Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moni to mi ani neříkej
Já jsem totiž asi opravdu nějaký unikát
moje švagrová už se taky otevírá a už se jí to připravuje na porod a to čeká jednoho klučíka, jenom já snad budu přenášet i ty dvojčata ![]()
@marketi Gratuluju k takovemu vykonu! Dvojcatka nosit jeste 3 tydny pred terminem, to je teda mazec! Musi to ale uz byt pekny zahul, nosit 5 kilo v detech a jeste vic nez jednou tolik v plodove vode!
@monatkaa Mohly bychom se konecne domluvit na nejakou spolecnou prochazku, pokud bys chtela, my byli cele prazdniny pryc a az ted jsme v chrudimi. Takze pokud bys mela behem pristiho tydne nekdy odpoledne cas a chut, tak dej vedet ![]()
Market - budu na Tebe myslet!!! Ty jsi držák ty to zvládneš levou zadní!!!
![]()
@LLLL píše:
@monatkaa Mohly bychom se konecne domluvit na nejakou spolecnou prochazku, pokud bys chtela, my byli cele prazdniny pryc a az ted jsme v chrudimi. Takze pokud bys mela behem pristiho tydne nekdy odpoledne cas a chut, tak dej vedet
Budu moc ráda a co Sedmikrasko, nechces se k nam KONECNE taky pripojit???
![]()
Ahoj holky. Tak dnešní kontrola opět ok, zase se nic nechystá
v pondělí v 7 nástup do nemocnice
Dnes jsem šla na monitor do rizikovky a už hned věděli jak se jmenuju a že se na mě v pondělí těšej…no tak jsem jim řekla že já se netěším a že doufám, že se holky umoudří a půjdou co nejdřív ven ![]()
@marketi také na tebe budu myslet a držet palečky, ať už to máš za sebou a u sebe ty dva andílky ![]()
Ahoj jmenuju jse iva! Jsem v 36tydnu a cekame holcicku Emmu! Ale kdyby jse pan doktor spletl tal to bude Tadeasek. Bydlim kousek od chrudimi! tak zatim
@marketi omlouvám se, ale nějak déle jsem tu nebyla a koukám, že Ty stále držíš v celku
máš můj velký obdiv, opravdu takhle dlouho udržet dvojčátka je výkon, přeji hooodně moc štěstíčka a ať jsi s holkama v pořádku a už je máš u sebe a hlavně bezbolestný a rychlý porod ![]()
@skripatko ahojky ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak se jdu rozloučit
zítra nastupujeme do nemocnice, tak uvidíme, jak dlouho tam pobydeme, než se holky rozhodnou jít na svět
Doufám že to bude brzy ![]()
Až bude po, tak dám vědět!!! Všem Vám děkuji za podporu!!! Pa pa ![]()
@marketi Tak ať to máte za sebou co nejrychleji a bez komplikací!!! Těšíme se na zprávu, že už máš princezny u sebe ![]()