Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj jela jsem tam, kvůli špatným výsledkům screeningu, bála jsem se hrozně a tak jsem se objednala k jedné z nej doktorek u nás na UTZ, udělala bych cokoliv pro zlatíčko ![]()
Ahojky Haničko - taky mi ty mršky strie vylezly
Málem mě kleplo, mažu jak pominutá a najednou koukám pod pupek a oni tam ![]()
petite - no mě zajímá vše - hlavně taky porod císař......tu skupinu jak chcete, klidně .....nevím jak se to dělá
![]()
sedmikrassa píše:
jj jela jsem tam, kvůli špatným výsledkům screeningu, bála jsem se hrozně a tak jsem se objednala k jedné z nej doktorek u nás na UTZ, udělala bych cokoliv pro zlatíčko
jééé to mě mrzí, chudinko naše a je to teda vše v pořádku???
![]()
sasanka - podle posledního UTZ ano, víš co nikdy nevíš do porodu každá maminka se modlí at je vše v pořádku.......a věří, a my budeme mít všichni nádherný zdravý miminkaaaaaaaaa
sedmikrassa píše:
sasanka - podle posledního UTZ ano, víš co nikdy nevíš do porodu každá maminka se modlí at je vše v pořádku.......a věří, a my budeme mít všichni nádherný zdravý miminkaaaaaaaaa
proč tohle musí být, proč se musíme strachovat, když už jednou těhu přijde a třeba holčiny, co se snaží několik let, pak otěhotní a přijdou o to, je to strašně nespravedlivý ![]()
a druhá menšina rodí jak na běžícím páse, hulí, chlastá a děti v pohodě, no co to je za spravedlnost? ![]()
sasanka přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!! Těhu je jen o stresu, já se od začátku o miláčka bojím.....nechápu jak si to někdo může užívat holky
sedmikrassa píše:
sasanka přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!! Těhu je jen o stresu, já se od začátku o miláčka bojím.....nechápu jak si to někdo může užívat holky
No ale bohužel s tím nic neuděláme, někdo je v klidu, vubec nic neřeší a spousty holek jen hlídají datum další návštěvy u doktora, jak to bude vypadat…mám si těhotenství užívat, ale už jsem dlouho od nikoho neslyšela, že by to tak bylo…pohodička, televize, nakupování, kámošky a vše bez stresu…existuje to vubec? ![]()
Reinka píše:
Ahojky Haničko - taky mi ty mršky strie vylezlyMálem mě kleplo, mažu jak pominutá a najednou koukám pod pupek a oni tam
taky jsem se jich zděsila, jelikoš si pod pupek nekoukám a v zrcadle taky nebyli pořádně vidět. Holt fotka ukáže vše
. Sice mi to vadí, ale na druhou stranu hlavně, že je zdraví miminko a já to nějak přežiju s pár jizvami navíc ![]()
téda Hani to je bříško
tak jestli budu mít taky takový, tak to abych si pořídila nějaký vozítko, protože mě ty moje nožičky neunesou
opravdu krásný ![]()
Jinak sasanko to 3D je i v Chrudimi, ségra má tamodtud taky video ![]()
sasi já myslím že ne,ale každá může mít jiný názor???? Nevím......každopádně já se svou povahou nemůžu, od začátku se něčeho bojím. To ty to máš ještě asi těžší..... ![]()
Haničko - přesně, já jsem koukala do zrcadla kuli tomu, že se mi zdálo, že mi kleslo břicho a najednou vidím, že tam jsou, tak jsem šla pro malý zrcátko a koukám, že se tam vyrojily
Ale za toho mrňouska to stojí, jen tam na mě tak najednou vybafly, že jsem to i obrečela
![]()
sedmikrassa píše:
sasi já myslím že ne,ale každá může mít jiný názor???? Nevím......každopádně já se svou povahou nemůžu, od začátku se něčeho bojím. To ty to máš ještě asi těžší.....
No já jestli se nedostanu na blázinec, než porodim, tak už nikdy
ale hlavu vzhuru, máme zdravá a krásná miminka a tak to bude ![]()
Holky, k tomu strachu… přítel mi říká, že do dvou let, abysme měli dalšího prcka a já když si představím, jak jsem celý tohle těhu trnula a pořád ještě toho broučka nemám u sebe , tak je to fakt na palici a představa, že to ještě někdy zažiju je šílená, ale chci hodně dětí, tak to budu muset zvládnout
![]()