Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
13.3.12 20:44

jj jela jsem tam, kvůli špatným výsledkům screeningu, bála jsem se hrozně a tak jsem se objednala k jedné z nej doktorek u nás na UTZ, udělala bych cokoliv pro zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.3.12 20:45

Ahojky Haničko - taky mi ty mršky strie vylezly :cert: Málem mě kleplo, mažu jak pominutá a najednou koukám pod pupek a oni tam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:46

petite - no mě zajímá vše - hlavně taky porod císař......tu skupinu jak chcete, klidně .....nevím jak se to dělá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:47
sedmikrassa píše:
jj jela jsem tam, kvůli špatným výsledkům screeningu, bála jsem se hrozně a tak jsem se objednala k jedné z nej doktorek u nás na UTZ, udělala bych cokoliv pro zlatíčko :srdce:

jééé to mě mrzí, chudinko naše a je to teda vše v pořádku??? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:50

sasanka - podle posledního UTZ ano, víš co nikdy nevíš do porodu každá maminka se modlí at je vše v pořádku.......a věří, a my budeme mít všichni nádherný zdravý miminkaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:51
sedmikrassa píše:
sasanka - podle posledního UTZ ano, víš co nikdy nevíš do porodu každá maminka se modlí at je vše v pořádku.......a věří, a my budeme mít všichni nádherný zdravý miminkaaaaaaaaa

proč tohle musí být, proč se musíme strachovat, když už jednou těhu přijde a třeba holčiny, co se snaží několik let, pak otěhotní a přijdou o to, je to strašně nespravedlivý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:52

a druhá menšina rodí jak na běžícím páse, hulí, chlastá a děti v pohodě, no co to je za spravedlnost? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:54

sasanka přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!! Těhu je jen o stresu, já se od začátku o miláčka bojím.....nechápu jak si to někdo může užívat holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:56
sedmikrassa píše:
sasanka přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!! Těhu je jen o stresu, já se od začátku o miláčka bojím.....nechápu jak si to někdo může užívat holky

No ale bohužel s tím nic neuděláme, někdo je v klidu, vubec nic neřeší a spousty holek jen hlídají datum další návštěvy u doktora, jak to bude vypadat…mám si těhotenství užívat, ale už jsem dlouho od nikoho neslyšela, že by to tak bylo…pohodička, televize, nakupování, kámošky a vše bez stresu…existuje to vubec? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 20:58
Reinka píše:
Ahojky Haničko - taky mi ty mršky strie vylezly :cert: Málem mě kleplo, mažu jak pominutá a najednou koukám pod pupek a oni tam :roll:

taky jsem se jich zděsila, jelikoš si pod pupek nekoukám a v zrcadle taky nebyli pořádně vidět. Holt fotka ukáže vše :D . Sice mi to vadí, ale na druhou stranu hlavně, že je zdraví miminko a já to nějak přežiju s pár jizvami navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 20:58

téda Hani to je bříško 8o tak jestli budu mít taky takový, tak to abych si pořídila nějaký vozítko, protože mě ty moje nožičky neunesou :lol: opravdu krásný :palec:
Jinak sasanko to 3D je i v Chrudimi, ségra má tamodtud taky video :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:59

sasi já myslím že ne,ale každá může mít jiný názor???? Nevím......každopádně já se svou povahou nemůžu, od začátku se něčeho bojím. To ty to máš ještě asi těžší..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.3.12 21:00

Haničko - přesně, já jsem koukala do zrcadla kuli tomu, že se mi zdálo, že mi kleslo břicho a najednou vidím, že tam jsou, tak jsem šla pro malý zrcátko a koukám, že se tam vyrojily :cert: Ale za toho mrňouska to stojí, jen tam na mě tak najednou vybafly, že jsem to i obrečela :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 21:01
sedmikrassa píše:
sasi já myslím že ne,ale každá může mít jiný názor???? Nevím......každopádně já se svou povahou nemůžu, od začátku se něčeho bojím. To ty to máš ještě asi těžší..... :nevim:

No já jestli se nedostanu na blázinec, než porodim, tak už nikdy :zed: :mrgreen: ale hlavu vzhuru, máme zdravá a krásná miminka a tak to bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.3.12 21:02

Holky, k tomu strachu… přítel mi říká, že do dvou let, abysme měli dalšího prcka a já když si představím, jak jsem celý tohle těhu trnula a pořád ještě toho broučka nemám u sebe , tak je to fakt na palici a představa, že to ještě někdy zažiju je šílená, ale chci hodně dětí, tak to budu muset zvládnout :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová