Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky!!
Já když jsem zjistila, že jsem těhotná (asi v 7. týdnu), tak jsem začala brát Mamavit, protože moje strava byla a bohužel stále je ne moc vyvážená. Moje kamarádka, která má 1,5 letého chlapečka, mi doporučila, abych brala jen půlku z velkého balení na začátku a ke konci těhu zbytek. Když jsem toto řekla mojí Dr. tak řekla, že nevidí důvod přestat ty vitamíny brát. Tak ted opravdu nevím.
Asi budu následovat Verču a od 20. týdne začnu brát jenom půlku.
A ty řeči ohledně Materny jsem slyšela taky. Proto jsem ji nezačala taky brát. I když nevím co je na tom pravdy. Dr. mi k tomu neřekla vůbec nic, ale podle plakátu na Maternu na chodbě si myslím, že by to nic negativního asi nebylo.
Přeju krásná kulaťoučká bříška.
Katka a prcek 16 tt
Ahoj holky.Taky si myslím že váha dítěte je ovlivněna gneticky.Já tedy nejím žádné vitamíny,ale hlavně z důvodu že jsem po nich měla průjem.První 3 měsíce jsem poctivě jedla Kys.listovou a teď se cpu ovocem a zeleninou.Jinak taky souhlasím s názorem,který tady taky zazněl že věta „Jím za dva“ je jen výmluva:Moje nejspíš budoucí švagrová má termín porodu skoro jako já,rozdíl 2 dnů a má nahoře 15 ky!!!!!Cpe se jak prasátko(taky tak vypadá),neudělá krok a už teď si stěžuje jak jí bolí záda a jak má zničenou kůži na břiše a nohách.
Takže nejspíš rada zní „Všeho s mírou“
Miminka akorát přeje Binky+Eliška 26+6tt
Jsem ve 12tt a beru femibion 1 (800) a od dalšího týdne začínám s 2 (400), je tam obsah kyseliny listové a jsem s nimi naprosto spokojena ![]()
Taky jsem si myslelajka vyber bude lehky, ale prvni dvoje mi nesedly a vzdy slo vse hned ven
az v lekarne mi plne poradili a vse bylo v poradku. ![]()
Jo ne vzdy se to povede sahnout po pravych, me nastesti hned gyndekolog doporucil ty spravne.
No prave, a sama vis jak to v tehotenstvi je, clovek vyhodi ven i to co jinak miluje ![]()