Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@embry no to jo, na to už se taky velice těším a vše 2×… no tak ale hlavní je, že jste zdraví a neboj, za chvíli už bude lépe ![]()
@marketi myslím, že ti taky dají kvůli dvojčátkům termín na císaře a kdyby chtěly holky na svět dříve, tak ti ho udělají až dorazíš ![]()
Ahoj všem
nakoukla jsem a musím říct, že závidím @embry, že už to má za sebou a na tahle vedra shodila ta kila dolů, my si to ještě chvilku budeme užívat
já jsem šťastná jako blecha, že bydlíme v baráčku a mám kam zalézt a schovat se před vedrem a hlavně nedocenitelný je bazén, ten miluji normálně, ale letos jsem se do něj zamilovala ještě víc, nemusím se bát žádné infekce a mohu v něm být od rána do večera
Právě zítra začínáme s rekonstrukcí pokoje, budeme dávat novou podlahu a tapetovat, no prostě vše nové, tak uvidíme jak nám to půjde od ruky, tedy spíš manželovi a doufám, že to naše manželství přežije ve zdraví, naši mi říkali, že tapetování je o rozvod, tak máme zatěžkávací zkoušku ![]()
Jinak všem přeji aby si užili krásné sváteční dny.
Ahoj holky ![]()
@marketi Ty máš taky dopředu naplánovaného císaře?
@embry Jak se po něm cítíš?
Já s malým měla pro nepostupující porod taky císaře, naštěstí jsem po něm byla úplně v pohodě a po 14 dnech jsem o něm nevěděla, jizvu mám krásnou tenkou, takže si na něj nemůžu stěžovat…
@nakim Taky jsem teď ráda za baráček a to jsem na něj ze začátku nadávala
Ale s dětma je to opravdu fajn… Jinak mi vloni tapetovali jednu stěnu u Lexíka v pokojíčku a dělali jsme to skoro 6 hodin
a proběhla trochu ostřejší výměna názorů, ale přežili jsme
Tak ať se vám to taky podaří ![]()
Jinak mi se chystáme do Dvora do Zoo, budeme tam v bungalovu, tak už se všichni těšíme ![]()
Užijte si všechny prodloužené volno!
@nakim tak my jsme si taky pořídili bazének, máme jenom kousíček zahrádky za domečkem, tak jenom takový spíš dětský
jinak s tím tapetováním souhlasím s rodičema, jednou jsme tapetovali ještě v garsonce a řeknu nic moc
tak držím pěstičky ![]()
@Alex160509 císaře ještě domluveného nemám, ale až půjdu k dr. tak už budu 32tt tak to asi budeme probírat… tak abych věděla a byla připravená ![]()
tak si to pěkně v té zoo užijte, to je zoo která se mi líbí nejvíce a pak Jihlava ![]()
Přeji Vám všem krásný volníčko ![]()
@nakim děkuji
a přeji, abyste to doma zvládli a s výsledkem své práce jste byli spokojení ![]()
@Alex160509 já jsem byla s císařem v poloviční narkóze spokojená, jen první vstávání s jizvou stálo za hov..
už jsem taky v poho, jen občas mě ta jizva trošku bolí, ale vypadá dobře a hlavně se schová ve spoďárech ![]()
Také všem přeji krásné sváteční dny a Alex, užijte si to v zoo (závidím, už se těším, až Vojtík povyroste a také tam vyrazíme)
@marketi Báječně
příští rok jedeme zas
Jinak příští středu jdeme na velký ultrazvuk, tak už odpočítávám minuty
Jsem tááák napnutá! A jak se daří vám? Vše ok?
Jů teda to jsou pěkný fotečky a tobě jak to sluší, jaký máš veliký bříško ![]()
My jdeme na velký utz v pondělí a taky se moc těším
budeme toho asi dost řešit s paní doktorkou
jinka je u nás asi doufám vše v pořádku
akorát teď nastoupila nějaká únava ![]()
@embry Ahoj
U nás vše jak má být. Teď začínám hledat zimní fusak a kombinézky, tak se nenudím ![]()
Jak vám to jde s malým? Tuším, že se jmenuje Vojtíšek? Jestli jsem to s někým nepopletla ![]()
@marketi Chtěla jsem se zeptat, na tom ultrazvuku ve 20 týdnu u Peršína se něco platí?