Těhu oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi záleží na typu kalhot, některé mají „velkou kapsu“ na břicho, ty ti asi nebudou, některé menší. Chce to vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych nosila sukne s puncochacema nebo nejake volnejsi leginy, pripadne vetsi kalhoty.Ale padat ti to nebude, vyberes, co ti bude sedet pres zadek. Nosila jsem pak tehu dziny jeste s miminem na vychazky. Ale muze se stat ze ke konci tehotenstvi se ti zvetsi i panev a koupis jeste vetsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja svoje kalhoty neoblikla uz nekdy v 5tt, proste jsem nabehla do obchodu a koupila netehu kalhoty jen volnejsi, s gumou v pase napr… panev se mi rozsirovala fakt brzo, ale bricho jsem mela videt az nekdy od 7mesice a to uz chtelo tehu kalhoty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávají se i těhotenské kalhoty bez té kapsy, jsou vepředu naopak vykrojené, snížené. Ty bych zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych si „mezikalhoty“. Brisek do tehotenskych se ti bude delat za dlouho, ale tvoje ti budou neprijemne uz furt. Staci ty, co maji vpredu misto kousku pasku sirokou gumu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v tomhle období nosila legíny, takové s tou širší gumou. Těhotenské kalhoty z tebe spadnou, já je nemohla nosit ani s břichem, pořád se mi sesouvaly dolů. Raději legíny nebo punčochy a šaty k tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na konci 8 tydne, bricho taky nemam nejak extra velky a do svych kalhot se nevlezu od nejakeho 7 tydne. Koupila jsem si klasicke tehu leginy, kapsu ohrnu, nic mi nepada a vydrzi mi (snad) do konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem cca ve 14tt a stale nosim sve bezne kalhoty a doufam, ze s nimi vydrzim az do porodu, stejne jako u prvniho ditete.
Tehotenskou modu jsem nemela ani jeden kus, ale mela jsem velmi male bricho, nastesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jogrr píše:
Jsem cca ve 14tt a stale nosim sve bezne kalhoty a doufam, ze s nimi vydrzim az do porodu, stejne jako u prvniho ditete.
Tehotenskou modu jsem nemela ani jeden kus, ale mela jsem velmi male bricho, nastesti.
To jsi zakladatelce dobře poradila! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobne jsem nesnesla nic uzšiho cez bricho uplne od zacatku těhu. Takže jsem koupila v lidlu nejmensí leginy pro tehotne co tam meli a co mi byli, a zacala jsem je nosit hned od zacatkucca 6tt. Proste jsem to bricho mela strasne citlivý, nic jsem na nem nesnesla, dokonce jsem si i vlastní ruku podkladala polštářem když jsem ležela na boku v posteli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosila těhotenske kalhoty snad od zacatku, vadilo mi, že me táhly klasické kalhoty přes bricho. Koupila jsem si dost oblečení přes Vinted už po holkách a levne.
Takže ne, není to blbý aby si nosila to v čem se citis dobre.
- Citovat
- Upravit
Taky mi (zvlášť podruhé) břicho vyskočilo hodně brzo. Probrala jsem šatník a vybrala těch pár kousků, co se daly, hodně teda šaty. Takové ty klasické těhotenské kalhoty s velkou gumou jsem milovala, ale ty, co jsem pořídila někdy v 15.tt (kdy už mě lidi pouštěli sednout i přes zimní bundu, jak to bylo vidět), mi byly v tom 15.tt ještě zoufale volné a teprve ve třetím trimestru normálně nositelné. Takže pokud půjdeš do těch s vysokou gumou, co sedne teď, je slušná šance, že to nevydrží až do konce. Ale zas nač se v tom mačkat, že jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejpohodlnejsi byly saty se zvysenym pasem, k tomu leginy a puncochace. Kalhoty jsem nenosila vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normalni kalhoty jen se snizenym pasem, ty vydrzi dlouho. Pokud navic s gumou v pase, tak az do porodu. V zivote jsem nemela tehotenske kalhoty s tou „kapsou“ na brise, ty bych unosila tak posledni dva tydny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem na konci 7 týdne, kalhoty ještě obleču ale když delší dobu někde sedím tak mě už strašně tlačí a bolí břicho. Myslíte že není blbé začít nosit už těhu kalhoty? Bude mi to vůbec držet když ještě nemám bříško?