Kdy začít nosit?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj. Taky přidávám zkušenost s těhu oblečením. Jsem v 10. týdnu a už v 8. sem musela kupovat kalhoty s gumou, sice ne těhu, ale byly pohodlné. A teď jsem si koupila rovnou těhu v HaM za 500 kč a jsem spokojená. Mají tam opravdu dost velký výběr a já byla šťastná, že aspoň vím, kde za přijatelnou cenu nakupovat. V obchodě přímo s těhu módou ceny nešly pod 1000 i za obyčejné plaťáky
Ještě, že nemusíme řešit trička, tuniky jsou skvělé a ty svetry taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beru*Beru píše:
Ahoj. Taky přidávám zkušenost s těhu oblečením. Jsem v 10. týdnu a už v 8. sem musela kupovat kalhoty s gumou, sice ne těhu, ale byly pohodlné. A teď jsem si koupila rovnou těhu v HaM za 500 kč a jsem spokojená. Mají tam opravdu dost velký výběr a já byla šťastná, že aspoň vím, kde za přijatelnou cenu nakupovat. V obchodě přímo s těhu módou ceny nešly pod 1000 i za obyčejné plaťákyJeště, že nemusíme řešit trička, tuniky jsou skvělé a ty svetry taky
Ahoj, můžu se zeptat, mají těhu oblečení v každém HandM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemají, v Praze tedy ne. V centru vím, že mají Na příkopech, ale ne na Václaváků a v Galerii Harfa taky ne. Jinde nemám přehled.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cherries píše:Beru*Beru píše:Ahoj, můžu se zeptat, mají těhu oblečení v každém HandM?
Ahoj. Taky přidávám zkušenost s těhu oblečením. Jsem v 10. týdnu a už v 8. sem musela kupovat kalhoty s gumou, sice ne těhu, ale byly pohodlné. A teď jsem si koupila rovnou těhu v HaM za 500 kč a jsem spokojená. Mají tam opravdu dost velký výběr a já byla šťastná, že aspoň vím, kde za přijatelnou cenu nakupovat. V obchodě přímo s těhu módou ceny nešly pod 1000 i za obyčejné plaťákyJeště, že nemusíme řešit trička, tuniky jsou skvělé a ty svetry taky
Jé, tak to fakticky netuším
V Olomouci v Olympii těhu sekci mají, jinde fakt nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky přidávám zkušenosti.
Jsem v 21. tt a už se svých kalhot skoro nevlezu, tak posledních 14 dní sháním těhotenské oblečení.
Volnější vršky, i když ne nutně přímo těhotenské, celkem nebyl problém. Nakoupila jsem v C&A, Tescu, Marks&Spencer a Orsay. Asi yb to šlo kdekoli, i u vietnamců, ale to už obyčejně jsou hadry velikost XXL na usedlé staré baby a tak sem vypadat nechtěla.
Kalhoty byly trochu problém, sehnala jsem těhu legíny a rifle, ale jinak nic
V C&A i HM jsem našla těhotenský koutek (pokud teda vůbec byl, není ve všech pobočkách), ale to jsou většinou 2 až 3 stojany a tudíž huby výběr. Většinu tvoří ty rifle, pak tepláky, beztvará trička a tak. Černé kalhoty neprodyšné, přesně ten materiál, co nemáme nosit. Ale hlavně ty barvy, černá, šedá, vyblitá hnědobéžová, tmavomodrá, modrošedá, tmavofialová. To úplně jako kdybychom měly v tomto období držet smutek. Taky jste si toho všimly? Všecko okolo barevné, ale těhotenské koutky vypadají tak, že by mě z těch hader přepadly deprese?
Pak jsem byla ve specializovaném těhu obchodě, ale to bych tam nechala celou výplatu
Přes internet se mi moc nakupovat nechce, když si to nemůžu osahat a vyzkoušet… Nějaké tipy, kam ještě zamířit? Škoda že bude brzo mrznout, jinak bych si asi pořídila sárí a bylo by to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BeruBeru píše:cherries píše:Jé, tak to fakticky netušímBeruBeru píše:Ahoj, můžu se zeptat, mají těhu oblečení v každém HandM?
V Olomouci v Olympii těhu sekci mají, jinde fakt nevím.
v každém ne, třeba u nás v Brně jsou HM tři a těhu jsem našla jen v jednom. A stejnak není z čeho vybírat, chtěla jsem sukni a měli snad dva kousky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeťulkaC píše:
Ahoj, taky přidávám zkušenosti.
Jsem v 21. tt a už se svých kalhot skoro nevlezu, tak posledních 14 dní sháním těhotenské oblečení.Volnější vršky, i když ne nutně přímo těhotenské, celkem nebyl problém. Nakoupila jsem v C&A, Tescu, Marks&Spencer a Orsay. Asi yb to šlo kdekoli, i u vietnamců, ale to už obyčejně jsou hadry velikost XXL na usedlé staré baby a tak sem vypadat nechtěla.
Kalhoty byly trochu problém, sehnala jsem těhu legíny a rifle, ale jinak nic
Pak jsem byla ve specializovaném těhu obchodě, ale to bych tam nechala celou výplatuV C&A i HM jsem našla těhotenský koutek (pokud teda vůbec byl, není ve všech pobočkách), ale to jsou většinou 2 až 3 stojany a tudíž huby výběr. Většinu tvoří ty rifle, pak tepláky, beztvará trička a tak. Černé kalhoty neprodyšné, přesně ten materiál, co nemáme nosit. Ale hlavně ty barvy, černá, šedá, vyblitá hnědobéžová, tmavomodrá, modrošedá, tmavofialová. To úplně jako kdybychom měly v tomto období držet smutek. Taky jste si toho všimly? Všecko okolo barevné, ale těhotenské koutky vypadají tak, že by mě z těch hader přepadly deprese?
Přes internet se mi moc nakupovat nechce, když si to nemůžu osahat a vyzkoušet… Nějaké tipy, kam ještě zamířit? Škoda že bude brzo mrznout, jinak bych si asi pořídila sárí a bylo by to
v HaM já teda objevila moc hezký věci…
mám HaM jeany jedny ze sekáče za 200,– úplně jak nový, pak ještě od kámošky, co jsem vytáhla teď, protože jsou velký a ty maj super střih i barvu, nosila bych takový asi i normálně.No a pak v sekáčích, tam jsem našla hodně těhotenských věcí, mikin, šatů, tunik, krásnou těhotenskou džínovou sukni, tu tahám celou dobu. No a punčocháče mám taky z HaM. Trička kupuju prostě dlouhý normální netěhotenský. Kabát mi půjčila kamarádka. Barvy nosím veselé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Saroya píše:
mám HaM jeany jedny ze sekáče za 200,– úplně jak nový, pak ještě od kámošky, co jsem vytáhla teď, protože jsou velký a ty maj super střih i barvu, nosila bych takový asi i normálně.No a pak v sekáčích, tam jsem našla hodně těhotenských věcí, mikin, šatů, tunik, krásnou těhotenskou džínovou sukni, tu tahám celou dobu. No a punčocháče mám taky z HaM. Trička kupuju prostě dlouhý normální netěhotenský. Kabát mi půjčila kamarádka. Barvy nosím veselé
To zní dobře, kde jsou takové super sekáče? Asi neumím hledat, nacházím jen věci do velikosti 38… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeťulkaC píše:Saroya píše:To zní dobře, kde jsou takové super sekáče? Asi neumím hledat, nacházím jen věci do velikosti 38…
mám HaM jeany jedny ze sekáče za 200,– úplně jak nový, pak ještě od kámošky, co jsem vytáhla teď, protože jsou velký a ty maj super střih i barvu, nosila bych takový asi i normálně.No a pak v sekáčích, tam jsem našla hodně těhotenských věcí, mikin, šatů, tunik, krásnou těhotenskou džínovou sukni, tu tahám celou dobu. No a punčocháče mám taky z HaM. Trička kupuju prostě dlouhý normální netěhotenský. Kabát mi půjčila kamarádka. Barvy nosím veselé
no tak v Praze jich je hodně, nacházím spíš náhodně - dobrý je na Biskupcově, pak v HOlešovicích na Dělnické, tam jsou dva, kde těhotenské věci měli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosila do 7. měsíce jedny takové pružné, co mám doma, a pak už tepláky. Nechtělo se mi utrácet peníze ještě za to.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já už od 12. týdne hlavně kalhoty , svoje jsem nezapnula a když jsem je nosila třeba jen na pásku tlačily mě do břicha, nakoupila jsem v HaM , mám jedny kalhoty do práce, jedny tepláky na doma a jedny takové outdoorové. Jsem v 17tt a nic jiného zatím nekupuji. Koupila jsem svoji velikost, co jsem měla před otěhotněním,jen tepláky o čílo větší, pás mi byl volný, ale do něho bříško doroste. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jsem ted v 13.tt a taky jsem nevedela,protoze normalni me uz tlaci a nedopnu
,tak jsem jukala na netu a objednala jsem si tehu dziny,tak jsem zvedava jak budou vypadat a jak mi sednou
jeste mi nedorazily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HM v Ostrave prestal prodavat tehu obleceni
Ahoj vsem, jen pro info, HM v Ostrave prestal prodavat tehu obleceni.. maji misto toho navic panskou sekci, sem se vcera rozcilila ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, je to hodně různé podle břicha. Já jsem to vydržela asi do 17 ne 18 týdne a pak jsem už kupovala těhotenské oblečení, protože do normálního jsem se zkrátka nevešla.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky!
Ján jsem v 14.týdnu,nikdy jsem nebyla žádný hubenour a jediny co jsem ted přes zimu nosila, tak byly legíny.Džíny mě prostě už v 2.měsíci škrtily.
Ted jsem si objednala z obchodu : www.jatymy.cz kalhoty- džíny…dneska mi už přišly a super.Hlavní je,že i na plnoštíhlé tam mají.
Jsem fakt nadšená.V kamenném obchodě měli max. do vel. L a ne XXL na mě.
(a ještě k tomu 2× dražší než přes net )
Kalhoty jsem zkoumala a je tam i knoflík,který se vzadu dá posouvat,tak to klidně můžu mít po celé dobu těhotenství..od začátku do konce ![]()
je lepší kašlat na ostatní,kdy kdo co nosil,protože si myslím,že má každý jiné tělo a jinak se cítí. Když tě něco škrtí a necítíš se už na džíny atd..,tak kup těhotenské a je jedno v jakém týdnu jsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit