Kamarádka - Rychnov nad Kněžnou a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
15.7.14 17:53

@BáraBarbucha Dragounová je v pohodě, vse ti vysvetlí je příjemná. Jinak porodnive v rk no… asi tak, záleží na koho narazíš atd…jinak nic moc nobl necekej usti je proti rk hotel :-) se mnou tam byl manzel a kdyby tam nebyl tak nevim no…jinak nas tam rodilo celkem 4 takze se dr tocili mezi nama…no celkem v pohode zadnej problem jsem s nikym nemela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
15.7.14 20:07

Jo to máš pravdu ústí je útulnější hezčí prostředí. Personál taky tam záleží na koho narazíš. Já v rk rodila sama až když jsem měla po šla teprve rodit holčina vedle, takže klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.14 11:27

Ahoj holky, tak jsem neplánovaně musela navštívit gyndařku tady v RK. Od úterka mě trápil zánět močových cest, na který občas trpím a vitamíny a tekutiny nezabíraly, takže jsem po třech dnech byla donucena zavolat Dragounové ze Solnice a navštívit ji. Bohužel mi napsala ATB. Močák se sice sklidnil, tak si pro změnu „užívám“ vedlejších účinků… nevolnost, ospalost, nechutenství a krom toho nesmím opět na sluníčko. Už jsem to jednou takhle zažila, asi před 6 lety, a dost jsem to odskákala. No minimálně do úterka to musím vydržet. Navíc mám příští týden kontrolu v Ově - zřejmě poslední, už se nechám přepsat sem. Bude to mnohem jednoduší pro řešení čehokoliv.
S těma porodnicema ještě uvidím, mám taky dost času ještě :-). Ale slyšela jsem o možnosti jít se do vybraných porodnic podívat a obhlídnout si je. Co o tom víte? Byly jste někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
18.7.14 12:04

Ahoj. Tak to si užíváš. Ta možnost prohlídek v rk je určitě. Já se tam chystala a nakonec nešla a jsem ráda, jinak bych byla vystreslá. Pokud půjdeš na obhlídky, tak Ústí to na vzhled určo vyhraje, to je hezčí. Ale já šla do rk, jelikož do ˇustí to mám hodinu cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.14 12:26

No já si myslím, že i kdybych se jela podívat i do Ústí, tak že nakonec stejně budu rodit v RK, protože to je podstatně blíže. Ale nic ještě není rozhodnuto. Já si prohlídku ještě rozmyslím. Mě většinou pomáhá a dost uklidňuje, když „vím do čeho jdu“. Lépe se na to psychicky připravím… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
18.7.14 13:17

@BáraBarbucha najdi si usti a rk fotky jsou na netu… na stránkach nemocnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.1.15 10:01

rk

Ahoj holky, koukám že bydlíte kousek od nás, jsem z Rychnova, kdyby jste chtěli tak písněte. Teď čekáme druhé mimčo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.1.15 16:33

Ahojky holky, jsem kousek od rychnova a ráda bych si třeba pokecala, jsem těhotná 4m, poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
16.1.15 17:28

Ahoj tak ja jsem tehu podruhe a vcera jsem zacala 5m :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.1.15 19:13

Holky tak to jsme skoro stejně já jsem teď 22tt. Tak klidně písněte a můžeme pokecat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.1.15 15:05

Caute holky tak ja uz tehu nejsem malému je uz 8 týdnů a staršímu 3 roky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.1.15 15:54

To nevadí, odkud přesně jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.1.15 10:11

Ahojky holky, nevíte o nějakým cvíču pro těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.1.15 12:52

Holky ja jsem primo z RK. Ale nikoho tu moc neznam a kamaradku bych rada uvitala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.1.15 12:54

@PetraMerry ja jsem zacla chodit na cvico a plavani do hotelu Panorama :palec: vede to pani co je porodni asistentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová