Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak se říká, možný je všechno. Zkusila bych test opakovat po “menstruaci” a uvidíš. Dal bych pak kontaktovala (dle výsledku) gynekologa a s nim se domluvila buď na odběru krve, nebo rovnou UZ.
@JancaS84 už jsem četla i to, že se někomu stalo, že měl krev negativní a přesto byla paní těhotná
@Anonymní píše: Více
Už včera jsme ti v jiné diskuzi psali, že těhotná nejsi.
@korn123 a vy jste vědma? Nebo vy vidíte do mého těla? Myslim si, že ne. A ano ptala jsem se, protože mi to pořád vrtá hlavou. V každé diskuzi říká každý něco jiného
@Anonymní píše: Více
Už se pod anonymem skrývat nemusíš ![]()
Kdy byl styk ze kterého si myslíš, že bys mohla být těhotná? A na krev jsi šla kdy?
@S643 píše: Více
No, hlavně by jsi měla uvažovat o nějaké jiné formě ochrany když ji každý měsíc zapominas brát.
@korn123 já se neskrývám pod anonymem 😊. Ani to nepotřebuju. 2 týdny zpátky
@JancaS84 nezapomínám ji každý měsíc brát. Stalo se mi to první měsíc a to antikoncepci beru už 3 roky 😊
V srpnu tady máš diskuzi, že jsi zapomněla jeden prášek a teď dva. ![]()
Tak vysaď antikoncepci už úplně, ne?
Myslím, proč jsi ji nevysadila už dřív a o miminko se nesnažila. Nemyslím to špatně, ale trochu nechápu proč brát HA a chtít miminko… pokud jsi ty i partner připraveny.
Tak ať to tedy dobře dopadne ![]()
Těhu test, antikoncepce
Ahoj. Mám otázku. Myslíte si, že můžu být těhotná i když mám negativní hcg test z krve dělaný v nemocnici? Vím, že tady je teď plno diskuzí, že jsou ty digitální testy falešné nebo špatná šarže, ale vyšel mi ten test pozitivni i s týdny a přijde mi blbost aby byl falešný. Při braní antikoncepce jsem si 2 krát zapomněla vzít prášek, nebylo to 2 krát po sobě. Teď jsem díky pozitivnímu testu antikoncepci vysadila a začala jsem krvacet díky vysazení. Myslíte, že je těhotenství i přesto všechno možné
Příspěvek upraven 21.09.24 v 21:41