Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,zima končí a já a můj 14měsíční syn hledáme parťáky na procházky,pískoviště atd:-)) Bydlíme v Mníšku.
Ahoj, my se klidne pridame
Bydlime tady pul roku, mam Kristynku 2 roky a Viktorku 3 tydny
Verča
Ahojte,
prosim Vas ako sa Vam byva v Mnisku pod Brdy? Ste tam spokojne resp. co Vam vadi? Totiz stavaju tam pekne novostavby a tak uvazujeme o kupe ![]()
Ako chodia manzelia do prace - autom ci MHD? Nebyva MHD preplnena? A co skolky/jaslicky…su plne ako vsade inde? ![]()
Budem Vam vdacna za akukolvek reakciu.
Dakujem
Ahoooj, jste přímo z Mníšku?
My jsme se přistěhovali nedávno do Zahořan, jsem tu bezradná, nikoho neznám a pomalu ani nepotkám. Mám 14ti měs. chlapečka, kdyby byl někdo ze Zahořan, Rymáně, něco dostupné i pěšky, budu ráda.
Díky
Ahoj holky, muj prvni prispevek tady
hledam nejaky maminy z okoli Mnisku, jsem konkretne z Bratrinova…
nenasla by se tu nejaka tehulka na nejaky pokec a pak na projizdky s kocarkem? ![]()
Ahoj adlerka, taky pisu svuj prvni prispevek
. Jsem ze Sloupu u Davle a pridala bych se rada, bydlime tady chvilku a skoro nikoho tu neznam. Mam dvouletou holcicku a v cervenci cekame dalsi prirustek.
@erra píše:
Ahoj adlerka, taky pisu svuj prvni prispevek. Jsem ze Sloupu u Davle a pridala bych se rada, bydlime tady chvilku a skoro nikoho tu neznam. Mam dvouletou holcicku a v cervenci cekame dalsi prirustek.
Tak to je super, bysme se mohly potkat, co rikas?
nejsi treba na skypu nebo icq nebo msn? ze bysme pokecaly nekdy ![]()
Ahoj, každým dnem čekáme příchod naší princezny na svět. Jsme z Velké Lečice, mobilní autem a hledáme nějakou maminku s miminkem nebo bříškem na procházky, kávičku a pokecáníčko
Máme to kousek do Mníšku, na Dobříš, Slapy i Davli. ![]()
@adlerka: Kdy máš termín?
@adlerka píše:Tak to je super, bysme se mohly potkat, co rikas?
nejsi treba na skypu nebo icq nebo msn? ze bysme pokecaly nekdy
Super, urcite muzem, budu rada
. Skype mam, napisu ti ho radsi na mail, sem se mi moc nechce.. Jo a erra a errika jsem porad ja, trochu jsem zazmatkovala s registraci tady. ![]()
Ahoj holky, tak se muzem dohodnou na kocarkovani, co rikate? my uz mame kocicku
doma, tak spis az po 6ned.. zatim jsme byli venku jenom jednou a hned jsme to otocili ![]()
@adlerka píše:
Ahoj holky, tak se muzem dohodnou na kocarkovani, co rikate? my uz mame kocickudoma, tak spis az po 6ned.. zatim jsme byli venku jenom jednou a hned jsme to otocili
Tiše závidím a gratuluji
Jak se malinká jmenuje? Já stále nic, čekám, kdy to přijde. Malá ne a ne, zlobí jen v noci. Nejhorší je, jak se pořád pozoruju - bože můj, musim se smát sama sobě. Všechny kolem mě už chovají drobečka v náruči a já furt nic ![]()
Ale zase máme pondělí a celý týden před sebou, nehážu flintu do žita. V pátek nás čeká poradna v porodnici, tak třeba už jí nestuhneme ![]()
Tak koukám, že vy teď obě asi máte jiné starosti, tak ať to všechno v pohodě zvládnete a až se z toho počátečního šoku trochu vzpamatujete a budete chtít třeba někam vyrazit, dejte vědět, my se rádi přidáme.
@soniack píše:
Tiše závidím a gratulujiJak se malinká jmenuje? Já stále nic, čekám, kdy to přijde. Malá ne a ne, zlobí jen v noci. Nejhorší je, jak se pořád pozoruju - bože můj, musim se smát sama sobě. Všechny kolem mě už chovají drobečka v náruči a já furt nic
Ale zase máme pondělí a celý týden před sebou, nehážu flintu do žita. V pátek nás čeká poradna v porodnici, tak třeba už jí nestuhneme
Dekuji, jmenuje se Julie
neboj se, to prijde. Ja to taky mela s obtizema, prenasela jsem a nakonec to muselo jit nasilim
drzim palecky, at uz konecne vyleze
dej vedet ![]()
@errika píše:
Tak koukám, že vy teď obě asi máte jiné starosti, tak ať to všechno v pohodě zvládnete a až se z toho počátečního šoku trochu vzpamatujete a budete chtít třeba někam vyrazit, dejte vědět, my se rádi přidáme.
dekujeme
urco neco vymyslime a pisneme si ![]()
Tak jem se konečně dostala k PC. V úterý 5.3. ve 23:41 se nám narodila holčička Dominika, 3040g a 49cm. Porod naprosto skvělej, rychlej a bez problémů
Tak už čekáme jen na sluníčko a přidáváme se k Vám ![]()