Těhulky 24. týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
14.7.12 09:02

@maxema tyhle jsou prý dobrý PHILIPS AVENT
A kde tak na netu nakupujete? Já mám nějaký věcičky s aukra a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.7.12 09:09

Dík za radu trybitko, zkusím se na ně podívat :) Máš na mysli nějaký konkrétní typ té značky, nebo jsou dobrý všechny? Ráda si nechám poradit, jsem totiž absolutní technický antitalent… :)
Já mám vybránou postýlku, ohrádku, povlečení i zavonovačku z www.scarlett.cz
Kočárek budu objednávat z německého servu www. kiddixx. de, protože chci teutonku Be you a tam je bezkonkurečně nejlevnější :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.7.12 09:47

Já se v tom taky moc nevyznám, ale mrkni tady http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
14.7.12 11:13

S chůvičkami taky nemám zkušenosti, takže si rovněž nechám poradit. Jinak hurá do nakupování. Ono se to nezdá, ale toho času už moc není..šíleně to utíká..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
14.7.12 11:36

Ahojky, zdravím :mavam: Končím už 28.týden :)
Věciček už mám většinu, myslím oblečení, zavinovaček…ale stále se nemůžeme rozhodnout jaký kočárek :nevim: :mrgreen: Postýlku máme favorita, ale taky ještě ne koupenou, hrůza. Jsem v tomhle nějak nerozhodná :oops: přitom ve všech se mimčo vyspinká myslím asi tak stejně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
14.7.12 11:40

Jinak chůvičku nám přivezla teta od přítele z USA, má kameru a oboustrannou možnost přenášení zvuku - jako vysílačka. Já si na tyhle technické věci moc nepotrpím, ale znáte chlapy :mrgreen: A vypadá fakt dobře, na tý kameře jde obraz krásně vidět i v noci.
Nevím jak cenově, ale kdyby někdo chtěl, můžu se mrknout i na typ a značku, určitě by poslali i poštou a je to levnější než tady v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
14.7.12 11:40
@Carolline1 píše:
Ahojky, zdravím :mavam: Končím už 28.týden :)
Věciček už mám většinu, myslím oblečení, zavinovaček…ale stále se nemůžeme rozhodnout jaký kočárek :nevim: :mrgreen: Postýlku máme favorita, ale taky ještě ne koupenou, hrůza. Jsem v tomhle nějak nerozhodná :oops: přitom ve všech se mimčo vyspinká myslím asi tak stejně :lol: :lol: [/citace

taky si myslím, že u těch postýlek je to jedno..spíš možná záleží na matraci. Co se týče kočárku, tak taky zatím jen pokukuju. Pro žádný konkrétní jsem se zatím nerozhodla :nevim:. Hlavně nevím na co všechno se mám při výběru kočárku dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.7.12 11:45

Holky, chtěla jsem se zepat jako velikost oblečků kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
14.7.12 11:49

Já nakupuju převážně velikost 62 a 68..Mám jen pár oblečení v 56. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
14.7.12 11:52

Ale určitě by jsi měla mít i pár kousků v té velikosti 56. Kamarádky dcera tu velikost sice úplně přeskočila, ale každý miminko je jiný a jelikož nevíme kolik bude mimi měřit a vážit, tak pár i těch menších bych raději koupila..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
14.7.12 12:11

Ballnejka
Přesně tak, záleží nejvíc na matraci, byli jsme v prvním těhu v jednom super obchodě v praze a tam nám říkali že ty matrace kokos, pohanka, molitan, že je to děs, a tomu logicky věřím…i tam u nich probíhaly nějaké testy matrací dětských a rozhodně kupovat jiné…
Já chci aby kočárek měl nafukovací kolečka, otočnou sedačku i proti směru jízdy a byl kvalitní, žádné Polsko nechceme…Taky aby byla fajn korbička a i sporťák, no prostě dokonalý kočár neexistuje…jo a taky aspon trochu odpružený…
Zatím mám favorita Mutsy 4 rider

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
14.7.12 12:14

Já mám taky jen pár oblečků v 56, hl. bodýčka s dlouhým rukávem, stejně budeme asi na začátku hlavně doma…a pak dupajdy, overalky, kombinézky 62, 68… Uvidíme, hlavně mít do porodnice něco a kdyžtak se pak operativně něco dokoupí kdyby byl nedostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
14.7.12 12:46

Jak to tady čtu tak sem nějak popředu, jjá už mám z výbavičky vše :) oblečení kupuji vel. 56. ale i 62-68…spíše větší než menší,. vždycky se to dá ohrnout..jinak co se týče chůviček, tak mám Nanny podložku a myslim si že je super, na aukru se dá sehnat i za rozumný peníz :) stejně je to tak na půl roku dítěte…kočárek mám Patrona, je to český výrobce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
14.7.12 14:09

Co se týče těch kočárků. Máte někdo zkušenost s nějakou konkrétní značkou?? Je nějaká lepší než jiná? Vůbec nevím co všechno mám při výběru kočárku sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.7.12 14:20

Já jsem taky nevěděla na co mám koukat nebo se ptát, ale ta prodavačka nám třeba o tom kočárku řekla hrozně moc informací. Já koukala na velikost korbičky nebo jak se to dá prát jestli se nám složenej vejde do auta a jak se skládá. Já jsem si najela na obrázky kočárků a prostě se mi ten Jané líbíl, tak jsem si na něj našla recenze a všude ho chválí a teď jsme se na něj byli podívat na živo a fakt paráda, ale taky ta cena no :roll:
Jo a nabízeli nám Firkon, že prodej týdně i 4 kusy, ale mě se nelíbí. Je fakt, že mají hodně variat barev a cena je taky super 6500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí