Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sedmikrassa píše:
to jo ale oni pry mimi zapomínají dýchat a kolikrát jim to zachrání život......nebo na to půjčení se zkusit optat stejně to používáš jen chvilku a ty jdeš zítra k doktorce jo?
zapomínají dýchat?a dřív jako nezapomínali?Víš já si myslim, že co se má stát se stejně stane ![]()
jj zítra v 10:30 ![]()
jj to je pravda, jen se asi snažíme pro ně udělat maximum
co to kafe tak příští týden? ![]()
sedmikrassa píše:
jj to je pravda, jen se asi snažíme pro ně udělat maximumco to kafe tak příští týden?
no já uvidim až před porodem, protože si myslim, že budu měnit názory furt, jednou tak, podruhý tak ![]()
jo kafčo určo dáme, já teda maximálně čajík, protože z kafe se mi minule udělalo špatně a bez cíga mě nechutná..jak Ty na tom jsi zítra? ![]()
Ahooojjj holky
na tu zacpu co zkusit na lacno dzus, nebo mleko
To by bylo, aby nebylo
![]()
Jinak ja monitor dechu mam, zkousela jsem ho a rve jak krava
Doufam, ze to uz v zivote nezaziju, je to opravdu hnus......ale snad bude jen blikat zelene svetelko a bude to vsechno v nejlepsim poradku
![]()
Sasanko, drzim palecky......ikdyz to urcite nebude potreba..mimis bude v pohode a roste jako z vody…Na ty krece popros doktora, at ti napise magnezko.....Ja jsem si tenkrat rikala, proc mam krece, ikdyz beru tehu vitaminy, ale pak jsme koukala, ze treba ne uplne levny Femibion nema horcik
, takovou zakladni vec i MUDr se divil
![]()
monatkaa píše:
Ahooojjj holky![]()
![]()
na tu zacpu co zkusit na lacno dzus, nebo mleko
![]()
To by bylo, aby nebylo
![]()
![]()
![]()
Jinak ja monitor dechu mam, zkousela jsem ho a rve jak krava
Sasanko, drzim palecky......ikdyz to urcite nebude potreba..mimis bude v pohode a roste jako z vody…Na ty krece popros doktora, at ti napise magnezko.....Ja jsem si tenkrat rikala, proc mam krece, ikdyz beru tehu vitaminy, ale pak jsme koukala, ze treba ne uplne levny Femibion nema horcik![]()
![]()
![]()
Doufam, ze to uz v zivote nezaziju, je to opravdu hnus......ale snad bude jen blikat zelene svetelko a bude to vsechno v nejlepsim poradku
![]()
![]()
![]()
![]()
, takovou zakladni vec i MUDr se divil
![]()
![]()
![]()
Ahooj ja nepotrebuju magnesko vis,ty krece mam z toho jak nechodim na zachod,jinak jsem ho v nemocnici dostavala…no ten monitor jeste nevim,uvidim,jedine ze by se mimco narodilo predcasne,jinak ho asi kupovat nebudu,uvidim…
No jo uz se pripravuju,vyfoukam hlavu,jeste skocim s hafikem a pak vyrazim.
tak at je vše hlavně ok - holky venku konečně nádhera hurááááá ![]()
Sasanka30 píše:
No je tam uzasne…tak ja se jdu obleknout a razim tak.paaaaa
Tak jsem doma…srdíčko bije jak o závod a jsem 8+1 a máme 17.2mm
![]()
Sasanka30 píše:
No je tam uzasne…tak ja se jdu obleknout a razim tak.paaaaa
Sasanko, tak jak???Vsechno ok????Urcite jo.....napis…
Ahoj holky, tak jsem vytvořila uzavřenou skupinu, pokud mi ji admin schválí, tak vám dám vědět a můžeme už klábosit jen tam.....Tady se mi moc nechce, protože sem může kdokoliv nahlížet, prostě podle mě soukromá diskuze bude lepšííí
![]()
monatkaa píše:
Ahoj holky, tak jsem vytvořila uzavřenou skupinu, pokud mi ji admin schválí, tak vám dám vědět a můžeme už klábosit jen tam.....Tady se mi moc nechce, protože sem může kdokoliv nahlížet, prostě podle mě soukromá diskuze bude lepšííí![]()
![]()
![]()
Jasan super ![]()
Tak jsem to snad tak nejak zaridila a rozeslala zadosti, ktere jen potvrdte, abyste se dostali do skupiny, pokud jsme na někoho zapomněla, tak se moc omlouvám a hned to napravím ![]()
sasanko super!!!!!!!!!!!!
já teda žádost nemámmmmmm????????????? ![]()
sedmikrassa píše:
sasanko super!!!!!!!!!!!!já teda žádost nemámmmmmm?????????????
Vsak jsem ti posilala pozvanku
![]()
joooooooooooooooooooo už ji mám já nevěděla kde ji najít hahahhaha