Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nakim Taky tě tady vítám ![]()
Holky a vy ostatní, kde bydlíte? Já jsem ze Starých Čívic, v červenci mi bude 31, od dubna vdaná, máme 3letého divocha…
nevím jestli jsem to už psala, ale jsem z Heřmanova Městce, je mi 25, jsem vdaná a mimi ještě žádné nemáme ![]()
@marketi Vojtíšek se nám neotočil..je hlavičkou nahoru a taky kvůli velikosti.
Vítám nově příchozí ![]()
já jsem z Pardubic (můj přítel bydlel v Klešicích, to je kousek od Heřmaňáku ![]()
@embry jo aha, tak to jo
já přemýšlela proč císař
jsem tele
jo Klešice to vím ![]()
Já jsem nějakou dobu bydlela v Bylanech, to je taky docela kousek..v Heřmaňáku mám bývalou kolegyni z práce a miluju váš park, je moc pěknej
taky jsem tam chodívala do kafáče U Krále nebo tak nějak
Jo park je tu krásnej. už se těším až budu jezdit s kočárkem. Je tu všude klid. My tu máme domeček skoro hned u parku jak jsou poutě, naproti domovu důchodců ![]()
@marketi jéé, to máš super, máš to kousíček
to bych tam byla v létě pořád nalezlá ![]()
No já chodím spíš ráda do lesa, je tu spousta krásných cest a klid… V tom parku je těch lidí už moc a hlavně těch dětí… no a i když je tam zákaz volného pobíhání psů, tak co si myslíš… ![]()
@marketi no, trošku ty pejskaře chápu, ale určitě většina nesebere každý hovínko..no, kdyby dostávali pokuty, tak by se to tolik nedělo..
Tak my máme taky psa, ale když je tam zákaz volného pobíhání… Tam jdu a vyběhne na mě vlčák… no a nevíš co udělá i když paní tě přesvěčuje že je hodnej…
Já jsem se psů a vcelku ničeho moc nebála, ale jak jsem těhotná, tak jsem docela srabík a pořád hlídám hlavně bříško
jinak dnes už se loučím..dám rychlý obídek a jdu na přednášku o kojení..zatím
a hezký den všem
To já se jich taky nebála, do tý doby než mě jeden z ničeho nic kousl a to byl pes tety… takže mě znal… No a teď vůbec jsem srabík ze všeho
asi nastupují mateřské pudy
tak si to pěkně užij, pak nám povíš ![]()
pa ![]()