Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jedu na chalupu, tak vám přeju hezké dny a já zase přindu ![]()
Ahoj holky. Tak jsem se vyhrabala z peřin
Včera jsem usnula jak malý mimino hned po ordinaci a v noci zase čumákovala do tmy. Achjo já se snad nevyspím ![]()
jinak koukám že jste tu včera mluvili o tom strachu… No tak to má si opravdu každá nastávající mamina a i mamina
taky mám pořád strach že se něco,ale musím to tak brát, pořád si říkám, že kdyby něco,tak to mimi by nebylo v pořádku, nebo tak něco… No ale myslím, že obě se budou mít čile k světu
a co to kavčo??? já bych si dala od Bajera ![]()
sasanko taky jsem nad tebou přemýšlela… Nedaly ti třeba ve špitále nějaký prášky na udržení??? Já beru od začátku utrogestan, ten je na udržení těhotenství a proti krvácení. Já ze začátku měla taky problémy a potom už ok…
PetiteFillette píše:
Holky, jedu na chalupu, tak vám přeju hezké dny a já zase přindu
jeee ty se máš, taky bych někam vypadla, doma je to k nevydržení… ![]()
holky já už nevím co mám dělat. Jak jsem pořád doma sama, tak už jsem z toho na palici a tím pádem je to špatné i mezi mnou a manželem… nedokážu se sním normálně bavit
fakt nevím co dělat ![]()
marketi píše:
holky já už nevím co mám dělat. Jak jsem pořád doma sama, tak už jsem z toho na palici a tím pádem je to špatné i mezi mnou a manželem… nedokážu se sním normálně bavitfakt nevím co dělat
To bude dobrý, uvidíš ![]()
Sasanka30 píše:monatkaa píše:ahojky, copak smutníš?![]()
![]()
To nic, jen cekam na nejakou reakci, jestli me vemete do party ![]()
monatkaa píše:Sasanka30 píše:To nic, jen cekam na nejakou reakci, jestli me vemete do partymonatkaa píše:ahojky, copak smutníš?![]()
![]()
To víš že jo
![]()
monatkaa píše:Sasanka30 píše:To nic, jen cekam na nejakou reakci, jestli me vemete do partymonatkaa píše:ahojky, copak smutníš?![]()
![]()
to viš že vezmeeem
![]()
Ahojky holky
Monatko vítáme Tě
Sasanko už jsem tadyyyyyyyyyyyyy jak Ti je????
Market - nepřišly ještě Tobě jo? A klidně Bajer…mám to i kousek ![]()