Negativní test 12 den iui

10
18.9.24 13:13

Negativní test 12 den iui

Ahojky.
Už po druhé jsem byla na iui dnes je to 12 den a zkoušela jsem testovat a nic :(
Snažíme se o miminko už skoro druhým rokem.
Mám pořád bolesti v podbříšku ale to taky může být tím že se blíží mest. Jsem z toho zoufalá. Myslíte že to ještě může vyjít? Na krev mam jít až za 9 dní. Předem děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
18.9.24 13:48

Ahoj, s IUI zkušenost osobní nemám. Ale myslím, že dřív jak za 14 dni se test dělat nemá, pač stejně bude ve většině případu negativní a ještě to nemusí nic znamenat. Zkus otestovat dýl.

Já takhle byla nedočkavá a testy si dělala brzy. Negativní. Za 3-4 dny pozitivní.

Držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2564
18.9.24 14:15

Ještě zkus za ty 2 dny, ale bohužel iui není o moc vyšší šance než přirozeně. Máš to iui s podporou clostilu a progesteronu? Co testy, už víte kde je problém?
Osobně vím jak je to náročné na psychiku, já se snažím už 4-5 let, mám za sebou 2 nevydařené ivf, 3 cykly iui s clostilem a teď podstupuju 3. ivf a tajně doufám, že to konečně vyjde. Na začátku jsem si to nedokázala ani představit, že to bude trvat tak dlouho, přitom žádný zásadní problém nemáme. Držím palce ať se zadaří co nejdříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.9.24 15:22
:,(

Příspěvek upraven 22.09.24 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.24 17:03