Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já už bych ten test udělala. Osobně si myslím, že se asi zadařilo
Dej vědět, jsem zvědavá ![]()
Ja jsem si test udēlala 6 den po ocekavane ms a bylo to tam😀 Takže udėlejte si ho, držím palce. ![]()
@BeHappyNow píše:
Ahoj,
První den poslední MS byl 7.10, sex 18.10 v plodný den, 4.11 mi měla přijít další MS, tudíž dnes mám 9 dní zpoždění. +- od 5.11 Mám nateklá citlivá a bolavá prsa, hlavně bradavky. Postupně se začalo objevovat podivné popíchnutí v podbříšku sem tam..někdy i bolest jako při MS, ale to do minuty až dvou odezní. Jeden den bych snědla vše na co příjdu a mám pořád hlad. Další den naprosto naopak. Z ničeho nic se mi udělalo dnes dopoledne zle a šla jsem zvracet. A to ani nemluvím o neustálém chození na malou.. místo MS přišel výtok, kluzký čirý nebo lehce do bíla..Mám teď do pondělí nemocenskou a nechci aby mi partner kupoval test
takže si ještě na test počkám.. ale zajímal by mě názor ostatních.. co myslíte?
Můžeš být těhotná a nemusíš. Udělej si test.
Ahojky, poradíte prosím? V úterý jsem si dělala z odpolední moci mamatest který vyšel viz. Foto a dnes v pátek ráno livsane 25, nezesililo to o dost méně??☹️ ☹️ děkuji za případnou odpověď
@Lenina590 základem je testovat stejnou značkou. Přeci nemůžeš porovnávat jiné značky. Navíc myslím, že ten tycinkovy má citlivost 25 a mamatest 10.
@Lenina590 Jak psala @Bellamia výše. A mne Livsane dělal o dost slabší čárky než Mamatest ve stejne citlivosti. Držím palce ![]()
@Bellamia ano to tam píšu a porovnávala jsem mamatesty a čárka krásné sílila jen jsem si koupila ten tvrdý 25 mlU na památku a zaskočila mě ta slabá čárka ![]()
@BeHappyNow píše:
Ahoj,
První den poslední MS byl 7.10, sex 18.10 v plodný den, 4.11 mi měla přijít další MS, tudíž dnes mám 9 dní zpoždění. +- od 5.11 Mám nateklá citlivá a bolavá prsa, hlavně bradavky. Postupně se začalo objevovat podivné popíchnutí v podbříšku sem tam..někdy i bolest jako při MS, ale to do minuty až dvou odezní. Jeden den bych snědla vše na co příjdu a mám pořád hlad. Další den naprosto naopak. Z ničeho nic se mi udělalo dnes dopoledne zle a šla jsem zvracet. A to ani nemluvím o neustálém chození na malou.. místo MS přišel výtok, kluzký čirý nebo lehce do bíla..Mám teď do pondělí nemocenskou a nechci aby mi partner kupoval test
@BeHappyNow
Tak jak to u Tebe dopadlo? ![]()
Ahoj, tak mi bylo řečeno, že jsem nejspíše opět prodělala samovolný, ale, že nyní mám vše čisté a ovuluje pravý vaječník. Takže slzy bokem a snažendo pokračuje
![]()
@BeHappyNow píše:
Ahoj, tak mi bylo řečeno, že jsem nejspíše opět prodělala samovolný, ale, že nyní mám vše čisté a ovuluje pravý vaječník. Takže slzy bokem a snažendo pokračuje![]()
@BeHappyNow
Tak držím pěsti! ![]()
:smiling_face_with3_hearts: zítra ráno kontrolní a pak asi kontaktovat gyndu? ![]()
@BeHappyNow píše: :smiling_face_with3_hearts: zítra ráno kontrolní a pak asi kontaktovat gyndu?
@BeHappyNow
Gratuluji, to je jasně pozitivní test!
Na gyndu zavolej, řekni jim poslední datum menstruace a oni tě objednají, většinou se objednává na cca osmý týden těhu (počítáno podle poslední ms), dřív to moc nemá smysl, žena má akorát nervy když to neodpovídá tabulkám, protože gynekologové se řídí tabulkami a jak je to jinak, tak hned plaší. Ale mě třeba objednala na 6+4 a už bilo i srdíčko, takže jsem bulila radostí.
Držím pěsti.
@Blanka991911
Děkuji:smiling_face_with3_hearts:, absolutně se mě nezeptala a nepustila mě ani ke slovu, takže v pondělí frčím 😅 Dle mých poznámek bych měla být v 6tt, tak uvidíme😊
@BeHappyNow píše:
@Blanka991911
Děkuji:smiling_face_with3_hearts:, absolutně se mě nezeptala a nepustila mě ani ke slovu, takže v pondělí frčím 😅 Dle mých poznámek bych měla být v 6tt, tak uvidíme😊
@BeHappyNow píše:
@Blanka991911
@BeHappyNow
Záleží kdy jsi měla poslední ms, ale v 6tt to bude ještě malinké, ale možná už by mohlo bít i srdíčko. Já tam měla 6+4 takovou malou kuličku, ale srdíčko už ji blikalo.
Ahoj,
.. místo MS přišel výtok, kluzký čirý nebo lehce do bíla..Mám teď do pondělí nemocenskou a nechci aby mi partner kupoval test
První den poslední MS byl 7.10, sex 18.10 v plodný den, 4.11 mi měla přijít další MS, tudíž dnes mám 9 dní zpoždění. +- od 5.11 Mám nateklá citlivá a bolavá prsa, hlavně bradavky. Postupně se začalo objevovat podivné popíchnutí v podbříšku sem tam..někdy i bolest jako při MS, ale to do minuty až dvou odezní. Jeden den bych snědla vše na co příjdu a mám pořád hlad. Další den naprosto naopak. Z ničeho nic se mi udělalo dnes dopoledne zle a šla jsem zvracet. A to ani nemluvím o neustálém chození na malou