Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tyhle testy jsou ted bohuzel vadny. Diskuzi za posledni tydny je ti dost, holky je maj pozitivni a tehotny dle krve nejsou. Zrejme nejaka spatna sarze.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
ano znám pár holek, které měly pozitivní digitál a nebyly těhotné. Myslím si, že to bylo ale vždy biochemické těhotenství
čili test ukáže, ale těhotenství není - zajde dřív, než se rozjede. Takovýchto těhotenství je spoustu…
@chs.jasmin píše: Více
To nebude ten pripad ted. Ted je ma pozitivni fakt kazda druha a z krve normal negativni vysledek, musej bejt vadný aktualne.
Za poslední dobu tu bylo několik diskusi kdy byl digitální clearblue pozitivní ale obyč papirkový negativní…a to opakovaně…takže jsem toho názoru že ten clearblue melmted nějakou vadnou sarzi…stejně je to jen předražený krám…
Přidávám se holky ![]()
Stalo se mi to v červenci.
Clearblue digitální +1-2 týdny, ten den z krve negativní HCG!! Takže na tyto testy není žádný spoleh.
Třeba DR max mi nikdy ducha neukazal ![]()
@misicka45 děkuji za odpověď. A přitom tady na emiminu čtu jak je tento test 100% spolehlivý. Tak pak si vyberte. A u prvního těhotenství mi ukazal + 2- 3 a byla to pravda takže jsem na tento test spoléhala
Holky prosím.. vím, že je tady toho hodně, ale myslíte si, že je to reálné? Očekávám MS za čtyři dny.. tak jsem zkusila a vyšlo toto…
@ZlataSima no vypadá to moc dobře, potichu gratuluji. Snad dopadne vše ok ![]()
@Šarlota 123 píše: Více
Vadný test. Má ukazovat pouze + a 1-2 nebo 2-3 později 3+, ale ne vše dohromady
zkuste ho zanest tam, kde jste koupila zda to máte někde pobliž ať vam daji nový ![]()
@Anonymní píše: Více
Děkuji moc právě že nemám skusim si udělat nový test za 3 dní a uvidím ![]()
Stalo se vám někdy, že vám vyšel digitální test clearblue falešný? Dělala jsem si ho 2 dny zpatky a vyšel mi pozitivni a dokonce mi ukázal i týdny. 2 dny potom jsem šla na krev a z krve mi řekli, ze těhotná nejsem. Tak jsem z toho zmatená.
Příspěvek upraven 19.09.24 v 15:09