Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sedmikrassa píše:
no mám je za sebou končím 6 měsíc a musím říct, že mi nebylo blbě - tedy občas tlak atd, ale nemáš chutě nebo aspon já ne, není špatně atd, prostě pohodový - tedy i jsem o tom četl že II. trimestr je nej…a já to mohu potvrdit
Tak to už se těšim, at mi už neni blbě a nemam ty šílený bláznivý chutě, je to síla ![]()
no u mě je pravda že jsem chutě neměla asi nikdy, jen na začátku těhu jsem měla furt hlad a když jsem se nenajedla tak mi bylo zle na omdlení…
A nevíš o něčem,co by zahnalo tu pachut v puse?Je to strašný, je mi z toho až blbě…už nevim ani co bych pila, tak nepiju radši vubec a to je špatný…mám tu džusy, mirindu, minerálku slazenou i čistou a nejde mi vypít nic ![]()
já mám teda jakoby sucho v puse a mě pomáhá žvýkačka, nebo džus
Tobě nene?
já sucho ani ne, spíš takovou kovovou pachut, jak kdybych žužlla klíče a je to fakt nepříjemný…
ahojte holky
tak jsem te´d vstala
no sedmikrasko já na ty věci pořád koukám, pálí mě ruka, hned bych něco objednala, ale počkám si počkám
pak by jsme se domluvili a já bych si to převzala osobně ![]()
Ahoj Markét, já nakonec spát nešla
udělala jsem si krupičnou kaši a čumim do pc a hledám co do tý pusy dát, aby mi bylo líp ![]()
já taky neusnula, ale pěkně jsem si polenošila a půjdu vařit véču. Za chvíli přijede manža a bude zase hladovej, což já taky ![]()