Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Market, tobe se to blizi
![]()
Uz se tesis, vid???Budu na tebe moc myslet, ikdyz by holcicky mohly jeste chvilku pockat
![]()
Ahoj holky. Tak jsem dnes byla na kontrole v 36tt a všechno je pořád v pořádku
Už je to ale pro mě fakt šílený a kor v tomhle debilním počasí
achjo já to asi nevydržím… dneska jsem ležela hodinu na monitoru, ale nemohli je natočit, tak jsem tam pak šla znova na půl hoďky a pak naštěstí ok ![]()
Marketi - nebooooj já jak jsem byla v nemocnici tak tam mě točili monitor několikrát denně a vždycky dopoledne malej spinkal a tak ho nemohli natočit, vždycky mě tím tak vylekali, že se něco děje…
no nám nemohli najít srdíčka, protože se holky asi trošku posunuli no
takže jim to pořád hlásilo že monitorují jenom jedno dítě
takže sranda ![]()
@marketi píše:no nám nemohli najít srdíčka, protože se holky asi trošku posunuli no
takže jim to pořád hlásilo že monitorují jenom jedno dítě
takže sranda
A nám Áďa monitory vždycky prospal, jak jsem byla v nemocnici, že to vypadalo na předčasný porod, tak mi doktor říkal, že ta křivka má být taková chlupatější, roztřesenější
, každý monitor jsem obrečela, měla jsem strach, že se něco děje, nereagoval ani na zazvonění budíkem na břicho a jakýho máme teď raráška
, je to pěknej divoch
![]()
No tak ty naše jsou zaručené vztekliny, tak doufám že až vylezou ven, tak budou hodnější ![]()
Holky kdyby jste někdo chtěl koj. podprsenku, tak jsem včera kupovala v pardubicích na 17.listopadu v mazdě za 49,– ![]()
Marketi - no tak tu jsem koupila taky a u prvního kojení se urvala ta sponka… ![]()
@sedmikrassa
no já jen abych měla do porodnice aby se neřeklo, ale stejně budu používat sportovní
pokud budu kojit…
Marketi - jasný tak to udělala i já…a ted používám normal podprsenku a kašlu na to, ale já mám štěstí, že mi ani mléko neteče atd… ![]()
@sedmikrassa mě teče už teď a to jsem v 6měs. (teda teče mlezivo - ale pořád )
HOLKY, Pardubajdy!! včera jsem objevila parádní obchod s dětským oblečením. Je to sice sekáč, ale s opravdu hezkým oblečením - není na tom skoro nic poznat.. A je tam i těhu oblečení.. Jmenuje se to PATASEK - nakraslila jsem mapku - prikladam.. vcera jsem tam za 4bodyčka a 2dupačky nechala 205Kč… a jen na jednom body jsou trochu žmolky..
@sedmikrassa
tak to máš dobrý, to ségře teče pořád ![]()
@poosleda Jj nahoře naproti afiči, taky o něm vím, ale ještě jsem tam nebyla
já objednávám věci z pohodlí domova přez net
ale hodně si to tam chválej ![]()
@marketi jojo - fakt paráda!! body krásná od 30Kč!! Dupačky od 40Kč.. overalky, bundičky, botičky..
@marketi
Ahoj
Jak to vypadá s tebou a holčičkama??? Nemůžu tě nikde dohnat, tak špekuluju, jestli nejsou už holky venku
![]()
Ahojky holky ![]()
No tak my jsme stále celý ![]()
V pondělí jsme byli na kontrole v 37+3 a stále je vše v pořádku… Doktorka už mě chtěla ale od čtvrtka hospitalizovat, ale ukecala jsem jí a nástup do nemocnice mám v pondělí ![]()
Zítra ale musím ještě na kontrolu, kdyby nááááhodou ![]()
Jinak odhadové váhy holčiček v pondělí byli 2426g a 2485g
tak jsem zvědavá kolik budou mít no ![]()
Jinak zůstali hlavičkama dolů, takže budeme čekat, dokud se nám porod nerozjede sám a budeme rodit normálně
![]()