Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wewik Prosimtě, jak moc malé děti chodí do toho človíčkova a co všechno tam dělají? Dneska jsme byli po dlouhé době v MC v těšíně na cvičení, to ho vubec nebavilo a pak tam byla ale volná herna pro děti a tam se mu moc líbilo.
@zusann Nebyla jsem sice tázána, ale přesto:Co jsem chodila s Lukym já, tak jsme přišli, bylo přivítání-zpívání, taneček, hraní s čím kdo chtěl, pak do dílničky něco vytvořit, namalovat, svačinka(co jsme si donesli) a zase volné hraní. Bylo to fajn, určitě budu chodit i s Matyáškem, ale má teprve rok a 2 měsíce, takže až tak snad od jara.
@luczinek Aha diky. No na netu psali že od roku ale to vypadá že je to pro starší děti. Tak to budu muset mrknou ještě do MC na tu Sosnu. Tam někdo prosím nechodíl/nechodí?
@zusann můžeš tam chodit klidně už od roka. Já tam tak nějak začla chodit když se Fíla naučil chodit. V dílničce stejně většinou tvoří maminky, a když malého něco nebaví, nevadí, může se tam vyřádit jak chce. Hlavně nahoře ve velké herně je to pro dětičky skvělé. Však to zkus a uvidíš…
Začíná se tam myslím 18.9. My se tam dostanem nejdřív 27mého, protože jsem začala chodit do práce a jindy mi to nevychází…
Ahojte maminy,
pripojuji se do diskuze. Zatim jeste cekame az se nam mimco narodi. Termin mame koncem ledna. Nasla by se tu nejaka nastavajici maminka nejlepe z Trince? ![]()
@tapka123 píše:
Ahojte maminy,
pripojuji se do diskuze. Zatim jeste cekame az se nam mimco narodi. Termin mame koncem ledna. Nasla by se tu nejaka nastavajici maminka nejlepe z Trince?
Ahoj, já čekám miminko za dva týdny, bylo by fajn se spojit na jarní procházky, a probírání čerstvě nabytých zkušeností ![]()
Je tady ještě někdo, čekající miminko, z Třince?
@Anonymka sisi : Jiste ze by nam to vyhovovalo, na kocarkovani je to idealni. Akorat ted momentalne nam to pocasi moc nevychazi. Klidne pisni zpravu jak bude hezky a muzeme vyrazit na prochazku. Bydlim v Oldrichovich ale do Trince zajdu za chvilku pres lesopark.
@Anonymka sisi Jé, tak budem na vycházky tři, už aby se oteplilo ![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 23:55
@tapinka123 @Adon jasné, až se oteplí vyrazíme ven. Jinak vidím že budou samí kluci…
@Anonymka sisi Vlastně jo, no to bude sranda, až začnou kluci spolu řádit
Už se těším ![]()
Ahojte maminky! Zkouším tuto diskuzi. Najdu tady nějakou maminku z okolí Třince?
Budu moc ráda, když se nějaká ozvete
.
A zase dolů
Jiřík má deset měsíců a doktorka nám po telefonu řeka, že máme dorazit raděj dnes, než v pátek