Akční svobodná maminka Brno?

2120
2.7.14 13:04

Akční svobodná maminka Brno?

Ahoj holky, ráda bych našla nějakou akční mamminku na podnikání různých věcí s dětmi. Venku je krásně a tak je škoda jen chodit s kočárkem pořád dokola :) Pokud by se vám chtělo třeba i na nějaký výlet, procházku do přírody apod., tak určitě napište. Píšu svobodná maminka, protože zadané tohle většinou podnikají s partnerem, ale samozřejmě to není podmínkou :D Je mi 36 a mám holčičku 15měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2231
2.7.14 13:37

Ahoj, je podmínka Brno? Já bydlím Brno venkov, ale do Brna jezdím celkem často. Svobodná sice nejsem, ale ted je manžel dost zaneprázdněnej, tak vše podnikám sama. A taky mi někdo chybí na výlety. Jezdím sama protože všichni kolem mě jsou hrozní peciválové. Nejraději si sednout k písku a děcko hraj si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
2.7.14 14:01

Ahoj:) Určitě to není podmínka, pokud budeme schopné se domluvit a sejít:) A jak máš velké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.7.14 14:04

Mám dvě děti, kluka ten už má 4,5 roku a holčičku bude mít dva v listopadu.Ta by si rozuměla s tou tvojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
2.7.14 14:12

No jo, to budou holky tak akorát k sobě:) Tak co se domluvit na nějaké sezmanovací kafe nebo prochajdu? Já tedka odjíždím na pár dní pryč, ale co třeba příští pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.7.14 14:13

A kde? Z jaké části Brna přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
2.7.14 14:24

Bydlím v Černovicích. Jestli bude hezky, tak bysme mohly na procházku třeba na špilas, a kdyby bylo škaredě, tak nějakou kavárnu. Ale my klidně můžeme dojet i třeba někam k vám, jestli tam máte hezké procházky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.7.14 14:30

V Černovicích má manžel babičku. Ted je teda dlouhodobě v nemocnici. U nás je to moc pěkný, ale je to zruky. Bydlím v Dolních Kounicích. Na Špilberku jsem už dlouho nebyla, tak to není špatný nápad :-).Ale klidně můžete dojet vy k nám, to by mi nevadilo. ;) A to by bylo někdy hned dopoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.7.14 14:31

Já jinak původně bydlela na Kraví hoře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
2.7.14 21:35

Tak dejme ten Špilberk a příště třeba dorazíme my k vám:) Já bych byla spíš pro odpoledne…nebo vám by vyhovovalo spíš dopo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
2.7.14 21:49
@xKamila píše:
Ahoj holky, ráda bych našla nějakou akční mamminku na podnikání různých věcí s dětmi. Venku je krásně a tak je škoda jen chodit s kočárkem pořád dokola :) Pokud by se vám chtělo třeba i na nějaký výlet, procházku do přírody apod., tak určitě napište. Píšu svobodná maminka, protože zadané tohle většinou podnikají s partnerem, ale samozřejmě to není podmínkou :D Je mi 36 a mám holčičku 15měs.

Já teda nejsem svobodná, ale přes týden je manžel v právi, takže parťačku na výlety bych uvítala. Mám dceru 18 měsíců. Nebydlím teda přímo v Brně, ale jezdí k nám MHD a do Černovic to mám asi 10 minut (když není zácpa). Příští týden budu bohužel pryč, ale kdybys chtěla potom, ráda se seznámím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
3.7.14 11:39

@Kassy Ahoj, rada se seznámím:) A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.7.14 12:15
@xKamila píše:
@Kassy Ahoj, rada se seznámím:) A odkud jsi?

Bydlím ve Šlapanicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
3.7.14 12:21

@Kassy TAm je prý krásně:) Tak někam vyrazíme ten další týden? Mohly bysme pak třeba udělat i nějaký hromadny srazík s @Edita27, kdyby se vám chtělo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.7.14 20:06

@xKamila Nám je to jedno. ;) Ted mě napadá, ten další týden bude chodit Patriček do příměstského tábora, tak jestli to nenechat na ten týden. aSPON BY NEBYL JAKO STARŠí rušivý element :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová