Kdy začít nosit?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já si musela kalhoty s bříškem pořídit už v 11.týdnu. Nedalo se vydržet v žádných jiných celý den v práci, hrozně mi to mačkalo bříško
Teď si je nemůžu vynachválit a žádné jiné na sebe nevezmu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky tak, zhruba ve 14tt jsem začala nosit těhotenské kalhoty. Jinak bych musela v práci sedět v rozepnutých ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začala těhotenské oblečení nosit tak v 5. 6. měsíci. Nebo jsem nosila jen legíny a delší tričko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem si těhotenské kalhoty koupila až tehdy, když už jsem měla pořádný bříško a normální jsem nemohla dopnout, takže asi tak od šestého nebo sedmého měsíce. Jinak jsem nosila takové lepší tepláky na gumu nebo šaty nebo kalhoty s takovou natahovací gumou přes bříško. Je to super, jsou letní a unosíš to i po porodu. Koupila jsem je myslím v orsay. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vyloženě těhotenské kalhoty nemám, mám výhodu že jsem letní těhulka. Jsem v 8. měsíci a na ten poslední měsíc si opravdu těhukalhoty kupovat nebudu, když jsem to vydržela bez nich doteď
Buď nosím výše uvedené legíny s delším trikem, nebo mám spousty šatiček, které dělají moc pěkné bříško
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď si připadám jako tlusťoch když jsem nezapnula džíny které jsem do té doby nosila už v 11.tt
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem 15+1 a mám sedavé zaměstnání, takže při sezení mám kalhoty rozepnuté, jinak mě tlačí…
Při chůzi mě zatím netlačí, ale nechtěla bych přijít o své oblíbené letní pláťáky, tak mě zajímá, jestli je možné kalhoty vzadu nastavit gumou, aby byly volnější?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo nastavení kalhot gumou nejspíš možné je, ale nevím jestli bych si oblíbené pláťáky kvůli jednomu létu mařila gumou, když je můžu příští rok zase nosit normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo nastavit gumu lze, ale ja v tehotenstvi pribrala i pres zadek, takze jsem normalni kalhoty na sebe nenatahla vubec
, navic ti poroste brisko i behem leta…nechala bych si oblibene plataky na pristi rok a ted si poridila tehu kalhoty (jsou pohodlny) a na leto treba saty..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, na léto to máte v pohodě, můžete nosit sukně a punčochy. Já jsem byla v sukních až někdy do 28. týdne, zapla jsem je v pohodě pod břichem. Pak už byl říjen, byla zima, tak jsem si koupila elasťáky do kozaček, delší o jednu velikost větší svetr v Terranově a v tom jsem to v pohodě dochodila.
Měla jsem celkem 1 těhotenské kalhoty z Nextu, těhotenské šaty z HM (daly se i na zimu s elasťákama), 2 větší svetry, pár obyč triček vel. L a dvoje elasťáky. A něco mi půjčila mamka ![]()
- Citovat
- Upravit
@SarkaLo nejjednodušší fígl je gumička do vlasů, provléknout dírkou a zachytit oba konce za knoflík, pokud jsou bokové, tak ti to klidně může pár týdnů takto stačit. Ale oblíbené kalhoty bych nepřešívala, radši bych si koupila nějaké pláťáky ve větší velikosti, stačí za pár týdnů zajít po slevách a máš je za hubičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem teď v 7 měsíci, nahoře mám 2 kila a mám strach si zatím kalhoty kupovat, abych za měsíc nebyla jak balon a kalhoty mi nebyli malé ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já jsem převlíkla těhotenský gatě už ve 4 měsíci-čekala jsem dvojčata, ale od 25tt jsem s těhu věcma vydržela dýl, jelikož jsem o jedno miminko přišla