Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den maminky hledam kamaradky na prochazky s miminkem maly ma 3 mesice a nechci sedet doma chtela bych maminky se kteryma si budu moct povykladat je mi 21 ![]()
@nellaskrobakova ahoj, já bych někdy šla
sice miminko teprve porodím, ale v RzP jsem tu nová a nikoho neznám ![]()
Tak já se ráda přidám
Mám 1,5 leté dítko a v září čekám další…tzn. že budu taková vaše spojka
Co vy na to?;)
@A-N-I-S píše:
Tak já se ráda přidámMám 1,5 leté dítko a v září čekám další…tzn. že budu taková vaše spojka
Co vy na to?;)
Ahoj klidně mužes budu jen rada
Ale asi to setkání necháme až bude venku trochu k vydržení…může být? Je to děs ty vedra ![]()
Bydlím teď v Zubří a s tím pupkem se mi zrovna dvakrát cestovat nechce ![]()
Jojo to ti verim musi to byt narocne s briskem a jeste s tak malym mimcem nekde jezdit my moc pres to vedro nevychazime ale dnes je konecne snesitelneji
Zdravím maminky, nevíte prosím některá, kdy se v Rožnově otevírá DM drogerie? Děkuji
@Katuskka Tak to by mě taky zajímalo…někde jsem zaslechla drb, že by to mělo být otevřeno zároveň s Kauflandem, ale ten má teď pro výstavbu odklad nebo co
leda že by to DM umístili do té budovy co se staví mezi Billou a Lidlem ![]()
@A-N-I-S Já jsem slyšela, že buď listopad nebo prosinec, tak jsem si říkala, jestli vy místní nevíte nějakou přesnější informaci ![]()
Ahojky ![]()
taky bych ráda na prochajdu s další mamnikou. Do Rožnova jsme se přistěhovali a zatím tu nic moc nikoho neznám. Mám prdolínka, který má 3 měsíce. ![]()
Zdravím holky…17.9. se nám narodil druhý synek…Hned jak to půjde, tak razíme do ulic ne? ![]()
Jeeee tak to gratulujiiiiiiiiii ![]()
Já jsem určitě pro, takže až budete s prckem ready, dej vědět ![]()
@banbule píše:
Jeeee tak to gratulujiiiiiiiiii
Já jsem určitě pro, takže až budete s prckem ready, dej vědět
Jasan ![]()