Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
15.8.12 21:59

Ahoooooooooj :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.8.12 08:13

@marketi Ahoj :-) Jak se vám daří? Kdy máš vůbec termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
16.8.12 09:08

Ahojda. jak se máte a co je u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
16.8.12 09:37

No my se máme dobře :-) zatím úplně termín ještě nemáme, ale 38tt nám vychází na 7.září. Budu zřejmě rodit normálně, tak už se na to těším :-D Jinak holky už mají odhadovou váhu 2039g a 2089g :-) a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
16.8.12 18:44

@marketi tak jestli ti to dopadne a odrodíš holčinky normálně, tak klobouk dolů..myslela jsem, že dvojčátka jdou většinou císařem :nevim: jinak u nás někdy oblačno a jindy sluníčko..Vojta je proměnlivý jako počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.8.12 18:46

@marketi U nás taky vše ok, test na cukrovku dopadl dobře, mám nahoře 6kg. Jinak jsem začla pokukovat po nějakém těhotenském cvičení. Nemáš nějaký tip v Pcích? Slyšela jsem o La Fiestě, jinak mě zatím nic nezaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
17.8.12 10:04

@embry Já doufám že se mi holky nějak nešprajcnou a půjdeme normálně :-) Chtěla jsem to, tak snad mě nezklamou :-) No oni berou císařem, ale vzhledem k tomu, že jsou obě hlavičkou dolů a jedna už je pěkně sesazená v pánvi, tak nás nechají :-)
No jo, to jsou ty dětičky :-) a to buď ráda, že ještě nemluví :mrgreen:
@Alex160509 Tak to jsi moc nepřibrala :-) teda vůči mě :-D Jinak cvičení… no nevím, protože my jsme nechodili cvičit, ale slyšela jsem, že tady je to taky dobrý… http://www.aerobik-pardubice.cz/…-a-po-porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
17.8.12 10:26

Ahojky po delší době holky :) koukám, co je tu nového…
@marketi Velká gratulace, holčičky mají krásnou váhu a jsou vzorné už v bříšku, takhle hezky seřazené, to je skoro zázrak, je dobře, že půjdou ven normálně :potlesk: Určitě budou hodňoučké i až budou na světě, když takhle hezky spolupracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
17.8.12 10:28

@embry Tý jo koukám, že prcínkovi jsou už dva měsíce, to to letí :dance: Tak jen samé krásné zážitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
17.8.12 10:55

@nakim děkujeme :-) no doufám že budou hodný… Oni sice spolupracují, ale jen u doktorů :-D jinak snima mám veselo… občas mám pocit že mi zlámou žebra, jak jsou vzteklý a kopou :roll:
A jakpak se máš ty? Copak je nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
17.8.12 11:10

Marketi - kamarádka rodila taky dvojčátka normálně, ale nakonec to skončilo císařem, ale ona je neměla tak hezky obě hlavičkou dolů jako Ty - určo to zvládneš, to druhé mimi prý už jde jako po másle!!! :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
17.8.12 11:14

U nás je, ťukám na zuby :mrgreen:, vše stejné, což je nejlepší… Oliverek je otočený hlavičkou dolů, už se také připravuje :lol: je dle uz o týden straší a vzhledem k tomu, že u prvního jsem rodila o 14 dnů dříve, tak doufám, že ani teď nebudu přenášet, no kdyby se rozhodl, že půjde na svět také o 14 dní dříve, tak by mi to vycházelo na půlku září, což bych docela uvítala, alespoň chviličku si ještě užít teplejší počasí, tedy jestli vůbec nějaké bude :lol:
Cukrovka se mi také nezhoršila, nahoře mám 12kg, což doufám je finále, cítím, že jsem oteklá a už se těším, až zajedeme kočárek :mrgreen: Už to máme opravdu za chviličku, tak už to musíme přežít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
17.8.12 11:30

@sedmikrassa taky jsem slyšela že to druhé je venku hned :-) no stát se může cokoliv, jedno může jít normálně a druhé císařem… ale teď už to druhé prý udržují, aby se neotočilo, tak budu doufat :-)
@nakim To je dobře že jste ok :-) a kde tedy budeš rodit? už jsi rozhodnutá??? Jinak já mám nateklý nohy vždycky až večer… doktorka říkala, že na to že jsem v 35tt tak otoky žádný :-D ale myslím si, že to pak vezme rychlý spád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
17.8.12 12:22

Tak já jsem zatím rozhodnutá pro Chrudim, ono kdyby tak bylo z čeho vybírat :lol: Chrudim i Pardubice jsou na tom stejně, všude se najde někdo, kdo řekne, že to druhé je lepší… Teď v Chrudimi rodila kamarádka a dost jí chválila, tak doufám, že také chytnu super doktora-ku a personál. A kde budete rodit vy? Hodně si i chválí Havl. Brod, ale to se mi zdá zbytečně z ruky kvůli návštěvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
17.8.12 12:45

@nakim My budeme rodit v Pardubicích. Chodím tam do rizikovky, tak to nechám tam :-) Hlavně je tam jedna dobrá dr. a možná že mě bude rodit, tak by to bylo super :-) Jinak moje ségra rodila v Chrudimi před měsícem už po druhé a taky si to tam chválí :-) I když se mi zdá, že Chrudim je taková drastická vůči prvorodičkám, ale to je jen můj názor :lol: Ségru rodila nějaká ukrajinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová