Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1669
12.3.12 20:47

Těhulky 2012 Pardubice,Chrudim

Ahoj.
Tak to zkouším, jestli se někdo přidá. Ráda bych touto diskuzí, získala nějaké nové kamarádky, se kterými bych mohla sdílet všechny pocity a třeba docílit i toho, že by jsme někdy mohli zkrátit čas a zajít si třeba na kávu, nebo si jít společně zacvičit a společně zvládnout ty nekonečné chvíle čekání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
12.3.12 21:18

Ahoj, ráda bych se přidala, ale přeci jen už mám za měsíc termín, tak alespoň popřeju hodně štěstí :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
12.3.12 21:53

to vůbec nevadí :-) a odkud jsi? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.3.12 21:54
marketi píše:
to vůbec nevadí :-) a odkud jsi? Jak se cítíš?

Jsem z Přelouče, kousek od Pardubic…no a jak se cejtím?? Na pokraji rozkladu :lol: :lol: Nee, ale už je to moc dlouhý, o ten měsíc bych to zkrátila :pankac: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 10:04

Ahojky rada se pridam,jsem 7+3 a jsem z Cr:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 10:33

ahojky jsem z Pardubic a jsem 26+2, ráda se přidám, ten čas samotný neutíká......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 10:34
marketi píše:
Ahoj.
Tak to zkouším, jestli se někdo přidá. Ráda bych touto diskuzí, získala nějaké nové kamarádky, se kterými bych mohla sdílet všechny pocity a třeba docílit i toho, že by jsme někdy mohli zkrátit čas a zajít si třeba na kávu, nebo si jít společně zacvičit a společně zvládnout ty nekonečné chvíle čekání :lol:

jak ty jsi daleko??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 10:46

Ahoj ja ted musim spis lezet tak me uz to neutika vibec,me z toho driv trefi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 10:56

sasanko jak tooooo že ležíš tak brzy??? :nevim: to Tě lituju já jsem doma, ale mám alespon vycházky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 11:27

Byla jsem minulý týden pět dní v nemocnici, začalo mě bolet hrozně břicho a špinila jsem, tak musim mít ted klidový režim a nejlíp ležet, ale chodím každý den aspon na 15 minut s hafíkem, abych se aspon nadýchala čerstvého vzduchu, protože jinak bych se asi zbláznila. No doufám a věřím, že vše bude dobré. V pátek jdu na kontrolu, tak snad pěkně roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 11:34

sasanko určitě to bude ok neboj!!!!!!! to mělo hodně maminek takový problém na začátku těhu. Kdyby jsi se nudila i Vy holky koukněte třeba na můj bazárek......prodávám věcičky pro mimi a děti…

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 11:39

Děkuju za podporu, moc se na mimčo těším, i když to nebude asi jednoduchý, protože tatínek od nás odešel :? Na věcičky ráda kouknu, už bych něco kupovala, ale myslím si, že je ještě moc brzy. Kdyby člověk věděl, že to dopadne dobře, tak už mam nakoupeno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 11:41

Máš tam moooc krásných věci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 11:42

Chtěla jsem se Tě zeptat, byla si na screeningu v prvním trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 11:43

ahoj holky :mavam:
Teda já koukám, kolik Vás už tu je :-) to je paráda :dance:
Tak já jsem z Heřmanova městce :) Dnes jsem 12+4, čekáme dvojčátka a ve čtvrtek nás čeká screening a výsledky genetiky :D Od začátku těhu jsem doma a už mě to nebaví :( Byla jsem zvyklá být pořád mezi lidma a hlavně jsem taky moc času doma nepobyla :lol: Předtím jsme bydleli v Pardubicích, ale v listopadu jsme se přestěhovali do naše domečku v Heřmaňáku a ani tu nikoho neznám, rodinu mám dál a ty pitomí vycházky mi ani nedovolí za nima jet :(
Reinko to je ale krásný, za chvíli už budeš miminko držet v náručí :-) a víš co to bude?
Sedmikrásko to by jsme někdy mohli zajít na čajík, v pardubkách jsem skoro každou chvíli, teď právě přemýšlím nad cvičením pro těhulky, jestli mi to tedy dr.dovolí :roll:
Sasanko neboj, uteče ti to jako voda a za chvíli budete v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová