Kdy začít nosit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
8.8.11 13:49
Helilalou píše:
Ahoj, mám úplně stejnou zkušenost, ale já se vrhla v 8 týdnu do těhotenských věc nadobro. Mě roste břicho jakoby dole, manžel se mi směje, že mám pneumatiku, a tím pádem nic nezapnu a v sedě jsou to muka. Tak jsem si koupila těhu sukn, je jeansová a skvěle padne, nen an vidět přes tričko, že je t+hotenská…a jedny kalhoty…ty jsou ještě trochu větš, ale je to úleva a bříško vesele roste…

to jsi me potesila :mrgreen: ja jsem v 5tt a uz mi to pri sedu proste vadi a necim se dobre…uz jsem si myslela, ze jsem nejaka divna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.8.11 12:52

nosila jsem těhotenské oblečení od začátku, byla jsem předtím hubená a celá jsem se tak nějak rozšířila a natekla, hlavně megaprsa, ale i bříško, nakoupila jsem kalhoty v sekáčích, HaM džíny a jsou jako nové za 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.8.11 19:29

Přesně tak, jsme na tom úplně stejně a je to parááádička. Neskutečné pohodlí!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.8.11 14:23

Přidávám zkušenosti s těhu oblečením :-) Při Terce jsem začala nosit těhu oblečení až kolem 20 týdne, protože to tak nějak šlo a nikde mně nic netlačilo. A teď - jsem v sedmém týdnu, svoje kalhoty zapnu, ale je to při sezení dost nepohodlné, tak jsem začala nosit těhu kalhoty a paráda. Jen jsem přišla na to, že mají díru na nohavici, tak se v nejbližší době vydám koupit nové těhu kalhoty. Než abych si každý měsíc kupovala levné větší kalhoty, tak si radši pořídím jedny dražší a mám vystaráno :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
22.8.11 17:15

Též nosím těhu oblečení od začátku a je to lepší než se mačkat a cítit blbě :lol: Nakoupila jsem si věci přes Aukro a Mimibazar,takže mě to taky tolik nestálo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3859
26.9.11 15:32

No já řeším menší problémek :( Potřebuji v práci nosit bílé kalhoty a nevím kam se na ně jít zaměřit :( :cry: V pracovních oděvech totiž na těhule nemyslí :(
Umíte někdo poradit kam jít kouknout?Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.9.11 16:32

já bych se zaměřila na internet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3859
26.9.11 16:45

Tam jsme koukala a nějak nic nenašla :zed: chjo
Pořebuji aby byli čistě bílé a ke kotníkům, nesmím mít 3/4 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
26.9.11 17:29

Já mela v tehu 2 kalhoty tehotenske a vubec mi nebyly pohodle… A ke konci už vubec.. Nejradeji jsem měla ryfle moji mamy ktery byly velky :D

• Citovat
  • Upravit
17629
26.9.11 17:31

taky bych zkusila běžnou módu, jen větší velikost a bokovky, kdyžtak doplnit těhotenským pásem, aby ti netáhlo na břicho a záda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3859
26.9.11 17:41

To už mě také napadlo jako krajní řešení :D Asi to tak budu muset řešit :D jen doufám, že mi pod ním nebude moc horko :) mám radši totiž menší chlad než teplo :D checht
PS: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.11 07:19

wvanilka:

Ahoj, a v jakém shopu mají těhu oblečení? Já mám po ruce jen CA,Gate, New York a pak takový obchody pro panenky a nikde jsem to neviděla… Jsem v 8t a také mi není oblečení pohodlné, ikdyž ještě žádný pupíček nemám… Já už měla s oblékáním problémy před tí než jsem byla těhu(nepohodlnost v riflích atd..)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.10.11 11:29
čerstvá maminka píše:
wvanilka:

Ahoj, a v jakém shopu mají těhu oblečení? Já mám po ruce jen CA,Gate, New York a pak takový obchody pro panenky a nikde jsem to neviděla… Jsem v 8t a také mi není oblečení pohodlné, ikdyž ještě žádný pupíček nemám… Já už měla s oblékáním problémy před tí než jsem byla těhu(nepohodlnost v riflích atd..)

Děkuji

CaA mají těhotenské oblečení, pak jsou speciální obchody na to, nebo HaM, ovšem mně se osvědčily pražské sekáče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 12:28

Saroyva:

Ahoj. Slysšla jsem že v HM mají moc pěkné ale já mám od sebe tento obchod 100km, jsem z Vysočiny a tady jsme asi trošku zaostalý na tyto potřeby, bohužel… :-?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
13.10.11 12:31

U prvního až po 20.týdnu, teď u druhého už od 12.týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...