Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sedmikrassa píše:
ahojky a co Ti řekl???????
no.. rikal toho moc.. a nevim, jestli jsem vsechno dobre pochopila… nameril mi vnitrnim ultrazvukem „neco“, co ma 5,6 mm, a videl o kousek vedl e jeste jednu takovou „vec“… trosku me vystrasil, protoze rikal, ze jsou dve moznosti – bud je to miminko a to druhe nejaka cysticka v prave vejcovodu; nebo to prvni miminko a to druhe taky miminko ale mimodelozni.. vubec nevim, co to ma znamenat!jde, abych sla na potrat s mimodeloznim, ale aby mi nechali to normalni?? jde to?
no ale doktor rikal, ze uvidime za 14dni – ze ted to nemuze rict.. jako diagnozu mi napsal „vynechani MS“..
i presto ze krev mam uz tyden pozitivni.. ![]()
navic mam delohu dozadu…takze musim cvicit… ![]()
no tak to vůbec nevím zda jde udělat odstranění mimoděložného, ale já spíš myslím, že to bude cysta, mě také strašili mimoděložním a nakonec nebylo - bud v kliduuuuuuu doktoři stresují od začátku…to je děs ![]()
@sedmikrassa píše:
no tak to vůbec nevím zda jde udělat odstranění mimoděložného, ale já spíš myslím, že to bude cysta, mě také strašili mimoděložním a nakonec nebylo - bud v kliduuuuuuu doktoři stresují od začátku…to je děs
no ja jsem na druhou stranu, ze mi konecne nejaky doktor rekl neco.. ten predchozi vazne nerikal nic.. ale to jsem nebyla těhu..
snažím se být v klidu.. teď tu dělám různé cviky (pro obraceni delohy) a manžel, abych si nepripadala blbě cvičí se mnou ![]()
ty jo to také slyším poprvé obrácená děloha????? to je hodný manžel že tak pomáhá ![]()
@sedmikrassa píše:
ty jo to také slyším poprvé obrácená děloha????? to je hodný manžel že tak pomáhá
no není obrácená - ale je polohovaná dozadu.. našla jsem tady diskuzi, ktera se tim primo zabyva.. je tam dost holek..
Poosledo, nemá cenu se dopředu stresovat. Já vím, že se mi to řekne, ale budeš se akorát stresovat a trápit. Počkej a příště ti řekne, že je vše ok, uvidíš. Neboj se ![]()
@embry píše:
Poosledo, nemá cenu se dopředu stresovat. Já vím, že se mi to řekne, ale budeš se akorát stresovat a trápit. Počkej a příště ti řekne, že je vše ok, uvidíš. Neboj se
děkuji - já vím a myslím, že se nestresuju.. věřím, že to bude v pořádku a za 14dní uvidíme…
budu na tebe myslet, aby bylo vše ok..pak dej samozřejmě vědět, jak jsi dopadla
@embry píše:
budu na tebe myslet, aby bylo vše ok..pak dej samozřejmě vědět, jak jsi dopadla
@Lucinka84 Ja chodim k MUDr.Filipove od zacatku tehotenstvi a jsem teda spokojena, jak se sestrami (prostridaly se tam za tu dobu) tak s pani doktorkou. Proc myslis, ze udelala z tehu byznys?? ![]()
Ahoj holky, slíbila jsem, že dám vědět, tak jsem po 14dnech tady.. Brouček nám krásně roste, viděla jsem
jen mám špatnej tlak, tak uvidíme, co s mi dneska řekne obvoďák..
Jak se máte? Nějak to tu utichlo…?