Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, napadlo mě založit tuto diskuzi, protože jsem z 3nce a zajímalo, kolik mamin v čase odpoledního spánku dítka či chvilky pro sebe sem chodí
Už nevím jak dlouho je takhle hnusné počasí a jsem z toho vysedávání doma celkem na palici…
Včera jsem byla s dcerou (jsou jí 2) na bazéně (i když po tom zdražení se mi tam moc nechtělo) ale co dnes??? Je to bída, krom mateřských center tady není kde zajít…I když v létě chodíme na procházky a dá se to…
Ahoj, já tady chodím často. Mám 20měs.syna a máme tady bezvadnou skupinu holek co mají narozené dítko ve stejný měsíc jako já. Nejsem z Třince ale jestli znáš Nýdek tak je kousek. Jo a tohle počasí je vážně nanic, navíc jsme nemocní, tím hůř ![]()
Napsala jsem pěkně dlouhý příspěvek a úspěšně se mi smazal…Tak znovu
V Nýdku jsem byla jen jednou,ale vím kde je…Tak to máš super, že jste tam parta mamin. já mám tady jen 1 kamarádku s dítětem…
Malá byla nemocná minulý týden. Po obědě šla spát a po 3 hodinách se vzbudila se 40 horečkou! Hrůza, nešlo to ničím srazit dolů a blouznila-všude viděla šmouly…
Na druhý den jsme šli k Dr a další den už byla bez teplot. Byla to „jen“ viróza, která naštěstí rychle přešla…
lekno píše:
Tady taky Nýdek, kde bydlíš? Help!!! z počasí šílím:)
Hned jak vjedeš do Nýdku je to hned druhý barák zprava. A co ty?
My měli nedávno všichni střevní chřipku a teď normální
ale už je to lepší ![]()
Ahoj třinečanky, hlásím se taky z Třince (terasy)
. Počasí už se zlepšilo, tak doufám, že jste vytáhly kočáry a už krosíte po lesoparku nebo pod Čantoryí
.
My byli celý víkend venku(snad jen krom spaní
), bylo úžasně ![]()
My v sobotu na procházce a pivíčku v Třinci a v neděli procházka kolem Olešné. No celkem zabíračka. A to je jen necelých 5 km, ale v tom hycu a s prckem
. Ale bylo supr.
Ale zato dneska počasí nic moc no
Kačko jak starého máš prcka?
wewik píše:
Ale zato dneska počasí nic moc noKačko jak starého máš prcka?
My teď máme 13 měsíců, resp. za 4 dny 14
Už je to takový malý čertík
.
A co teprve to počasí dneska. Ráno jsem mrkla z okna a auta bílé. Námraza
Asi si už opravdu to počasí dělá co chce. Za chvíli se s prckem chystáme ven, no vůbec nevím, jestli mu dát jen mikinu nebo kombinézu
Ale asi to vidím na tu kombinézku, i když vypadá, že teď paří slunce. Ach jo, no budu muset vylézt ven, abych to zjistila… ![]()
Přes okno to dneska vypadá úžasně, ale nezdá se mi, kdo ví jak teplo. Dneska s malou vyrazíme na bazén. Lepší než jít na procházku a vysvětlovat, že do písku (hnusný po zimě) nesmí a z houpaček a klouzaček jí bude studět dupa… A copak máte v plánu vy??? ![]()
My byli dopoledne ve človíčkově v DDM a odpoledne na hřišti. Takže jsme vybláznění dneska dost. ![]()
počásí se nám už lepší
v nedělí krásná procházka do Kohuta.. a teď každý den venku… už aby bylo teploučko a nevracela se ta hnusná zima…