávala strašné křeče do bříška… a než investovat do větších normálních kalhot, tak jsem koupila rovnou těhu a byla to úleva. Kašlu na okolí, které si ťukalo na čelo (teď jsem 10tt), hlavně, že je nám dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já jsem domluvená se švadlenou od nás z města, že mi všije tu gumu do mým jedněch starších kalhot a jedněch černých společenských a dám jí za to 400,–........
- Citovat
- Upravit
Pekulína píše:
no já jsem domluvená se švadlenou od nás z města, že mi všije tu gumu do mým jedněch starších kalhot a jedněch černých společenských a dám jí za to 400,–........
To máš dobrý takhle švadlenku,taky bych brala
Byla jsem s kamarádkou na nákupech oblečení a koukala po obchodech „tehu“mody holky docela cenové pálky.
jak vidělat na maminkách
už jsem se domluvila se sestrou je o dost větší tak mi prý bude půjčovat hadříky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si holky oblíbila,ted je to hodně v módě,sverty v podobě šatů je to pohoda a je mi teploučko a nic mě netlačí,takhle těhotenství zvládnu už bez větších útrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem v 25tt a těhu oblečení nenosím, kalhoty mám pořád svoje, jen nosím gumičku na knoflík a nejpohodlnější jsou pro mě legíny nebo punčochy a svetrové šaty, vypadá to krásně, bříško nikde netlačí a je to pohodlné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já začala nosit těhu kalhoty asi ve 12. týdnu. Normální džiny mě hrozně tlačili a sedět třeba v autě bylo nemožné bez rozepnutí. Břicho jsem ještě neměla, ale prostě to tlačilo- zní to nepochopitelně co ![]()
Asi to bylo tím, že špek se poddá, ale mimi nikam nezaleze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj já už to měla vymyšlený s těmi svetry v podobě sukní a ejhle kamarádka mi dala hned 2 krásný těhu kalhoty
takže to střídám,ke štěstí mi chybí jen těhu pás,jelikož mě bolí při delší chůzi břicho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem dnes v 17tt a těhukalhoty mám necelých 14 dní, vyskočilo mi bříško snad ze dne na den
Ale už asi od 12tt mi byly kalhoty nepříjemné
Já mám z CA a jsou výborné. Mám silnější stehna a s kalhotama problém všeobecně. Ale tyhle jsou super, tmavší ryfle s lycrou takže nemám strach že bych se časem nevešla. Látka na bříšku je dvojitá a i na zádech dost vysoká takže v téhle zimě neocenitelná a pod běžným tričkem neviditelná, krásně sedí a nekrabatí se
Je pravda že HMkové kalhoty jsou moc hezké a často také levnější, ale bohužel pro mě buď krátké nebo uzké
Sice jsme na konci měsíce měli chudší večeře, ale koupila bych je zas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit