Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maxema tyhle jsou prý dobrý PHILIPS AVENT
A kde tak na netu nakupujete? Já mám nějaký věcičky s aukra a jsem spokojená
Dík za radu trybitko, zkusím se na ně podívat
Máš na mysli nějaký konkrétní typ té značky, nebo jsou dobrý všechny? Ráda si nechám poradit, jsem totiž absolutní technický antitalent… ![]()
Já mám vybránou postýlku, ohrádku, povlečení i zavonovačku z www.scarlett.cz
Kočárek budu objednávat z německého servu www. kiddixx. de, protože chci teutonku Be you a tam je bezkonkurečně nejlevnější
![]()
Já se v tom taky moc nevyznám, ale mrkni tady http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/ ![]()
S chůvičkami taky nemám zkušenosti, takže si rovněž nechám poradit. Jinak hurá do nakupování. Ono se to nezdá, ale toho času už moc není..šíleně to utíká..:-)
Ahojky, zdravím
Končím už 28.týden ![]()
Věciček už mám většinu, myslím oblečení, zavinovaček…ale stále se nemůžeme rozhodnout jaký kočárek
Postýlku máme favorita, ale taky ještě ne koupenou, hrůza. Jsem v tomhle nějak nerozhodná
přitom ve všech se mimčo vyspinká myslím asi tak stejně
![]()
Jinak chůvičku nám přivezla teta od přítele z USA, má kameru a oboustrannou možnost přenášení zvuku - jako vysílačka. Já si na tyhle technické věci moc nepotrpím, ale znáte chlapy
A vypadá fakt dobře, na tý kameře jde obraz krásně vidět i v noci.
Nevím jak cenově, ale kdyby někdo chtěl, můžu se mrknout i na typ a značku, určitě by poslali i poštou a je to levnější než tady v ČR
@Carolline1 píše:
Ahojky, zdravímKončím už 28.týden
Věciček už mám většinu, myslím oblečení, zavinovaček…ale stále se nemůžeme rozhodnout jaký kočárek![]()
Postýlku máme favorita, ale taky ještě ne koupenou, hrůza. Jsem v tomhle nějak nerozhodná
přitom ve všech se mimčo vyspinká myslím asi tak stejně
![]()
[/citace
taky si myslím, že u těch postýlek je to jedno..spíš možná záleží na matraci. Co se týče kočárku, tak taky zatím jen pokukuju. Pro žádný konkrétní jsem se zatím nerozhodla
. Hlavně nevím na co všechno se mám při výběru kočárku dívat.
Já nakupuju převážně velikost 62 a 68..Mám jen pár oblečení v 56. ![]()
Ale určitě by jsi měla mít i pár kousků v té velikosti 56. Kamarádky dcera tu velikost sice úplně přeskočila, ale každý miminko je jiný a jelikož nevíme kolik bude mimi měřit a vážit, tak pár i těch menších bych raději koupila..:-)
Ballnejka
Přesně tak, záleží nejvíc na matraci, byli jsme v prvním těhu v jednom super obchodě v praze a tam nám říkali že ty matrace kokos, pohanka, molitan, že je to děs, a tomu logicky věřím…i tam u nich probíhaly nějaké testy matrací dětských a rozhodně kupovat jiné…
Já chci aby kočárek měl nafukovací kolečka, otočnou sedačku i proti směru jízdy a byl kvalitní, žádné Polsko nechceme…Taky aby byla fajn korbička a i sporťák, no prostě dokonalý kočár neexistuje…jo a taky aspon trochu odpružený…
Zatím mám favorita Mutsy 4 rider
Já mám taky jen pár oblečků v 56, hl. bodýčka s dlouhým rukávem, stejně budeme asi na začátku hlavně doma…a pak dupajdy, overalky, kombinézky 62, 68… Uvidíme, hlavně mít do porodnice něco a kdyžtak se pak operativně něco dokoupí kdyby byl nedostatek
Jak to tady čtu tak sem nějak popředu, jjá už mám z výbavičky vše
oblečení kupuji vel. 56. ale i 62-68…spíše větší než menší,. vždycky se to dá ohrnout..jinak co se týče chůviček, tak mám Nanny podložku a myslim si že je super, na aukru se dá sehnat i za rozumný peníz
stejně je to tak na půl roku dítěte…kočárek mám Patrona, je to český výrobce ![]()
Co se týče těch kočárků. Máte někdo zkušenost s nějakou konkrétní značkou?? Je nějaká lepší než jiná? Vůbec nevím co všechno mám při výběru kočárku sledovat.
Já jsem taky nevěděla na co mám koukat nebo se ptát, ale ta prodavačka nám třeba o tom kočárku řekla hrozně moc informací. Já koukala na velikost korbičky nebo jak se to dá prát jestli se nám složenej vejde do auta a jak se skládá. Já jsem si najela na obrázky kočárků a prostě se mi ten Jané líbíl, tak jsem si na něj našla recenze a všude ho chválí a teď jsme se na něj byli podívat na živo a fakt paráda, ale taky ta cena no ![]()
Jo a nabízeli nám Firkon, že prodej týdně i 4 kusy, ale mě se nelíbí. Je fakt, že mají hodně variat barev a cena je taky super 6500kč