Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
, rozhodla jsem se založit diskuzi, kde můžeme probírat různá témata týkající se tohoto a následujících týdnů těhotenství..Doufám, že se přidáte..:-)
Zapomněla jsem dodat aneb ty z Vás, které čekají miminko na podzim..:-)
Ahooj…já teda pořádně nevím který jsem týden, ale měla bych být něco okolo toho…:D podle PM a genetiky jsem 26.tt ale podle mojí doktorky 24.tt
nakupuješ už věcičky? ![]()
Zdravím
..něco už pomalinku nakupuju..Začala jsem kolem 20tt, v podstatě po velkém ultrazvuku. Ale myslím, že taková ta větší vlna nákupů ještě dorazí ![]()
Ahoj, tak já jsem 27tt a věcičky už pomalu nakupuju a hrozně mě to baví ![]()
Tomu naprosto rozumím
.. Taky pomalinku hromadím..Možná je lepší začít teď, dokud se ještě hneme
. Potom to určitě bude s nákupy horší ![]()
Zatím ještě ne. Koukala jsem jen na netu, abych měla aspoň představu, ale konečný rozhodnutí zatím nepadlo. V neděli pojedeme s přítelem do Brna, tak asi mrkneme tam. Přece jen je lepší vidět ty kočárky v reálu. Už jsem ale stihla objednat postýlku a výbavu do ní. To dorazilo včera. Tak mám alespoň nějakou větší položku ze seznamu
. Ty už kočárek máš?
My máme vybraný Jané slalom pro a ve středu jsme byli v Brně, tak jsme tam na něj koukali a moc se nám líbí, takže ho asi objednáme
v Brně doporučuju prodejnu Balli jsou tam moc ochotní ikdyž zrovna ten náš kočárek tam neměli. A už víš co čekáte? ![]()
Děkuju za tip
. A kde přesně ta prodejna je? Jinak čekáme holčičku..Potvrdili nám to třikrát, tak snad jo..:-)
ahoj, ja jsem ve 27tt a co cekame zatim nevime:-) A dokupuju uz jen veci, co mi chybi, uz toho mam plnou skrin:-) Dnes jedeme vyzkouset kocar, ktery jsem si vybrala, je to tako laret len a uplne me okouzlil:-D
Ahojky,
já jsem v 26 týdnu a čekáme kluka
Zatím mám koupené jedny ponožečky, ale hodně už se rozhlížím, hlavně po netu. Už mám vybranou postýlku, ohrádku, kočárek…Ale zatím si vůbec nevím rady s chůvičkou, nemáte některá dobrý typ?