Kdy začít nosit?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Helilalou píše:
Ahoj, mám úplně stejnou zkušenost, ale já se vrhla v 8 týdnu do těhotenských věc nadobro. Mě roste břicho jakoby dole, manžel se mi směje, že mám pneumatiku, a tím pádem nic nezapnu a v sedě jsou to muka. Tak jsem si koupila těhu sukn, je jeansová a skvěle padne, nen an vidět přes tričko, že je t+hotenská…a jedny kalhoty…ty jsou ještě trochu větš, ale je to úleva a bříško vesele roste…
to jsi me potesila
ja jsem v 5tt a uz mi to pri sedu proste vadi a necim se dobre…uz jsem si myslela, ze jsem nejaka divna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nosila jsem těhotenské oblečení od začátku, byla jsem předtím hubená a celá jsem se tak nějak rozšířila a natekla, hlavně megaprsa, ale i bříško, nakoupila jsem kalhoty v sekáčích, HaM džíny a jsou jako nové za 200
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, jsme na tom úplně stejně a je to parááádička. Neskutečné pohodlí!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám zkušenosti s těhu oblečením
Při Terce jsem začala nosit těhu oblečení až kolem 20 týdne, protože to tak nějak šlo a nikde mně nic netlačilo. A teď - jsem v sedmém týdnu, svoje kalhoty zapnu, ale je to při sezení dost nepohodlné, tak jsem začala nosit těhu kalhoty a paráda. Jen jsem přišla na to, že mají díru na nohavici, tak se v nejbližší době vydám koupit nové těhu kalhoty. Než abych si každý měsíc kupovala levné větší kalhoty, tak si radši pořídím jedny dražší a mám vystaráno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Též nosím těhu oblečení od začátku a je to lepší než se mačkat a cítit blbě
Nakoupila jsem si věci přes Aukro a Mimibazar,takže mě to taky tolik nestálo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já řeším menší problémek
Potřebuji v práci nosit bílé kalhoty a nevím kam se na ně jít zaměřit
V pracovních oděvech totiž na těhule nemyslí ![]()
Umíte někdo poradit kam jít kouknout?Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam jsme koukala a nějak nic nenašla
chjo
Pořebuji aby byli čistě bílé a ke kotníkům, nesmím mít 3/4 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mela v tehu 2 kalhoty tehotenske a vubec mi nebyly pohodle… A ke konci už vubec.. Nejradeji jsem měla ryfle moji mamy ktery byly velky ![]()
- Citovat
- Upravit
taky bych zkusila běžnou módu, jen větší velikost a bokovky, kdyžtak doplnit těhotenským pásem, aby ti netáhlo na břicho a záda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To už mě také napadlo jako krajní řešení
Asi to tak budu muset řešit
jen doufám, že mi pod ním nebude moc horko
mám radši totiž menší chlad než teplo
checht
PS: děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wvanilka:
Ahoj, a v jakém shopu mají těhu oblečení? Já mám po ruce jen CA,Gate, New York a pak takový obchody pro panenky a nikde jsem to neviděla… Jsem v 8t a také mi není oblečení pohodlné, ikdyž ještě žádný pupíček nemám… Já už měla s oblékáním problémy před tí než jsem byla těhu(nepohodlnost v riflích atd..)
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čerstvá maminka píše:
wvanilka:Ahoj, a v jakém shopu mají těhu oblečení? Já mám po ruce jen CA,Gate, New York a pak takový obchody pro panenky a nikde jsem to neviděla… Jsem v 8t a také mi není oblečení pohodlné, ikdyž ještě žádný pupíček nemám… Já už měla s oblékáním problémy před tí než jsem byla těhu(nepohodlnost v riflích atd..)
Děkuji
CaA mají těhotenské oblečení, pak jsou speciální obchody na to, nebo HaM, ovšem mně se osvědčily pražské sekáče
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Saroyva:
Ahoj. Slysšla jsem že v HM mají moc pěkné ale já mám od sebe tento obchod 100km, jsem z Vysočiny a tady jsme asi trošku zaostalý na tyto potřeby, bohužel… ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit