Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem zde delší dobu nebyla, ani nevím proč
. Ale vidím, že Nýdecké maminy si vystačí samy
. Ženy, mámy, potřebujeme začít chodit pravidelně s prckem ven, takže sháníme maminku s klukem nebo holčičkou na společné hraní s naším 19ti měsíčním divochem Filípkem. Vypichuji slovo divochem
Nejčastěji chodíme do lesoparku, ale v Třinci nám je to celkem jedno. Nějaká normální pohodová mamča, najde se?
Tak jak to vidite?
Kterého v kolik a kde? Zatim to počasí je teda nic moc.
Nějak tu vázne domluva
Co třeba pondělí 3.9??? @zusann @lekno popř. ještě někdo kdo by měl zájem (může být i někdo mimo Nýdek)?
Ahojky:-) já bych se teoreticky taky připojila, podle toho, v kolik.
Tak já třeba navrhuju někdy příští týden, anebo nechodíte některá do človíčkova do Bystřice? je to tam super a teď to tam zase začíná od září ![]()
Já chodila s Lukym, ten už ale chodí do školky, že bych šla s tím menším? Je to pořád od půl deváté?
Jj pořád o půl 9, jezdíme buď na kole nebo busem. A teď v úterý jdeme určitě
Co je to ten človíčkov?
Já s malým chodila do MC do Těšína…ale je to daleko. Od jakého věku to je? Jak to vypadá s tim srazem? Kdyby bylo hezky mužem na hřiště do ovečky co?
@zusann http://ddmbystrice.cz/index.php?… v sekci akce jsou i fotky kde jsme i my ze dne dětí
@zusann píše:
Co je to ten človíčkov?Já s malým chodila do MC do Těšína…ale je to daleko. Od jakého věku to je? Jak to vypadá s tim srazem? Kdyby bylo hezky mužem na hřiště do ovečky co?
tu ovečku bych brala, je tam fajně ![]()
Na fotky jsem koukala. Tak to já tě asi od vidění znám. Vypadá to v tom človíčkově docela dobře ale na to je muj kluk ještě malý. Teď nám ale už naštěsti začina plavání, tak aspoň bude mit nějakou aktivitu a ja taky ![]()
A při té příležitosti bych se ráda zeptala na typ na dětskou doktorku…?