Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sedmikrassa píše:
aha tak to zkusím s těma švestkama i to semínko ale kdo to jako koupit?????to jsou ale problémy co - ale holky mě to teda začlo až ted v tom 6 měs…
já přestala pít kafe, kouřit…myslim si, že to je tim ![]()
marketi píše:
no právěholky si kupujou samí drahý a je to stejně k ničemu, myslím si, že když to má popraskat, tak to popraská i když se mažeš… No a kámoška co už těhu byla mi poradila tohle, prý to bohatě stačí… je fakt že tu kůži potřebuješ promastit, aby byla pružná a tohle to splní
já si taky myslim…děkuju za radu ![]()
tak kouřit jsem taky přestala, ale kafe piju pořád, to si prostě ráno dát musím ![]()
marketi píše:
tak kouřit jsem taky přestala, ale kafe piju pořád, to si prostě ráno dát musím
mě to zakázali ![]()
já chodím k mudr Sýkorové já myslela jestli nechodíš k té samé když jdeš také ve čt
sedmikrassa píše:
já si teda koupila drahý Vichy - říkají že je super......
no to oni řikaj o všech krémech at je to na cokoliv ![]()
sedmikrassa píše:
já chodím k mudr Sýkorové já myslela jestli nechodíš k té samé když jdeš také ve čt
no tak to máš o kousek dál
no ale byla by to náhoda. V kolik ty tam jdeš???
no nic holky moje zlatý, já asi půjdu do postele, protože ráno vstávám v 5 a ve čtvrt na7 už máme být na screeningu ![]()
Sasanka30 píše:marketi píše:mě to zakázali
tak si kup meltu ta taky není špatná ![]()
marketi píše:Sasanka30 píše:tak si kup meltu ta taky není špatnámarketi píše:mě to zakázali
kafe je kafe
hezky se vyspi a dej vědět ju?Budu na Tebe myslet ![]()
sasi neboj, dám ti vědět
a děkuju, teď si ještě dělám večeři párky ![]()
Ja dneska taky už zalezu, odpolko jsem neusnula a už to na mě jde, tak snad aspon pár hodin budu spát a zas mi je blbě
dobrou holky
![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11263.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11263.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz
dobrou noc