Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sedmikrassa píše:
market to si snad nemohou dovolit ne? Ale co jsem slyšela o zpoždění.....tak se taky bojím…
no víš jak to stěma úřadama je ![]()
Já když jsem byla na neschopence, tak mi běžně peníze chodili třeba za říjen až 3. prosince. Vždycky už jsem tam chtěla volat, ale jako by to tušili, tak to poslali.
no to jsem na to zvědavá
to je asi roztrhám z čeho bych jako měla platit ty měsíční poplatky ![]()
marketi píše:
holky, tak tady posílám foto mimísků a moje mini bříško
Markét nádhera, já už chci taky vidět miminko, zatim jsem viděla jen takovou fazolku ![]()
marketi píše:
sasanko příště už bude mimi
Myslíš že už v pátek? ![]()
sedmikrassa píše:
holky já už mám i 3D miláčka na fotečce
jeeeee a nejde to poslat, bo to neuvidime?kde si na tom byla?To musel být zážitek vid? ![]()
já byla v Praze holky to je zážitek nejde mi to vložit mám to v pdf ach jooooo, stojí to za to, mám i celý UTz na DVD
sedmikrassa píše:
já byla v Praze holky to je zážitek nejde mi to vložit mám to v pdf ach jooooo, stojí to za to, mám i celý UTz na DVD
až v Praze, já si myslim, že to je i v HK, nebo si to s něčím pletu?
No já si myslim, že to musí být zážitek, já byla hotová když jsem viděla poprvé D film a tohle musí bý síla ![]()
sasanko dělají i to iv Pce, ale já tam byla u super doktorky na uktrazvuku, tak jsem si nechala udělat i 4D
sedmikrassa píše:
sasanko dělají i to iv Pce, ale já tam byla u super doktorky na uktrazvuku, tak jsem si nechala udělat i 4D
4D???no nekecej, to taky je?No mě klepne
![]()
sedmikrassa píše:
si jezdila na UZ až do Prahy? ![]()
Já chodím do G-medu a tam mají i ten hypersuperultrazvuk, takže jsem měla 3D při prvotrim.screeningu a ve 20tt znovu
Takže mám dvě takové fotky. Ale je to teda majlant za to.. 4D je UZV v „reálném čase“, v zobrazení oproti 3D jsem nepoznala rozdíl, myslím, že je to jen o tom principu času.
Jinak už mám jeden porod za sebou z pozice rodičky a spooooooustu z té strany druhé
Takže pokud vás něco konkrétně zajímá, tak vám to klidně povím. Ale dopředu říkám, že méně je někdy více, přemíra informací je občas na škodu.
Tak mě napadá..neuvažovaly jste o založení uzavřené skupiny? Tady je to veřejný a někdy by nějaké informace mohly být moc citlivé pro cizí uši (oči) ![]()
Příspěvek upraven 13.03.12 v 20:44
Pár fotek z 36týdne. Strie se nám bohužel nevyhnuly i přes každodenní mazání.