Maminy Třinec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
16.6.15 13:01

@tapinka123 to určitě můžem! Budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.6.15 17:16

@zusann spis bych to videla az po porodu a sestinedeli takze asi nekdy v zari bych se ozvala :) ted se jeste bude stehovat a ted ke konci tehotenstvi a v tom horku se spis jen kolebam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.6.15 09:30

@tapinka123 Jo :) já ti chtěla napsat že to vidim na srpen, ale září je taky fajn :) To už budu mít uplný veget…starší pujde po prazdninách zase do školky. Tohle moje těhotenství mi teda přijde lepší než to první. Mám 2 týdny do TP a cítím se fajn. Ale přenášet bych teda nemusela. A kde tady v těch Oldř. bydlíš? Na tyrské, v rovni a nebo pod lanovkou? cca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.6.15 20:39

@zusann tak to už máš za pár :) za dva týdny to už může být kdykoliv. také mám toto těhotenství lepší než první a cítím se dobře. jestli ti půjde první dítě v září do školky tak to bude super se sejít v září budeš mít volněji. bydlímu větrníka nebo spíš skoro u kamionky. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.9.15 14:45

@tapinka123 Jeden syn ve školce a druhý spí. Prádlo vyžehlené tak mám konečně chvilku ti napsat :) Těhotenství bylo super ale ten porod trochu hardcore… měla jsem ho nakonec 10.7. vyvolávaný. Bydlím kousek od zahrádky „u klokana“,takže ve vsi. A co ty? Jak to zvládáš? To mužem na procházku do lesoparku, ale vybrala bych den kdy bude tak nějak huř :) ted už i v těch 8-9hod ráno je hrozné vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.9.15 22:20

@zusann fajne, my jsme teď zprovoznili stoupátko ke kočárku, takže jezdíme s kočárkem s oběmi dětmi :) takže lesopark s kočárkem může být. jj počasí je takové nevyzpytatelné buď je vedro k padnutí nebo prší. akorát starší syn je teď nachlazený tak počkám jak bude zdravý. o porodu mi pak můžeš detailně povykládat osobně. u mě to byl porod za odměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová