Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Tak to zkouším, jestli se někdo přidá. Ráda bych touto diskuzí, získala nějaké nové kamarádky, se kterými bych mohla sdílet všechny pocity a třeba docílit i toho, že by jsme někdy mohli zkrátit čas a zajít si třeba na kávu, nebo si jít společně zacvičit a společně zvládnout ty nekonečné chvíle čekání ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala, ale přeci jen už mám za měsíc termín, tak alespoň popřeju hodně štěstí
![]()
marketi píše:
to vůbec nevadía odkud jsi? Jak se cítíš?
Jsem z Přelouče, kousek od Pardubic…no a jak se cejtím?? Na pokraji rozkladu
Nee, ale už je to moc dlouhý, o ten měsíc bych to zkrátila
![]()
ahojky jsem z Pardubic a jsem 26+2, ráda se přidám, ten čas samotný neutíká......
marketi píše:
Ahoj.
Tak to zkouším, jestli se někdo přidá. Ráda bych touto diskuzí, získala nějaké nové kamarádky, se kterými bych mohla sdílet všechny pocity a třeba docílit i toho, že by jsme někdy mohli zkrátit čas a zajít si třeba na kávu, nebo si jít společně zacvičit a společně zvládnout ty nekonečné chvíle čekání
jak ty jsi daleko??? ![]()
Ahoj ja ted musim spis lezet tak me uz to neutika vibec,me z toho driv trefi:-)
sasanko jak tooooo že ležíš tak brzy???
to Tě lituju já jsem doma, ale mám alespon vycházky......
Byla jsem minulý týden pět dní v nemocnici, začalo mě bolet hrozně břicho a špinila jsem, tak musim mít ted klidový režim a nejlíp ležet, ale chodím každý den aspon na 15 minut s hafíkem, abych se aspon nadýchala čerstvého vzduchu, protože jinak bych se asi zbláznila. No doufám a věřím, že vše bude dobré. V pátek jdu na kontrolu, tak snad pěkně roste ![]()
sasanko určitě to bude ok neboj!!!!!!! to mělo hodně maminek takový problém na začátku těhu. Kdyby jsi se nudila i Vy holky koukněte třeba na můj bazárek......prodávám věcičky pro mimi a děti…
Děkuju za podporu, moc se na mimčo těším, i když to nebude asi jednoduchý, protože tatínek od nás odešel
Na věcičky ráda kouknu, už bych něco kupovala, ale myslím si, že je ještě moc brzy. Kdyby člověk věděl, že to dopadne dobře, tak už mam nakoupeno ![]()
Chtěla jsem se Tě zeptat, byla si na screeningu v prvním trimestru?
ahoj holky ![]()
Teda já koukám, kolik Vás už tu je
to je paráda ![]()
Tak já jsem z Heřmanova městce
Dnes jsem 12+4, čekáme dvojčátka a ve čtvrtek nás čeká screening a výsledky genetiky
Od začátku těhu jsem doma a už mě to nebaví
Byla jsem zvyklá být pořád mezi lidma a hlavně jsem taky moc času doma nepobyla
Předtím jsme bydleli v Pardubicích, ale v listopadu jsme se přestěhovali do naše domečku v Heřmaňáku a ani tu nikoho neznám, rodinu mám dál a ty pitomí vycházky mi ani nedovolí za nima jet ![]()
Reinko to je ale krásný, za chvíli už budeš miminko držet v náručí
a víš co to bude?
Sedmikrásko to by jsme někdy mohli zajít na čajík, v pardubkách jsem skoro každou chvíli, teď právě přemýšlím nad cvičením pro těhulky, jestli mi to tedy dr.dovolí ![]()
Sasanko neboj, uteče ti to jako voda a za chvíli budete v pořádku ![]()