Maminy Třinec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.3.12 13:23

Maminy Třinec

Ahoj holky, napadlo mě založit tuto diskuzi, protože jsem z 3nce a zajímalo, kolik mamin v čase odpoledního spánku dítka či chvilky pro sebe sem chodí :) Už nevím jak dlouho je takhle hnusné počasí a jsem z toho vysedávání doma celkem na palici… :zed: Včera jsem byla s dcerou (jsou jí 2) na bazéně (i když po tom zdražení se mi tam moc nechtělo) ale co dnes??? Je to bída, krom mateřských center tady není kde zajít…I když v létě chodíme na procházky a dá se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4066
14.3.12 14:09

Ahoj, já tady chodím často. Mám 20měs.syna a máme tady bezvadnou skupinu holek co mají narozené dítko ve stejný měsíc jako já. Nejsem z Třince ale jestli znáš Nýdek tak je kousek. Jo a tohle počasí je vážně nanic, navíc jsme nemocní, tím hůř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
14.3.12 14:11

Tady taky Nýdek, kde bydlíš? Help!!! z počasí šílím:)

• Citovat
  • Upravit
14.3.12 14:20

Napsala jsem pěkně dlouhý příspěvek a úspěšně se mi smazal…Tak znovu :D V Nýdku jsem byla jen jednou,ale vím kde je…Tak to máš super, že jste tam parta mamin. já mám tady jen 1 kamarádku s dítětem… :,( Malá byla nemocná minulý týden. Po obědě šla spát a po 3 hodinách se vzbudila se 40 horečkou! Hrůza, nešlo to ničím srazit dolů a blouznila-všude viděla šmouly… 8o Na druhý den jsme šli k Dr a další den už byla bez teplot. Byla to „jen“ viróza, která naštěstí rychle přešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
15.3.12 12:45
lekno píše:
Tady taky Nýdek, kde bydlíš? Help!!! z počasí šílím:)

Hned jak vjedeš do Nýdku je to hned druhý barák zprava. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
15.3.12 12:47

My měli nedávno všichni střevní chřipku a teď normální :roll: ale už je to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.3.12 20:10

Ahoj třinečanky, hlásím se taky z Třince (terasy) :kytka: . Počasí už se zlepšilo, tak doufám, že jste vytáhly kočáry a už krosíte po lesoparku nebo pod Čantoryí :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
18.3.12 20:15

My byli celý víkend venku(snad jen krom spaní :mrgreen: ), bylo úžasně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.3.12 07:13

My v sobotu na procházce a pivíčku v Třinci a v neděli procházka kolem Olešné. No celkem zabíračka. A to je jen necelých 5 km, ale v tom hycu a s prckem :D . Ale bylo supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
19.3.12 12:31

Ale zato dneska počasí nic moc no :roll: Kačko jak starého máš prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.3.12 08:33
wewik píše:
Ale zato dneska počasí nic moc no :roll: Kačko jak starého máš prcka?

My teď máme 13 měsíců, resp. za 4 dny 14 :D Už je to takový malý čertík :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.3.12 08:36

A co teprve to počasí dneska. Ráno jsem mrkla z okna a auta bílé. Námraza :mrgreen: Asi si už opravdu to počasí dělá co chce. Za chvíli se s prckem chystáme ven, no vůbec nevím, jestli mu dát jen mikinu nebo kombinézu :? Ale asi to vidím na tu kombinézku, i když vypadá, že teď paří slunce. Ach jo, no budu muset vylézt ven, abych to zjistila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 14:44

Přes okno to dneska vypadá úžasně, ale nezdá se mi, kdo ví jak teplo. Dneska s malou vyrazíme na bazén. Lepší než jít na procházku a vysvětlovat, že do písku (hnusný po zimě) nesmí a z houpaček a klouzaček jí bude studět dupa… A copak máte v plánu vy??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
20.3.12 17:13

My byli dopoledne ve človíčkově v DDM a odpoledne na hřišti. Takže jsme vybláznění dneska dost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.3.12 17:16

počásí se nám už lepší :) v nedělí krásná procházka do Kohuta.. a teď každý den venku… už aby bylo teploučko a nevracela se ta hnusná zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová