do nemocnice v 15. týdnu? - prosím poraďte

1837
3.8.04 09:44

do nemocnice v 15. týdnu? - prosím poraďte

Ahoj, já poslední dobou těmi dotazy fakt hýřím, ale dneska mám opravdu docela vítr. Kamarádku, co jsme „spolu těhu“ (ona je o 2 měsíce pozadu) zavřeli ráno do nemocnice, myslím že je v asi v 15 tt. Prý ji už delší dobu bolel podbřišek a v noci začala krvácet. Hned ráno ji teda hospitalizovali a řekla mi, že se „miminku chce na svět“ - a povídala něco o děložním čípku (že se zkracuje?). Teď jí teda dali nějaký 3 tablety a čeká co bude.
Nestalo se vám něco podobného nebo nevíte o tom něco? Doufam že to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
3.8.04 20:25

i to se stává

Zdravím a chci Vám jenom říci, že stejný problém jsem měla i já. Teď jsem v 6. měsíci a jsem doma na neschopence. Do konce 4. měsíce šlo všechno v pohodě - mohla jsem dělat cokoliv, chodit do práce atd. Začátkem 5. měsíce jsem začala mít bolesti v podbřišku a krvácet. Okamžitě jsem utíkala k doktorovi - čekám svoje první miminko. Začala jsem se otvírat a čípek se mi zkracoval. MImčo chtělo ven, takže okamžitě do nemocnice. Dostala jsem dvoje prášky - hořčík (6 prášků denně) a Guajacuran (3 prášky denně). A musím je polykat stále. No a všechno se - ťuk, ťuk, ťuk zlepšilo. Nesmím tedy nic - i sebemenší námaha mi nedělá dobře. Teď jsem ve stádiu, kdy se miminko pěkně ozývá, někdy to až pěkně bolí. Podle manžela to bude fotbalista. Takže doufejte jen v to nejlepší a ať se Vám, miminiku i kamarádce a jejímu miminku daří a vše bude určitě v pořádku. Jen myslet na pozitivní věci - i to pomáhá. :) :P

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.8.04 20:27

i to se stává

Zdravím a chci Vám jenom říci, že stejný problém jsem měla i já. Teď jsem v 6. měsíci a jsem doma na neschopence. Do konce 4. měsíce šlo všechno v pohodě - mohla jsem dělat cokoliv, chodit do práce atd. Začátkem 5. měsíce jsem začala mít bolesti v podbřišku a krvácet. Okamžitě jsem utíkala k doktorovi - čekám svoje první miminko. Začala jsem se otvírat a čípek se mi zkracoval. MImčo chtělo ven, takže okamžitě do nemocnice. Dostala jsem dvoje prášky - hořčík (6 prášků denně) a Guajacuran (3 prášky denně). A musím je polykat stále. No a všechno se - ťuk, ťuk, ťuk zlepšilo. Nesmím tedy nic - i sebemenší námaha mi nedělá dobře. Teď jsem ve stádiu, kdy se miminko pěkně ozývá, někdy to až pěkně bolí. Podle manžela to bude fotbalista. Takže doufejte jen v to nejlepší a ať se Vám, miminiku i kamarádce a jejímu miminku daří a vše bude určitě v pořádku. Jen myslet na pozitivní věci - i to pomáhá. :) :P

Lucka

• Citovat
  • Upravit
1837
3.8.04 20:38

Děkuji, jak to čtu, asi to bude stejný případ, nastoupila tedy teprve dnes a dávají jí taky ty prášky. Jela jsem se za ní podívat, ale oni jí totiž zatím nic konkrétního neřekli. Docela jste mě uklidnila - děkuji! Hodně zdaru i Vám a uspěchanému mrňouskovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí