Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám hranici nějakých 12ti tisíc. Dražší už mi přijde zbytečný, ale na ten Jané jsem koukala a vypadá vážně dobře..
Ja teda koukala hlavne na sporotvni korbicku, protoze tu velkou mimi zas tak dlouho neptorebuje a podle meho ta sportovni se vyuziva nejdele…Chtela jsem, aby to melo polohovatelny spodek korbicky, jak u velke, tak u sportovni a polohovatelny spodek na nozicky u sportovni, pak aby to melo nafukovaci kolecka, predni pohyblive, ale aby se dali zajistit jen na rovne jezdeni, pak aby se dalo pohybovat s drzakem u kocarku a aby se dali korbicky dat po obou smerech. Tak asi na to vse jsem se nejvic zamerovala:-)
A myslíte si, že je vhodnější trojkombinace a nebo sporťák samostatně?? vůbec totiž nevím
. ![]()
@Ballnejka píše:
A myslíte si, že je vhodnější trojkombinace a nebo sporťák samostatně?? vůbec totiž nevím.
Ja kupuju trojkombinaci…Myslim, ze to vyjde finance vyhodne…A pak muzes takove ty rychlo golfky kdykoliv dokoupit:-)
Tady ti dam odkaz na kocarky, ktere splnuji moji predstavu a nejsou ani drahe…
http://www.kocarek.com/
ja si vybrala tako laret len…
Já taky kupuku trojkombinaci výjde to levnějí. A je fakt, že tu sportovnější bude potřebovat dýl, ale zas miminko bude na zimu, tak aby se ti tam vešel fusak. Nafukovací kolečka ty jsou jasný. A pak třeba i velikostně, aby ses třeba s ním vešla do výtahu pokud bydlíš v bytovce a ten polohovatelnej spodek korbičky je taky dobrej ![]()
Ahojky, mě by ta chůvička zajímala. prosím o značku a typ chůvičky…Jinak já mám vybraný kočárek Teutonia Beyou!..byli jsme se na něho podívat v kamenném obchodě a i manželovi se líbil, takže vybráno.
Objednávat budeme přes německý web, je to levnější
HLavně, aby ho stihli poslat do porodu ![]()
A jakou máte holky autosedačku? Já uvažuji o Maxi cosi
![]()
Ahoj, já končím 24.tt - jinak věciček mám už plnou skříň, kočárek i postýlku taky, ale pořád je co dokupovat - ještě zdaleka nejsme u konce ![]()
@MartickaNela píše:
Ahoj, já končím 24.tt - jinak věciček mám už plnou skříň, kočárek i postýlku taky, ale pořád je co dokupovat - ještě zdaleka nejsme u konce
To máš pravdu..mě toho taky ještě hodně čeká ![]()
Holky vy mě trochu děsíte, že toho už máte tolik koupeno
Já mám zatím pouze vybráno, ale ještě jsem nic nenakupovala…pozoruji, že mám trochu zpoždění
![]()
Ahoj, já jsem 23 týdnu a čekáme chlapečka, něco nakoupené máme, ale většinu věcí jsme dostali. Moc se mi líbí kočárky od firmy JEDO - maté s nimi někdo nějaké zkušenosti?
Ahoj, tak dneska jsem právě ve 24tt. Nakoupeno už mám v podstatě vše, kromě kočárku, to je pro nás kámen úrazu. Vybrali jsme Peg Perego GT3, ale ještě se chci podívat na něco jinýho.
Ahojky holky, ráda se k vám přidám. My zítra 22.7. začínáme 25tt a co se týče věciček pro mimíska už mám plné skříně, od každého něco. Jinak čekáme chlapečka.
Tak jak vám to holky kope
?? My máme zítra 25tt a prcek je hrozně aktivní…