Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zusann spis bych to videla az po porodu a sestinedeli takze asi nekdy v zari bych se ozvala
ted se jeste bude stehovat a ted ke konci tehotenstvi a v tom horku se spis jen kolebam ![]()
@tapinka123 Jo
já ti chtěla napsat že to vidim na srpen, ale září je taky fajn
To už budu mít uplný veget…starší pujde po prazdninách zase do školky. Tohle moje těhotenství mi teda přijde lepší než to první. Mám 2 týdny do TP a cítím se fajn. Ale přenášet bych teda nemusela. A kde tady v těch Oldř. bydlíš? Na tyrské, v rovni a nebo pod lanovkou? cca ![]()
@zusann tak to už máš za pár
za dva týdny to už může být kdykoliv. také mám toto těhotenství lepší než první a cítím se dobře. jestli ti půjde první dítě v září do školky tak to bude super se sejít v září budeš mít volněji. bydlímu větrníka nebo spíš skoro u kamionky. a ty?
@tapinka123 Jeden syn ve školce a druhý spí. Prádlo vyžehlené tak mám konečně chvilku ti napsat
Těhotenství bylo super ale ten porod trochu hardcore… měla jsem ho nakonec 10.7. vyvolávaný. Bydlím kousek od zahrádky „u klokana“,takže ve vsi. A co ty? Jak to zvládáš? To mužem na procházku do lesoparku, ale vybrala bych den kdy bude tak nějak huř
ted už i v těch 8-9hod ráno je hrozné vedro.
@zusann fajne, my jsme teď zprovoznili stoupátko ke kočárku, takže jezdíme s kočárkem s oběmi dětmi
takže lesopark s kočárkem může být. jj počasí je takové nevyzpytatelné buď je vedro k padnutí nebo prší. akorát starší syn je teď nachlazený tak počkám jak bude zdravý. o porodu mi pak můžeš detailně povykládat osobně. u mě to byl porod za odměnu.