Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky, jak vám je? už někdo z vás řešil předporodní kurz?
Ahoj maminy,
tak já jsem dnes 34tt, přesně, už mi chybí víceméně jenom drogerie na prďolku, z věciček už kupuju, jen to co mě vážně nadchne.
Kočárek byl pro nas od začátku jasná volba a to dorjan danny sport, ovšem pak se to nějak zvrtlo a ve 32tt, jsem narazila na tako laret a byla jsem ztracena, takze velka zmena a uz nam stoji u babicky - narazili jsme na limitovanou edici, je proste dokonaly.
A k tomu kopani, nase mala je hrooozne lina, trva to nez se pohne a kdyz uz se pohne, tak uz se dohejbala
jen aby ji to vydrzelo, nezlobit ![]()
Tak to máš dobrý, mě se malej mele v podstatě pořád, jen v noci si dává voraz ![]()
Spíš ho v noci tolik nevnímáš né
malá nastoupí vždycky večer, když si lehnu na levý bok a chci usnout, tak to mě začne na tom boku skoro i nadzvedat ![]()
Ahojky těhulky, tak jak to jde? Už se nám to blíží…
Mám na vás dotaz. Jakou kosmetiku a na co budete kupovat pro ty naše mimísky? Právě nad tím začínám uvažovat, tal mě moc zajímají vaše názory…
![]()
@maxema píše:
Ahojky těhulky, tak jak to jde? Už se nám to blíží…Mám na vás dotaz. Jakou kosmetiku a na co budete kupovat pro ty naše mimísky? Právě nad tím začínám uvažovat, tal mě moc zajímají vaše názory…
![]()
Také pořád přemýšlím jakou kosmetiku nakoupit
A ještě nevím jednu věc, jak moc dopředu máte nakoupeno oblečení? Jestli jen na pár měsíců (např. jen velikosti 50-62) nebo máte nakoupeny i větší oblečky např. do 1 roku? Pořád dumám jak to udělat a co bude lepší ![]()