Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj holky, chtěla bych tu poznat nějaké těhulky z okresu Blansko. A sdílet zkušenosti.
ahoj, já zatím ve snažení, ale doufám že se co nejdřív zadaří. Kousek od Blanska. V kolikátém jsi smoulinko??
já to mám v metříku. začla jsem 15. týden, ale podle utz začnu 15. týden až v pátek.
Kabelitko, to víš, že se zadaří, co nejdřív ![]()
Ahojíík zdraví Senetářov už nejsem těhulka ale mamina máme doma 6 měsiční Dominičku ale ráda pokecám ![]()
tak jo to budu ráda… i když po pravdě ted moc chvilek nemám… malá mě nenechá sedět na pc.
to znám moc dobře..ja se sem většinou dostanuaž večer když spí…a aspon pokecám s lidičkama..protože komunikace mi hooodně chybí bydlím tu u přitele a nikoho tu neznám jen pák kluku nic vice a chybí mi spřízněná duše
nooo já tu nemám spíš doma spřízněnou dušičku. Bydlím sice taky u přítele, ale já bydlela předtím ve stejné vesnici. Akorát kamošky maj věčně nemocný děti a s tchýní si nepokecám o všem, že jo.
jasný chápu já tu nemám kurna ani tu tchyni
bydli tu jen jeho táta ktery pořed kuti něco venku a brácha a ten je zase pořad na fotbale a odkud jsi???
z jaké vesnice?? ty už máš holčičku že ??kolik pak vám je???
jÁ SE ANI NEDIVÍM, ŽE JE TU MRTVO, KDYŽ JE VENKU TAK KRÁSNĚ. MY JSME PRÁVĚ KAŽDÝ DEN POŘÁD VENKU,MALÁ NECHCE BÝT ANI DOMA. tAKŽE ANI PC NEZAPÍNÁME A NAVÍC JSME MĚLI TÁTU DOMA. a JSEM Z oLOMUČAN.
A tak to jooo..my taky prouzdáme pořád venku
) přítel ted chodí do lese v olomoučanech
)