Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
19.8.12 23:27

Market, tobe se to blizi :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Uz se tesis, vid???Budu na tebe moc myslet, ikdyz by holcicky mohly jeste chvilku pockat :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
20.8.12 12:31

Ahoj holky. Tak jsem dnes byla na kontrole v 36tt a všechno je pořád v pořádku :roll: Už je to ale pro mě fakt šílený a kor v tomhle debilním počasí :-( achjo já to asi nevydržím… dneska jsem ležela hodinu na monitoru, ale nemohli je natočit, tak jsem tam pak šla znova na půl hoďky a pak naštěstí ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
20.8.12 21:16

Marketi - nebooooj já jak jsem byla v nemocnici tak tam mě točili monitor několikrát denně a vždycky dopoledne malej spinkal a tak ho nemohli natočit, vždycky mě tím tak vylekali, že se něco děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
20.8.12 21:32

:-) no nám nemohli najít srdíčka, protože se holky asi trošku posunuli no :nevim: takže jim to pořád hlásilo že monitorují jenom jedno dítě :-D takže sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.8.12 22:00
@marketi píše: :-) no nám nemohli najít srdíčka, protože se holky asi trošku posunuli no :nevim: takže jim to pořád hlásilo že monitorují jenom jedno dítě :-D takže sranda :-)

A nám Áďa monitory vždycky prospal, jak jsem byla v nemocnici, že to vypadalo na předčasný porod, tak mi doktor říkal, že ta křivka má být taková chlupatější, roztřesenější :roll: :roll: :roll: :roll:, každý monitor jsem obrečela, měla jsem strach, že se něco děje, nereagoval ani na zazvonění budíkem na břicho a jakýho máme teď raráška :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, je to pěknej divoch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.8.12 10:10

No tak ty naše jsou zaručené vztekliny, tak doufám že až vylezou ven, tak budou hodnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.8.12 11:44

Holky kdyby jste někdo chtěl koj. podprsenku, tak jsem včera kupovala v pardubicích na 17.listopadu v mazdě za 49,– :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
21.8.12 17:32

Marketi - no tak tu jsem koupila taky a u prvního kojení se urvala ta sponka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.8.12 18:53

@sedmikrassa :-D no já jen abych měla do porodnice aby se neřeklo, ale stejně budu používat sportovní :-D pokud budu kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
22.8.12 09:16

Marketi - jasný tak to udělala i já…a ted používám normal podprsenku a kašlu na to, ale já mám štěstí, že mi ani mléko neteče atd… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
22.8.12 09:19

@sedmikrassa mě teče už teď a to jsem v 6měs. (teda teče mlezivo - ale pořád )

HOLKY, Pardubajdy!! včera jsem objevila parádní obchod s dětským oblečením. Je to sice sekáč, ale s opravdu hezkým oblečením - není na tom skoro nic poznat.. A je tam i těhu oblečení.. Jmenuje se to PATASEK - nakraslila jsem mapku - prikladam.. vcera jsem tam za 4bodyčka a 2dupačky nechala 205Kč… a jen na jednom body jsou trochu žmolky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
22.8.12 09:37

@sedmikrassa :-) tak to máš dobrý, to ségře teče pořád :-D
@poosleda Jj nahoře naproti afiči, taky o něm vím, ale ještě jsem tam nebyla :-) já objednávám věci z pohodlí domova přez net :-) ale hodně si to tam chválej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
22.8.12 09:43

@marketi jojo - fakt paráda!! body krásná od 30Kč!! Dupačky od 40Kč.. overalky, bundičky, botičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
5.9.12 00:11

@marketi
Ahoj :mavam: :mavam: :mavam: Jak to vypadá s tebou a holčičkama??? Nemůžu tě nikde dohnat, tak špekuluju, jestli nejsou už holky venku :think: :think: :think: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
5.9.12 10:24

Ahojky holky :mavam:
No tak my jsme stále celý :mrgreen:
V pondělí jsme byli na kontrole v 37+3 a stále je vše v pořádku… Doktorka už mě chtěla ale od čtvrtka hospitalizovat, ale ukecala jsem jí a nástup do nemocnice mám v pondělí :pankac:
Zítra ale musím ještě na kontrolu, kdyby nááááhodou :-)
Jinak odhadové váhy holčiček v pondělí byli 2426g a 2485g :-) tak jsem zvědavá kolik budou mít no :-)
Jinak zůstali hlavičkama dolů, takže budeme čekat, dokud se nám porod nerozjede sám a budeme rodit normálně :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová