Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No my se máme dobře
zatím úplně termín ještě nemáme, ale 38tt nám vychází na 7.září. Budu zřejmě rodit normálně, tak už se na to těším
Jinak holky už mají odhadovou váhu 2039g a 2089g
a co vy?
@marketi tak jestli ti to dopadne a odrodíš holčinky normálně, tak klobouk dolů..myslela jsem, že dvojčátka jdou většinou císařem
jinak u nás někdy oblačno a jindy sluníčko..Vojta je proměnlivý jako počasí
@marketi U nás taky vše ok, test na cukrovku dopadl dobře, mám nahoře 6kg. Jinak jsem začla pokukovat po nějakém těhotenském cvičení. Nemáš nějaký tip v Pcích? Slyšela jsem o La Fiestě, jinak mě zatím nic nezaujalo.
@embry Já doufám že se mi holky nějak nešprajcnou a půjdeme normálně
Chtěla jsem to, tak snad mě nezklamou
No oni berou císařem, ale vzhledem k tomu, že jsou obě hlavičkou dolů a jedna už je pěkně sesazená v pánvi, tak nás nechají ![]()
No jo, to jsou ty dětičky
a to buď ráda, že ještě nemluví ![]()
@Alex160509 Tak to jsi moc nepřibrala
teda vůči mě
Jinak cvičení… no nevím, protože my jsme nechodili cvičit, ale slyšela jsem, že tady je to taky dobrý… http://www.aerobik-pardubice.cz/…-a-po-porodu
Ahojky po delší době holky
koukám, co je tu nového…
@marketi Velká gratulace, holčičky mají krásnou váhu a jsou vzorné už v bříšku, takhle hezky seřazené, to je skoro zázrak, je dobře, že půjdou ven normálně
Určitě budou hodňoučké i až budou na světě, když takhle hezky spolupracují.
@embry Tý jo koukám, že prcínkovi jsou už dva měsíce, to to letí
Tak jen samé krásné zážitky…
@nakim děkujeme
no doufám že budou hodný… Oni sice spolupracují, ale jen u doktorů
jinak snima mám veselo… občas mám pocit že mi zlámou žebra, jak jsou vzteklý a kopou ![]()
A jakpak se máš ty? Copak je nového???
Marketi - kamarádka rodila taky dvojčátka normálně, ale nakonec to skončilo císařem, ale ona je neměla tak hezky obě hlavičkou dolů jako Ty - určo to zvládneš, to druhé mimi prý už jde jako po másle!!!
![]()
U nás je, ťukám na zuby
, vše stejné, což je nejlepší… Oliverek je otočený hlavičkou dolů, už se také připravuje
je dle uz o týden straší a vzhledem k tomu, že u prvního jsem rodila o 14 dnů dříve, tak doufám, že ani teď nebudu přenášet, no kdyby se rozhodl, že půjde na svět také o 14 dní dříve, tak by mi to vycházelo na půlku září, což bych docela uvítala, alespoň chviličku si ještě užít teplejší počasí, tedy jestli vůbec nějaké bude ![]()
Cukrovka se mi také nezhoršila, nahoře mám 12kg, což doufám je finále, cítím, že jsem oteklá a už se těším, až zajedeme kočárek
Už to máme opravdu za chviličku, tak už to musíme přežít ![]()
@sedmikrassa taky jsem slyšela že to druhé je venku hned
no stát se může cokoliv, jedno může jít normálně a druhé císařem… ale teď už to druhé prý udržují, aby se neotočilo, tak budu doufat ![]()
@nakim To je dobře že jste ok
a kde tedy budeš rodit? už jsi rozhodnutá??? Jinak já mám nateklý nohy vždycky až večer… doktorka říkala, že na to že jsem v 35tt tak otoky žádný
ale myslím si, že to pak vezme rychlý spád…
Tak já jsem zatím rozhodnutá pro Chrudim, ono kdyby tak bylo z čeho vybírat
Chrudim i Pardubice jsou na tom stejně, všude se najde někdo, kdo řekne, že to druhé je lepší… Teď v Chrudimi rodila kamarádka a dost jí chválila, tak doufám, že také chytnu super doktora-ku a personál. A kde budete rodit vy? Hodně si i chválí Havl. Brod, ale to se mi zdá zbytečně z ruky kvůli návštěvám…
@nakim My budeme rodit v Pardubicích. Chodím tam do rizikovky, tak to nechám tam
Hlavně je tam jedna dobrá dr. a možná že mě bude rodit, tak by to bylo super
Jinak moje ségra rodila v Chrudimi před měsícem už po druhé a taky si to tam chválí
I když se mi zdá, že Chrudim je taková drastická vůči prvorodičkám, ale to je jen můj názor
Ségru rodila nějaká ukrajinka ![]()