Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevím, jestli jsem to psala na tutu diskuzi, ale v pátek jsem upadla na schodech, na zadek a hlavu..asi dva či tři schody jsem jela po zadku
byla jsem v nemocnici a protože bylo vše ok, tak jsem tam nechtěla zůstat a chodila jsem teď často na kontroly..tohle pondělí jsem tam ale byla na nervy..byla jsem tam 3,5h a když jsem se konečně po monitorech a ultrazvuku dostala na řadu k doktorovi, vyšetření mě tak strašně bolelo, že jsem málem brečela ![]()
Ahojda. Nevíte některá o nějaké budoucí mamině, která by chtěla čaj z listů maliníku za 35,– Kč a olej na masáž hráze za 90,– Kč (stál původně asi 129,– Kč, ale je tak 3× použitý). Díky
@embry no a je všechno v pořádku?? jakto že tě vyšetření bolelo??
@embry Tak to se tam možná v pondělí uvidíme
No tak hlavně jestli jste v pořádku, koukej na sebe dávat větší pozor ju ![]()
Jinak o nikom nevím a já toto nepoužívám ![]()
@poosleda zatím by mělo být vše ok, ale toho doktora z rizikovky se vyloženě bojím
od jinýho mě to vyšetření tak nebolelo ![]()
@marketi v kolik tam jdeš? minulý pondělí jsem tam čuměla 3,5 hodiny ![]()
@embry mě vyšetření nikdy nebolelo..to teda musel být nějaký blb, když to bolelo.. Embry - ty máš těhot. metřík jako odpočítávání do porodu? Takže máš 15 dní do porodu? Nebo jsi 15 dní těhotná? (to je asi blbost, že)
@poosleda to už se blížím do finiše, jen jsem to nějak blbě zadala na ten metřík a už se mi to nechtělo opravovat ![]()
@embry
každý si to zadává jinak.. někdo to má jako odpočítávání - jako ty.. tak hodně štěstí, ať vše zvládneš a miminečko je v pořádku..
ahojda. tak prý mám přijít v pondělí zase do rizikovky..kdyby chtěl Vojtíšek na svět dřív, prý mi klidně císaře udělají, když je hlavičkou nahoře a jinak že mi ho naplánují tak na 14., 15. nebo 18. ![]()
@embry Ahoj. No to jsi byla doma brzy
já tam čečela od půl8 a odcházela jsem ve 14:45. Hrůza, příště si beru sebou nějaký jídlo ![]()
@marketi myslím, že tentokrát jsem tam byla asi tak dvě hoďky
taky jsem posledně vykoupila málem automat a pak jsem neměla ani blbých 30,– Kč, co tam po mě chtěli, tak jsem musela letět k východu do bankomatu a pak tam rozměňovat..toto pondělí už jsem se vybavila a nesla jsem si svačinu
doufám, že příští pondělí už tam jdu naposledy
ty fronty a u některého personálu fakt ochota ![]()