zhoršování paměti

119
3.8.04 15:44

zhoršování paměti

Ahoj maminky,
zase začínám další téma, které mi nedá spát (to je najednou tolik nového 8O ): Mám zaměstnání poměrně náročné po stránce organizační, domlouvací, telefonovací, mailovací apod. Vlastně produkce. Vždycky jsem byla vyhlášená pro svou paměť a nikdy jsem si nepotřebovala dělat seznamy poznámek nebo tuny post-itů na stůl. Ale teď, co jsem v jiném stavu, to je naprostá katastrofa!!! Já prostě zapomínám :| Až když mi kolega připomene průběh diskuse nebo ukáže mail, o kterém tvrdím, že nešel přese mne, nebo že jsem to nezařizovala já, vzpomenu si naprosto přesně. Máte někdo něco podobného?
Asi mě kvůli tomu nevyhodí, spíš by mě zajímalo, jestli je to obecný rys těhulek :wink:
Pohlazení miminkám
Tutu + mimi 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
3.8.04 16:24

Ahoj tutu,

to je klasická těhudemence a můžu tě ujistit, že se to s porodem nezlepší - naopak - plynule to přejde ve vykojenej mozek, takže se těš na lepší zítřky. :lol:
Mně už v podstatě rozumí jenom můj muž, kterej je schopnej dešifrovat co chci, protože používám úplně jiný slova než by bylo záhodno…

Peta a Vojta (5 týdnů)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.8.04 18:17

ahoj, neboj, je to sposobene nejakou zmenou hormonov…ale ako sa pise predo mnou…potom to bude este horsie[teda, ak sa nechystas hned do prace:)], pretoze tvoja slovna zasoba sa vyrazne skrati na versovanky a pesnicky pre deti :roll:
ale prides do toho casom, ako deti budu rast a budu coraz zvedavsie. moj syn ma styri roky, a mne je potrebne zaobstarat nejaku encyklopediu ohladom zlozenia motorov aut :lol:
maj sa citlivka+syn4r+dcerka2m

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí