Kamarádka - Rychnov nad Kněžnou a okolí

449
1.7.14 14:39

kamarádka rychnov nad kněžnou a okolí

Ahoj holky, ráda bych našla nějakou kamaradku na pokec, kávu, atd…mám 2,5 letého syna a v listopadu cekáme druhátko…stěhujeme se za mesic do vesnicky kousek od Rychnova a nikoho tady moc neznám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6044
1.7.14 15:37

Ahoj. Já mám 2 letého syna a bydlíme v Opočně. Bydlíme tu 2 měsíce a taky tu nikoho neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.7.14 18:23

Tak to jsme na tom stejně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
1.7.14 19:03

Ty se ale stěhuješ na druhou stranu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.7.14 19:34

No k solnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 14:33

Ahoj holky, právě jsem se 1. 7. přistěhovala do Dlouhé vsi u Rychnova. Což je někde mezi váma :-) a taky tu nikoho moc neznám. Jsme na začátku 4. měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.7.14 09:28

@BáraBarbucha ahojky :-) jo jo vim kde to je na začátku rychnova :) já jsem v
21tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 12:18

@irca.s A kdy se teda stěhujete? A kam přesně, přímo do Solnice? Já jsem se přestěhovala z Ostravy, takže poměrně z daleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.7.14 12:20

@BáraBarbucha stehujeme se za 14 dni, ne primo do solnice ale za solnici do vesnice co ma 240 obyvatel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 12:27

@irca.s A odkud? z daleka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.7.14 12:39

@BáraBarbucha nene pořád stejný okres :-) ale na Moravě jsem bydlela taky :-) kousek od Zlína asi rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 12:44

@irca.s A budeš řešit změnu gynekologa nebo už si řešila porodnici? Kde si vůbec rodila první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.7.14 12:46

@BáraBarbucha ne já chodim do solnnice k dragounový… syna jsem rodila v rk a uvidim…bud rk nebo ústí..uvidime jak to bude…když to bude na rychlo tak rk jinak asi usti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 21:46

@irca.s Já mám zatím gyndaře v Ostravě a vždy kontroly spojím s návštěvou rodičů a známých. A až to nebudu zvládat, tak přejdu k někomu tady. O Dragounové jsem dost uvažovala, slyšela jsem na ni pozitivní hodnocení a už jsem ji i psala, vzala by mě. Jak působí na tebe? A jak bys hodnotila rychnovskou porodnici? Na tu jsem zase slyšela pozitivní i negativní hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
15.7.14 13:32

Já rodila v rk a chci tam rodit zase. Já nemůžu říct ani popel. Podle mě záleží a tom jak ta matka taky spolupracuje. Já rodila tedy v noci tak byl klid a krásný přístup. Nikdo rozmrzelý, že musí k rodičce v noci a nemůže spát.

Jinak já chodim na gyn do Opočna a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová