Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
12.4.12 20:59

ahojky a co Ti řekl??????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
12.4.12 21:11
@sedmikrassa píše:
ahojky a co Ti řekl??????? :nevim:

no.. rikal toho moc.. a nevim, jestli jsem vsechno dobre pochopila… nameril mi vnitrnim ultrazvukem „neco“, co ma 5,6 mm, a videl o kousek vedl e jeste jednu takovou „vec“… trosku me vystrasil, protoze rikal, ze jsou dve moznosti – bud je to miminko a to druhe nejaka cysticka v prave vejcovodu; nebo to prvni miminko a to druhe taky miminko ale mimodelozni.. vubec nevim, co to ma znamenat!jde, abych sla na potrat s mimodeloznim, ale aby mi nechali to normalni?? jde to? :?: no ale doktor rikal, ze uvidime za 14dni  – ze ted to nemuze rict.. jako diagnozu mi napsal „vynechani MS“.. :? i presto ze krev mam uz tyden pozitivni.. :think:
navic mam delohu dozadu…takze musim cvicit… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
12.4.12 21:14

no tak to vůbec nevím zda jde udělat odstranění mimoděložného, ale já spíš myslím, že to bude cysta, mě také strašili mimoděložním a nakonec nebylo - bud v kliduuuuuuu doktoři stresují od začátku…to je děs :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
12.4.12 21:16
@sedmikrassa píše:
no tak to vůbec nevím zda jde udělat odstranění mimoděložného, ale já spíš myslím, že to bude cysta, mě také strašili mimoděložním a nakonec nebylo - bud v kliduuuuuuu doktoři stresují od začátku…to je děs :-(

no ja jsem na druhou stranu, ze mi konecne nejaky doktor rekl neco.. ten predchozi vazne nerikal nic.. ale to jsem nebyla těhu..
snažím se být v klidu.. teď tu dělám různé cviky (pro obraceni delohy) a manžel, abych si nepripadala blbě cvičí se mnou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
12.4.12 21:29

ty jo to také slyším poprvé obrácená děloha????? to je hodný manžel že tak pomáhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
12.4.12 21:31
@sedmikrassa píše:
ty jo to také slyším poprvé obrácená děloha????? to je hodný manžel že tak pomáhá :lol:

no není obrácená - ale je polohovaná dozadu.. našla jsem tady diskuzi, ktera se tim primo zabyva.. je tam dost holek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.4.12 09:54

aha no tak hlavně že se s tím dá i něco dělat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
13.4.12 13:53

Poosledo, nemá cenu se dopředu stresovat. Já vím, že se mi to řekne, ale budeš se akorát stresovat a trápit. Počkej a příště ti řekne, že je vše ok, uvidíš. Neboj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.4.12 14:16
@embry píše:
Poosledo, nemá cenu se dopředu stresovat. Já vím, že se mi to řekne, ale budeš se akorát stresovat a trápit. Počkej a příště ti řekne, že je vše ok, uvidíš. Neboj se :kytka:

děkuji - já vím a myslím, že se nestresuju.. věřím, že to bude v pořádku a za 14dní uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
13.4.12 18:06

budu na tebe myslet, aby bylo vše ok..pak dej samozřejmě vědět, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.4.12 22:15
@embry píše:
budu na tebe myslet, aby bylo vše ok..pak dej samozřejmě vědět, jak jsi dopadla
:-) díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
15.4.12 19:15

Ahojda. Jaký jste měly víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
15.4.12 19:22

@Lucinka84 Ja chodim k MUDr.Filipove od zacatku tehotenstvi a jsem teda spokojena, jak se sestrami (prostridaly se tam za tu dobu) tak s pani doktorkou. Proc myslis, ze udelala z tehu byznys?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
27.4.12 06:03

Ahoj holky, slíbila jsem, že dám vědět, tak jsem po 14dnech tady.. Brouček nám krásně roste, viděla jsem :srdce: :-) jen mám špatnej tlak, tak uvidíme, co s mi dneska řekne obvoďák..
Jak se máte? Nějak to tu utichlo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
27.4.12 10:06

@poosleda Ahojda. Tak ať Ti to dneska u dr. dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...