Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sasanka30 píše:LLLL píše:On je i screening v Chrudimi a kdo ho prosímtě dělá a jak si byla spokojena?
Ahoj holky, jsem z chrudimi, termin mame za dva mesice (teda podle papiru, jinak asi o trosku driv, jsme nejaky velky) a cekame taky kluka
Moc vam budu drzet palecky, at jste zdravi,ja byla na screeningu tady v cr a stal 600,–
To Ti fakt strašně závidim, že Ti nic nebylo, neni to žádnej med
Jé tak Ty už to máš z chviličku vid?
Ja byla na utz u dr. Grygara, jinak chodim k dr Filipove, je to Gynamb Chrudim, najdes to na webu. Jinak to bylo skvele, vsechno mi perfektne ukazal, presne jsem vedela, kde mimi co ma, no super, trvalo to asi pul hodiny
Pak mi vysvetlil ty hodnoty, ktere mu vysly. Ty se kombinuji jeste s triple testama v 16tt a vyjde jim kompletni riziko tech syndromu ![]()
marketi píše:LLLL píše:tak to ti závidím, já se asi ukoušu nudou už hraju i hry
to je teda hezkyJe videt, ze kdyz to clovek prestane resit, tak to jde samo
Vetsinou to byva, ze prave kolem toho 13tt nevolnosti odezni, ale nekomu je blbe celou dobu, no
Ja celou dobu nastesti mohla chodit do prace, jeste mi zbyva pristi tyden, doma bych se zblaznila.. Byla jsem doma akorat 14dni, kdyz jsem byla nemocna..
Noo tak to nejsi Market sama, já začala hrát poker ![]()
Jinak uz to mam za par, vybavicku uz snad mame jaks taks komplet, ted uz to jen vsechno vyprat a vyzehlit ![]()
LLLL píše:Sasanka30 píše:Ja byla na utz u dr. Grygara, jinak chodim k dr Filipove, je to Gynamb Chrudim, najdes to na webu. Jinak to bylo skvele, vsechno mi perfektne ukazal, presne jsem vedela, kde mimi co ma, no super, trvalo to asi pul hodinyLLLL píše:On je i screening v Chrudimi a kdo ho prosímtě dělá a jak si byla spokojena?
Ahoj holky, jsem z chrudimi, termin mame za dva mesice (teda podle papiru, jinak asi o trosku driv, jsme nejaky velky) a cekame taky kluka
Moc vam budu drzet palecky, at jste zdravi,ja byla na screeningu tady v cr a stal 600,–
To Ti fakt strašně závidim, že Ti nic nebylo, neni to žádnej med
Jé tak Ty už to máš z chviličku vid?
Pak mi vysvetlil ty hodnoty, ktere mu vysly. Ty se kombinuji jeste s triple testama v 16tt a vyjde jim kompletni riziko tech syndromu
super, děkuju za odpověd…pokud je super, jak píšeš, nebudu váhat…za jak dlouho si měla výsledky?
LLLL píše:
Jinak uz to mam za par, vybavicku uz snad mame jaks taks komplet, ted uz to jen vsechno vyprat a vyzehlit
sasanko mě už ten pocker nebaví
já jsem začala hrát zoo tycoon, takže si stavím zologickou zahradu
a ty jsi taky na neschopence???
LLLL píše:
Jinak uz to mam za par, vybavicku uz snad mame jaks taks komplet, ted uz to jen vsechno vyprat a vyzehlit
No tak to máš parádní
no aspoň nebudeš mít břicho na léto jako já ![]()
Sasanka30 píše:super, děkuju za odpověd…pokud je super, jak píšeš, nebudu váhat…za jak dlouho si měla výsledky?
To, co mu vyslo na utz mi rekl hned a pak ty kompletni vysledky asi dva dny po odberu krve v tom 16tt, to jsem si volala do Pce do laboratore, myslim Belohradkova se jmenovala ta pani, nebo tak nejak ![]()
marketi, no to teda, jsem rada ze budeme mit prcka na leto, ze ho nebudeme muset furt balit, aby neprimrzl ![]()
Jinak ale s tim porodem nespechejte, ono je to takhle kraaasny, klidne bych to tak jeste chvili nechala
A navic zatim jeste muzeme porad odpocivat ![]()
tak já se ty výsledky dozvím hned ve čtvrtek
na krvi už jsem byla, takže výsledky už tam budou. Dr. mi vysvětloval, že pak udělá utz a všechny ty parametry i s výsledkama dá do PC a pak mu vyjedou výsledky
No už se nemůžu dočkat ![]()
LLLL píše:
marketi, no to teda, jsem rada ze budeme mit prcka na leto, ze ho nebudeme muset furt balit, aby neprimrzl
Jinak ale s tim porodem nespechejte, ono je to takhle kraaasny, klidne bych to tak jeste chvili nechalaA navic zatim jeste muzeme porad odpocivat
tak to máš pravdu, já odpočívám pořád
ale pak budu muset nastavit nějaký rytmus, abych si zvykla vstávat
se z toho asi zblázním ![]()
Pokud mi pak bude už dobře, určitě spěchat nebudu a budu si to uživat, ale takhle, to nic moc neni…jsem jak kdybych měla opici a vypila aspon litr vodky ![]()
marketi píše:
tak já se ty výsledky dozvím hned ve čtvrtekna krvi už jsem byla, takže výsledky už tam budou. Dr. mi vysvětloval, že pak udělá utz a všechny ty parametry i s výsledkama dá do PC a pak mu vyjedou výsledky
No už se nemůžu dočkat
Jééé tak to jsem na ten čtvrtek zvědavá, se nemužu dočkat za Tebe ![]()
no abych pravdu řekla, tak nevím, jestli se těším víc já, nebo manžel
Včera usínáme a on mi púovídá, už se jenom 3× vyspíme a už je uvidíme
jako malý dítě .-)