Těhulky 24. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
15.8.12 10:37

Ahoj těhulky, jak vám je? už někdo z vás řešil předporodní kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.8.12 17:53

Ahoj maminy,

tak já jsem dnes 34tt, přesně, už mi chybí víceméně jenom drogerie na prďolku, z věciček už kupuju, jen to co mě vážně nadchne.

Kočárek byl pro nas od začátku jasná volba a to dorjan danny sport, ovšem pak se to nějak zvrtlo a ve 32tt, jsem narazila na tako laret a byla jsem ztracena, takze velka zmena a uz nam stoji u babicky - narazili jsme na limitovanou edici, je proste dokonaly.

A k tomu kopani, nase mala je hrooozne lina, trva to nez se pohne a kdyz uz se pohne, tak uz se dohejbala :D jen aby ji to vydrzelo, nezlobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.8.12 05:55

Tak to máš dobrý, mě se malej mele v podstatě pořád, jen v noci si dává voraz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
17.8.12 11:31

Spíš ho v noci tolik nevnímáš né :D malá nastoupí vždycky večer, když si lehnu na levý bok a chci usnout, tak to mě začne na tom boku skoro i nadzvedat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.8.12 10:04

Ahojky těhulky, tak jak to jde? Už se nám to blíží… :D Mám na vás dotaz. Jakou kosmetiku a na co budete kupovat pro ty naše mimísky? Právě nad tím začínám uvažovat, tal mě moc zajímají vaše názory… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
30.8.12 13:52
@maxema píše:
Ahojky těhulky, tak jak to jde? Už se nám to blíží… :D Mám na vás dotaz. Jakou kosmetiku a na co budete kupovat pro ty naše mimísky? Právě nad tím začínám uvažovat, tal mě moc zajímají vaše názory… :lol: :mavam:

Také pořád přemýšlím jakou kosmetiku nakoupit :P A ještě nevím jednu věc, jak moc dopředu máte nakoupeno oblečení? Jestli jen na pár měsíců (např. jen velikosti 50-62) nebo máte nakoupeny i větší oblečky např. do 1 roku? Pořád dumám jak to udělat a co bude lepší :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky