Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
13.3.12 19:40
sedmikrassa píše:
market to si snad nemohou dovolit ne? Ale co jsem slyšela o zpoždění.....tak se taky bojím…

no víš jak to stěma úřadama je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 19:42

Já když jsem byla na neschopence, tak mi běžně peníze chodili třeba za říjen až 3. prosince. Vždycky už jsem tam chtěla volat, ale jako by to tušili, tak to poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 19:46

no to jsem na to zvědavá :roll: to je asi roztrhám z čeho bych jako měla platit ty měsíční poplatky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 19:54
marketi píše:
holky, tak tady posílám foto mimísků a moje mini bříško :-)

Markét nádhera, já už chci taky vidět miminko, zatim jsem viděla jen takovou fazolku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 19:58

sasanko příště už bude mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:20
marketi píše:
sasanko příště už bude mimi :-)

Myslíš že už v pátek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:21

holky já už mám i 3D miláčka na fotečce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:23
sedmikrassa píše:
holky já už mám i 3D miláčka na fotečce

jeeeee a nejde to poslat, bo to neuvidime?kde si na tom byla?To musel být zážitek vid? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:27

já byla v Praze holky to je zážitek nejde mi to vložit mám to v pdf ach jooooo, stojí to za to, mám i celý UTz na DVD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:31
sedmikrassa píše:
já byla v Praze holky to je zážitek nejde mi to vložit mám to v pdf ach jooooo, stojí to za to, mám i celý UTz na DVD

až v Praze, já si myslim, že to je i v HK, nebo si to s něčím pletu? :think: No já si myslim, že to musí být zážitek, já byla hotová když jsem viděla poprvé D film a tohle musí bý síla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 20:33

sasanko dělají i to iv Pce, ale já tam byla u super doktorky na uktrazvuku, tak jsem si nechala udělat i 4D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:34
sedmikrassa píše:
sasanko dělají i to iv Pce, ale já tam byla u super doktorky na uktrazvuku, tak jsem si nechala udělat i 4D

4D???no nekecej, to taky je?No mě klepne 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:34
sedmikrassa píše:

si jezdila na UZ až do Prahy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.3.12 20:41

Já chodím do G-medu a tam mají i ten hypersuperultrazvuk, takže jsem měla 3D při prvotrim.screeningu a ve 20tt znovu :) Takže mám dvě takové fotky. Ale je to teda majlant za to.. 4D je UZV v „reálném čase“, v zobrazení oproti 3D jsem nepoznala rozdíl, myslím, že je to jen o tom principu času.

Jinak už mám jeden porod za sebou z pozice rodičky a spooooooustu z té strany druhé :) Takže pokud vás něco konkrétně zajímá, tak vám to klidně povím. Ale dopředu říkám, že méně je někdy více, přemíra informací je občas na škodu.

Tak mě napadá..neuvažovaly jste o založení uzavřené skupiny? Tady je to veřejný a někdy by nějaké informace mohly být moc citlivé pro cizí uši (oči) :think:

Příspěvek upraven 13.03.12 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 20:42

Pár fotek z 36týdne. Strie se nám bohužel nevyhnuly i přes každodenní mazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová