Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ráda bych našla nějakou akční mamminku na podnikání různých věcí s dětmi. Venku je krásně a tak je škoda jen chodit s kočárkem pořád dokola
Pokud by se vám chtělo třeba i na nějaký výlet, procházku do přírody apod., tak určitě napište. Píšu svobodná maminka, protože zadané tohle většinou podnikají s partnerem, ale samozřejmě to není podmínkou
Je mi 36 a mám holčičku 15měs.
Ahoj, je podmínka Brno? Já bydlím Brno venkov, ale do Brna jezdím celkem často. Svobodná sice nejsem, ale ted je manžel dost zaneprázdněnej, tak vše podnikám sama. A taky mi někdo chybí na výlety. Jezdím sama protože všichni kolem mě jsou hrozní peciválové. Nejraději si sednout k písku a děcko hraj si.
Ahoj:) Určitě to není podmínka, pokud budeme schopné se domluvit a sejít:) A jak máš velké děti?
Mám dvě děti, kluka ten už má 4,5 roku a holčičku bude mít dva v listopadu.Ta by si rozuměla s tou tvojí ![]()
No jo, to budou holky tak akorát k sobě:) Tak co se domluvit na nějaké sezmanovací kafe nebo prochajdu? Já tedka odjíždím na pár dní pryč, ale co třeba příští pátek?
Bydlím v Černovicích. Jestli bude hezky, tak bysme mohly na procházku třeba na špilas, a kdyby bylo škaredě, tak nějakou kavárnu. Ale my klidně můžeme dojet i třeba někam k vám, jestli tam máte hezké procházky:)
V Černovicích má manžel babičku. Ted je teda dlouhodobě v nemocnici. U nás je to moc pěkný, ale je to zruky. Bydlím v Dolních Kounicích. Na Špilberku jsem už dlouho nebyla, tak to není špatný nápad
.Ale klidně můžete dojet vy k nám, to by mi nevadilo.
A to by bylo někdy hned dopoledne?
Tak dejme ten Špilberk a příště třeba dorazíme my k vám:) Já bych byla spíš pro odpoledne…nebo vám by vyhovovalo spíš dopo?
@xKamila píše:
Ahoj holky, ráda bych našla nějakou akční mamminku na podnikání různých věcí s dětmi. Venku je krásně a tak je škoda jen chodit s kočárkem pořád dokolaPokud by se vám chtělo třeba i na nějaký výlet, procházku do přírody apod., tak určitě napište. Píšu svobodná maminka, protože zadané tohle většinou podnikají s partnerem, ale samozřejmě to není podmínkou
Je mi 36 a mám holčičku 15měs.
Já teda nejsem svobodná, ale přes týden je manžel v právi, takže parťačku na výlety bych uvítala. Mám dceru 18 měsíců. Nebydlím teda přímo v Brně, ale jezdí k nám MHD a do Černovic to mám asi 10 minut (když není zácpa). Příští týden budu bohužel pryč, ale kdybys chtěla potom, ráda se seznámím.
@Kassy TAm je prý krásně:) Tak někam vyrazíme ten další týden? Mohly bysme pak třeba udělat i nějaký hromadny srazík s @Edita27, kdyby se vám chtělo:)
@xKamila Nám je to jedno.
Ted mě napadá, ten další týden bude chodit Patriček do příměstského tábora, tak jestli to nenechat na ten týden. aSPON BY NEBYL JAKO STARŠí rušivý element ![]()