Těhule a maminky Klecany

37
5.7.14 19:03

Těhule a maminky-Klecany

Ahoj holky,
je tu nějaká těhule nebo klidně maminka z Klecan? Bydlíme tu s přítelem od prosince, mě se pomalu blíží termín a kamarádku tu žádnou nemám…Bylo by fajn, poznat tu někoho a někdy zajít třeba ven. Zatím se mějte, budu se těšit :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vartová
5.7.14 19:35

@terkaterka Ahoj, ja bývam hneď vedľa, ale bohužiaľ sa za chvíľu sťahujeme, kvôli koňom, aby sme ich mohli mit pri sebe, ale tu je to krasne, to bývanie.

• Citovat
  • Upravit
1332
5.7.14 20:23

@terkaterka já já já :lol: už teda maminka tříměsíční holčičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.7.14 10:15

@Vartová Ano, je to tu fajn…jednou si tu někde budeme chtít i postavit baráček. @Balatonek To jsem ráda :-) Odkud přímo jsi? My bydlíme v těch nových nahoře, V Honech…jinak termín mám 8.8., ale pár doktorů mi řeklo, že to vypadá spíše na červencové dítko, tak se pomalu připravuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.7.14 13:50

Bydlíme v Betě ;) mě taky tvrdili, ze porodím driv a nakonec se narodila v terminu :) ale vzhledem k tem vedrům to asi fakt budes mít rychlejší :)a kde budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.7.14 14:06

Rodit budu na Bulovce a jsme nejspíš sousedky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.7.14 14:16

@terkaterka na Bulovce je to super, byla jsem tam moc spokojená. Jsi taky v Betě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.7.14 14:19

Tak to ráda slyším, chodila jsem i na ty předporodní kurzy a naprostá spokojenost. Ano v Betě, šesté patro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.7.14 17:07

Budu držet palce aby byl porod, co nejlepší a co nejmíň bolestivý ;) já jsem 5 patro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.10.14 13:54

Čauky,
bydlím v Klecanech krátce, nikoho tu neznám a chci to změnit :-) Mám chlapečka rok a půl. Pokud bys někdy měla chuť vyrazit ven, ozvi se, rádi se připojíme! Z diskuze jsem pochopila, že bydlíte v Astraparku, my taky.. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.10.14 14:26

@terkaterka ahoj Terko, máte hnědý kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.11.14 09:48

Máme hnědý kočárek..i když to byl asi dotaz na Terku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
3.11.14 09:53

Tak to jsem koukala z okna a viděla jsem před Betou dva hnědé kočárky :-) a na krátko ostříhanou maminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.11.14 09:58

Já jsem blond, dlouhé vlasy, hnědý kočár a poznávací znamení malý rezavý pejsek čivava :-) Bydlíme v tom 1. domě, v tom nejnižším. Tento týden jsme mimo Klecany, ale od pondělí jsme zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
3.11.14 10:49

@Džanik hmm tak to jsme asi ještě nepotkaly :-) Já jsem buď velký šedý kočár, Manduka a nebo šátek :-) a holčička 7. měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová