Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@embry teda to bude chlapák
ale neboj, když čekala ségra Kubíčka, tak těsně před porodem jí řekli že bude velkej, že má odhat 3900g a narodil se a měl 3100g
Tak se třeba sekli
no ale aspoň to máš dobrý že ho nebudeš muset tlačit ven ![]()
@Alex160509 a chtela neco? nebo se jen na tebe podivala a sla pryc?
To teda jo. Pořád jí strašili jak bude velikej a nakonec to byl drobeček
a ona se bála jak ho vůbec bude rodit
a proč že ty musíš na císaře, jestli se můžu zeptat?
Ahoj holky úplně náhodou koukám a vidím v nadpisu Chrudim a Pardubice, takže dovolte, abych se k vám také přidala
já jsem 16km od Chrudimi a 19 od Pardubic takže skoro na půl cesty k oběma městům ![]()
Vše jsem si poctivě přečetla a pokud mohu doporučit @embry tak bych já osobně šla epiduralem, toho císaře. Už jsem tak rodila a bylo to super, má to jen samé výhody, jediné co, tak ty nervy mi dávaly zabrat, ale kdyby šlo do tuhého a já měla volit znovu, půjdu opět epi.
Z Chroustovic, nikde to nepíšu, protože tyhle vesnice okolo nejsou moc známé, takže to je většinou k ničemu a když někdo zná Chroustovice, tak jen podle učňáku co tady je ![]()
@nakim jj přesně tak známý učňák
takže ty už jedno dítko máš?
@marketi Mě taky Mindžák říkal, že má Lexík přes 4 kila, takže druhý den jsem měla nástup do porodky ještě před termínem na vyvolání a ono prd, měl 3780g, takže se klidně mohlo počkat do termínu…
@poosleda píše:
@Alex160509 a chtela neco? nebo se jen na tebe podivala a sla pryc?
Jen řekla, že je kontrola, ukázala průkaz, podepsala se na neschopenku a tradááá na další kontrolku ![]()
@Alex160509 vždyť jo, je to jen odhadová váha a ta opravdová je většinou menší ![]()
@marketi Jasný, ale že to je odhad, to u dr. neřeknou, hlavně že jsou z toho některé prvorodičky paf. Jako já tenkrát byla ![]()
@marketi jj mám chlapečka
je mu osm, když se mi narodil, tak mi bylo 22, ze všeho jsem byla vyhoukaná, těhotenství hrůza, jeden velký malér, ale hlavně, že vše dopadlo v rámci možností dobře. A přesně souhlasím s tím, co už tady některá mamina psala, přemíra informací škodí. Jinak pokud by jste přesto něco chtěli vědět… Já rodila pro polohu koncem pánevním císařským řezem v Motolské nemocnici po zjištění středně těžké VVV srdce u miminka. Druhé těhotenství brnkačka a čekáme druhého chlapečka Olivera, ten je naprosto v pořádku a zdravý. Jsme po velkém UTZ v Hradci, máme za sebou sreening i tripl testy. V prvním těhotenství jsem byl i na odběru plodové vody… Jsem po druhé vdaná, no a to je asi všechno ![]()
@Alex160509
no ségra byla taky vyplašená, ještě že já už toho tolik vím a velké děti mi nehrozí ![]()
@nakim teda to sis taky zažila pěkný věci… hlavně že je vše v pořádku a že teď si to těhu můžeš užívat ![]()