Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5980
13.3.12 13:08
Sasanka30 píše:
LLLL píše:
Ahoj holky, jsem z chrudimi, termin mame za dva mesice (teda podle papiru, jinak asi o trosku driv, jsme nejaky velky :mrgreen: ) a cekame taky kluka :)
Moc vam budu drzet palecky, at jste zdravi, :kytka: ja byla na screeningu tady v cr a stal 600,–
On je i screening v Chrudimi a kdo ho prosímtě dělá a jak si byla spokojena? :srdce: To Ti fakt strašně závidim, že Ti nic nebylo, neni to žádnej med :mrgreen: Jé tak Ty už to máš z chviličku vid? :srdce:

Ja byla na utz u dr. Grygara, jinak chodim k dr Filipove, je to Gynamb Chrudim, najdes to na webu. Jinak to bylo skvele, vsechno mi perfektne ukazal, presne jsem vedela, kde mimi co ma, no super, trvalo to asi pul hodiny :) Pak mi vysvetlil ty hodnoty, ktere mu vysly. Ty se kombinuji jeste s triple testama v 16tt a vyjde jim kompletni riziko tech syndromu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 13:08
marketi píše:
LLLL píše:
to je teda hezky :) Je videt, ze kdyz to clovek prestane resit, tak to jde samo :)
Vetsinou to byva, ze prave kolem toho 13tt nevolnosti odezni, ale nekomu je blbe celou dobu, no :(
Ja celou dobu nastesti mohla chodit do prace, jeste mi zbyva pristi tyden, doma bych se zblaznila.. Byla jsem doma akorat 14dni, kdyz jsem byla nemocna..
tak to ti závidím, já se asi ukoušu nudou už hraju i hry :lol:

Noo tak to nejsi Market sama, já začala hrát poker :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
13.3.12 13:12

Jinak uz to mam za par, vybavicku uz snad mame jaks taks komplet, ted uz to jen vsechno vyprat a vyzehlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 13:12
LLLL píše:
Sasanka30 píše:
LLLL píše:
Ahoj holky, jsem z chrudimi, termin mame za dva mesice (teda podle papiru, jinak asi o trosku driv, jsme nejaky velky :mrgreen: ) a cekame taky kluka :)
Moc vam budu drzet palecky, at jste zdravi, :kytka: ja byla na screeningu tady v cr a stal 600,–
On je i screening v Chrudimi a kdo ho prosímtě dělá a jak si byla spokojena? :srdce: To Ti fakt strašně závidim, že Ti nic nebylo, neni to žádnej med :mrgreen: Jé tak Ty už to máš z chviličku vid? :srdce:
Ja byla na utz u dr. Grygara, jinak chodim k dr Filipove, je to Gynamb Chrudim, najdes to na webu. Jinak to bylo skvele, vsechno mi perfektne ukazal, presne jsem vedela, kde mimi co ma, no super, trvalo to asi pul hodiny :) Pak mi vysvetlil ty hodnoty, ktere mu vysly. Ty se kombinuji jeste s triple testama v 16tt a vyjde jim kompletni riziko tech syndromu 8)

super, děkuju za odpověd…pokud je super, jak píšeš, nebudu váhat…za jak dlouho si měla výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 13:14
LLLL píše:
Jinak uz to mam za par, vybavicku uz snad mame jaks taks komplet, ted uz to jen vsechno vyprat a vyzehlit :)
:hug: už bych nejradši taky porodila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 13:16

sasanko mě už ten pocker nebaví :-) já jsem začala hrát zoo tycoon, takže si stavím zologickou zahradu :-) a ty jsi taky na neschopence???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 13:16
LLLL píše:
Jinak uz to mam za par, vybavicku uz snad mame jaks taks komplet, ted uz to jen vsechno vyprat a vyzehlit :)

No tak to máš parádní :-) no aspoň nebudeš mít břicho na léto jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
13.3.12 13:18
Sasanka30 píše:
super, děkuju za odpověd…pokud je super, jak píšeš, nebudu váhat…za jak dlouho si měla výsledky?

To, co mu vyslo na utz mi rekl hned a pak ty kompletni vysledky asi dva dny po odberu krve v tom 16tt, to jsem si volala do Pce do laboratore, myslim Belohradkova se jmenovala ta pani, nebo tak nejak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 13:19

jéé ten jsem hrála asi před cca 7 rokama :potlesk: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
13.3.12 13:20

marketi, no to teda, jsem rada ze budeme mit prcka na leto, ze ho nebudeme muset furt balit, aby neprimrzl :)
Jinak ale s tim porodem nespechejte, ono je to takhle kraaasny, klidne bych to tak jeste chvili nechala :) A navic zatim jeste muzeme porad odpocivat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 13:20

tak já se ty výsledky dozvím hned ve čtvrtek :-) na krvi už jsem byla, takže výsledky už tam budou. Dr. mi vysvětloval, že pak udělá utz a všechny ty parametry i s výsledkama dá do PC a pak mu vyjedou výsledky 8o No už se nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 13:21
LLLL píše:
marketi, no to teda, jsem rada ze budeme mit prcka na leto, ze ho nebudeme muset furt balit, aby neprimrzl :)
Jinak ale s tim porodem nespechejte, ono je to takhle kraaasny, klidne bych to tak jeste chvili nechala :) A navic zatim jeste muzeme porad odpocivat ;)

tak to máš pravdu, já odpočívám pořád :-) ale pak budu muset nastavit nějaký rytmus, abych si zvykla vstávat :-) se z toho asi zblázním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 13:22

Pokud mi pak bude už dobře, určitě spěchat nebudu a budu si to uživat, ale takhle, to nic moc neni…jsem jak kdybych měla opici a vypila aspon litr vodky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 13:24
marketi píše:
tak já se ty výsledky dozvím hned ve čtvrtek :-) na krvi už jsem byla, takže výsledky už tam budou. Dr. mi vysvětloval, že pak udělá utz a všechny ty parametry i s výsledkama dá do PC a pak mu vyjedou výsledky 8o No už se nemůžu dočkat :-)

Jééé tak to jsem na ten čtvrtek zvědavá, se nemužu dočkat za Tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 13:25

no abych pravdu řekla, tak nevím, jestli se těším víc já, nebo manžel :lol: Včera usínáme a on mi púovídá, už se jenom 3× vyspíme a už je uvidíme :-) jako malý dítě .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová