Kdy začít nosit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ifka0711
9.1.11 14:04

Teda holky, já jsem asi plně jiná :-DD
Už od 7tt mě začaly být těsné normální kalhoty, takže pokaždé při sezení jsme si musela rozepnout knoflíček… a to ani nemluvim o tom, když jsme byli někde na jídle…masakr :-DD
Teď už jsme ze skříně vytáhla ty nejvěší kalhoty co mám, ale zvládam to v nich pouze pokud stojím, při sezení si musim rozepínat i zip (obzvlášť vtipné je to v restauraci či kavárně, když vstávám od stolu a zapínám si kalhoty), a to jsem zatím ani moc nenabrala, spíš to bříško je nějaké nafouklé… :-DD a to jsem teprve ve 13tt…
No včera mi už došla trpělivost (poté co mi knoflík drze uletěl) … chtěla jsem si koupit klasické kalhoty (bokovky) ale větší … No ty o číslo jsem skoro ani nezapla, a ty o dvě čísla sice ano, ale dělali ošklivé boule (přes břicho jen tak tak,ale jinak velké)…
Asi mi fakt nezbyde nic jiného než si koupit už teď nějaké těhotenské, sice mi to přijde ulítlí, ale pohodlí je pohodlí, snad seženu nějaké co mi padnou a nebude v nich vypadat jako strašidlo :-DD

• Citovat
  • Upravit
17565
10.1.11 09:25

ja si koupila tehu gate ve 14. tydnu, sice mi jsou jeste trochu volne, ale bricho v nich mam jak v pokojicku a uz prave nemusim resit to rozepinani knofliku, kdyz si sednu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.1.11 14:09

Já jsem v 13. tt a už jsem taky začala nosit. Tenhle týden. Normální kalhoty mě už na břiše tlačí a neni mi to pohodlné, protože v práci skoro celý den sedim. Jestli je to blbý nebo ne absolutně neřešim. Hlavně, že je pohodlí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.1.11 09:08

Já dnes začínám 11 tt a už mám na knoflíkové dírce gumičku :-) Celý den v práci sedím, to bych nevydržela. Tak myslím tak 2-3 týdny a na těhu kalthoty také dojde. Ale lepší, než mimčo škrtit.

Příspěvek upraven 20.01.11 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.1.11 09:12

Mám je od cca 15 týdne,začaly mi vadit kalhoty při sezení. Oboje z C&A a u obou se mi hned vypárala nit u té gumy v natahovacím pásu :roll: ,ale jinak super. Kuip si nějaké,co mají trochu vůli ještě do šířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
24.1.11 14:07

jsem 17t. a těhu mi stále padají (i když jsem je přinesla z půdy už asi ve 12t.) tak to řeším gumičkou na knoflíku a doma volné tepláky nebo tepláky se šňůrkou. funkční spodní kalhoty do mrazu jsem sebrala manželovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.1.11 23:34

Ahoj, jsem ve 14tt a taky jsem tenhle týden začala nosit. Pás přes bříško mi je sice ještě dost volnej, ale u jiných střihů dokonce škrtil. Bříško doroste, hlavně, že jsou pohodlný. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
19.2.11 12:08

Já jsem na začátku 17. týdne a už mi trošilinku začíná vylézat bříško. Svoje kalhoty sice ještě dopnu, ale při sezení už mě tlačí, takže je musím rozepínat, tudíž už začínám vážně přemýšlet o nákupu těhukalhot :-) Byla jsem se zatím jen mrknout v CA u nás v Pardubicích, ale výběr tam moc neměli, nic se mi nelíbilo :-? tak uvidím, jestli někde něco vyšťourám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
19.2.11 12:11

Já vlasně vůbec dloho na mně nebylo nic poznat a pak bylo takové horko, že jsem nošila jednohuché šaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.3.11 11:55

Tak já to tu čtu a připadám si dost blbě…já musel začít nosit těhu kalhoty už ve 2. měsíci. 'Už mi moje kalhoty nebyly a celkově mi začalo už růst břicho a hlavně mi často během dne tvrdne a nafukuje se, takže m je v těhu kalhotech moc pohodlně…Je pravda, že všichni tipují 5. a jsme teprve 3. měsíc…asi ze mě bude hroch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
18.3.11 23:14
Helilalou píše:
Tak já to tu čtu a připadám si dost blbě…já musel začít nosit těhu kalhoty už ve 2. měsíci. 'Už mi moje kalhoty nebyly a celkově mi začalo už růst břicho a hlavně mi často během dne tvrdne a nafukuje se, takže m je v těhu kalhotech moc pohodlně…Je pravda, že všichni tipují 5. a jsme teprve 3. měsíc…asi ze mě bude hroch…

kocko nic si s toho nerob u mna to bolo rovnake, mozno este rychlejsie ;-). na konci 2 mesiaca som mala narast bruska o 25 cm, takze normalne gate nepripadali v uvahu. teda od 2 mesiaca pekne nosim tehu nohavice ;-). par ludi sa pytalo na termin porodu, ked som im povedala ze za 7 mesiacov, tak uplne cumeli ;-). no teraz som v 7 mesiaci a brusko mam rovnako velke ako v 2 ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
19.3.11 00:22

Já od 6.měs.Ale je to hodně individuální, žádné měřítko na to určitě není..tak hlavně,ať se cítíte dobře,těhule :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.3.11 18:07

Mám úplně stejné zkušenosti…vydala jsem se do města a asi 5 lidí se mě ptalo v jakém jsem měsíci a typovalo tak pátý, když jsem odpovídala třetí, tak se strašně divili…Nejvíc mě štve, když si ze mě lidi dělají srandu, že jsem ztloustla a že to není těhotenstvím, ale jídlem…to ale nevědí, že skoro 3 měsíce ráno zvracím, jím jen málo a většinou lehká jídla a ovoce a prostě to tak mám…těhu kalhoty jsou nutností…ach jo, lidi jsou zlý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 11:36

Já jsem si je koupila na začátku 17tt, prostě mě normální začaly v sedě na břiše tlačit, i když jsem se do nich ve stoje vešla a měla ještě rezervu:-) myslela jsem, že je budu nosit déle, ale pohodlí je pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.3.11 14:51

Ahoj, mám úplně stejnou zkušenost, ale já se vrhla v 8 týdnu do těhotenských věc nadobro. Mě roste břicho jakoby dole, manžel se mi směje, že mám pneumatiku, a tím pádem nic nezapnu a v sedě jsou to muka. Tak jsem si koupila těhu sukn, je jeansová a skvěle padne, nen an vidět přes tričko, že je t+hotenská…a jedny kalhoty…ty jsou ještě trochu větš, ale je to úleva a bříško vesele roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat