Těhulka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1120
18.11.08 22:13

Těhulka?

Zdravím všechny maminky,
dnes jsem se dozvěděla, že budeme mít asi mimiko. Tři GS mamatesty to jen potvrdily. Byla jsem u doktora, ale na ultrazvuku nebylo nic moc vidět, jen sliznice odpovídá těhotenství, je asi ještě moc brzy. Poslední MS jsem měla cca 14.10. Nabrali mi krev a říkali, že jsou jen dvě možnosti, buď je brzy anebo je to mimoděložní…tak jsem vážně dost nanervy…má někdo zkušennosti?

Pokud byl test pozitivní a ta sliznice zvýšená, pak už krev těhotenství jen potvrdí, ne? Je to moje první těhu…tak jsem zmatená…děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.11.08 22:19

Ahoj, když jsem byla podruhé těhotná nebylo na ultrazvuku taky nic vidět, bylo příliš brzy, ale krevní test to potvrdil, tenkrát jsem byla u lékaře snad 3 dny po vynechání MS a na další kontrole, ale na další kontrole se těhotenství potvtrdilo i na ultrazvuku, takže držím palečky ať je vše vpořádku.

• Citovat
  • Upravit
3379
19.11.08 07:15

Určitě bude vše v pořádku.

Mě můj dr. poslal na ultrazvuk radši až v nějakém 7. týdnu, kdy už bylo jasně vidět mimi i srdíčko. Dřív mě poslat nechtěl právě proto, že kdyby tam nebylo nic vidět, byla bych jen vyděšená (a zbytečně). Já byla za takový přístup ráda, fakt bych se jen nervovala.

Jestli byla poslední MS 14.10, tak to mi přijde vážně brzo na to aby bylo něco vidět. Tak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
19.11.08 07:49

Ahoj,

mně řekli při prvním ultrazvuku to samé co tobě. Jenom mi doktor přidal ještě další variantu - že těhule nejsem :-) Takže jsem šupajdila na krev, tam se potvrdilo těhotenství a pak jsem musela ještě 2 týdny počkat na další ultrazvuk, kde už byla vidět fazolka :-)
Podle termínu poslední MS bych tipovala, že je ještě spíš brzy. Držím palečky, ať všechno dobře dopadne.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.08 11:59

U mě to bylo také tak, byla jsem u Dr. asi týden po vynechaném menses (tehu test pozitivní), o víkendu se mi objevilo slabé špinění, tak jsem raději šla k Dr. Na uzv nebylo nic vidět, tak mi nabral krev. Výsledky sice potvrdili těhu hormony v těle, ale ne v potřebné výši, takže z toho vyplynulo, že jsem v každém případě těhu hrozně krátce. Další tři týdny jsem se stresovala, jestli bude všechno OK a miminko bude v děloze. Naštěstí se to potvrdilo a já jsem nyní 9+3. Vím tedy jak se cítíš, jediné, čím tě můžu uklidnit je to, že pokud se nedostaví krvácení nebo bolesti, tak by to mělo být v pohodě. V opačném případě neměškej a jeď okamžitě do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
15189
19.11.08 13:00

Milá Zuzko, já jsem v létě zažila to samé, co ty. Jenže jsem měla doktorku kravku, ta mě děsně vystresovala :poblion: a vypustila domů s tím, že mám počítat s mimoděložním tehotenstvím a mám se připravit na odvoz do nemocnice až omdlím. No hrozný nervy… nějaký holky tady na emiminu mi poradily, že kdyby to tak bylo, už se svíjím bolestí. Se mnou to nakonec nedopadlo dobře, ale to už zas jiná kapitola.

Takže držím pěsti a zkus se tím nenervovat. Pokud je ti relativně dobře, zkus prostě vydržet pár dní a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.11.08 13:31

Ahojky,
tak já měla poslední MS 3.10, dva pozitivní mamatesty a na gyndu mě objednala až na 2.12, že prej je ještě brzo a nic by na utz nebylo vidět.

Před prvním těhu jsem jednou nedostala MS a tak mi dr. píchl injekci, ale pro jistotu mě poslal na utz a tam mi další doktor řekl, že buď jsem těhu nebo brzo dostanu MS…nakonec jsem tu MS dostala.
Pak když jsem otěhotněla, šla jsem na utz kolem 7týdne a to už byla vidět malinká tečička.
Opravdu je asi ještě brzo na to aby to bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.08 13:45

Ahoj, ziji v zahranici a tady se posila na prvni sono az ve 12.tydnu tehotenstvi. Duvod: stejne neni nic poradne videt a prvni 3 mesice byvaji povazovane za „kriticke“, samozrejme se neprovadi ani zadna manualni kontrola u gynekologa, JEN se kazde 4 tydny odebira krev na velmi podrobne testy. Teprve od 4. mesice jsi povazovana za „poradne“ tehotnou. :D Moje svagrova mela horm. hladinu velmi nizkou a ji v nemocnici rekli, ze bud je tehotna jen par dni a nebo ceka holcicku, kde pry na pocatku byvaji nizsi hodnoty. A skutecne, ma holku a ja s druhou svagrovou, co jsme mely hodnoty jiz v 5.tydnu tehotenstvi vysokanske, mame kloucky. Bud v pohode, dej tomu cas a pak si to tehotneni poradne uzivej! E.

• Citovat
  • Upravit
1102
19.11.08 14:33

Ahojky tak chvilku vidrž určite to bude v pořádku Moje druhé těhu bylo stejné. Těhu vyšlo na testu ale vidět bylo až později. Držím palečky a přeju pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
27.11.08 19:24

Tááák...

Ahoj holky,
tak se to potvrdilo…nyní jsem v 6tt, jen se děsím se těch tří kritických měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.11.08 06:32

Zuzko,

vítej mezi oficiální těhulky :D S těmi třemi měsíci neplaš, to bys pak z toho stresu nevyšla nikdy. Jak už tu někde zkušené matky (to není můj případ) napsaly, početím ten strach začíná a nekončí prakticky nikdy. Užívej si těhotenství, buď v pohodě, protože když budeš v pohodě ty, bude v pohodě i tvoje miminko (neplatí o ranních nevolnostech :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.4.14 19:11

Ahoj strašně se bojím že jsem těhotna tak bych se chtěla zeptat: měla jsem svuj první sex s kondomem, ale i tak se bojím že jsem těhotná menstruaci jsem sice dostala hned po třetím dnu sexu.pak po nejake dobe mě začalo bolet břicho a v čera jsem dostala bolest celeho břicha a zvracela jsem 5× po sobě a dnes me boli pod břišek a nevím co si mam o tom myslet. a byla jsem u doktorky a chtěla po mě moč a zjístila mi že mám v moči krev..zjístila by i to že jsem těhotná? :o a jak poznám že jsu těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí