Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
5.9.12 11:18

Jéé, 37+3 jsem rodila :hug: :hug: :hug:
Markét, budu moc a moc myslet :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
5.9.12 11:39

Moni to mi ani neříkej :-D Já jsem totiž asi opravdu nějaký unikát :-D moje švagrová už se taky otevírá a už se jí to připravuje na porod a to čeká jednoho klučíka, jenom já snad budu přenášet i ty dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.9.12 12:44

@marketi Gratuluju k takovemu vykonu! Dvojcatka nosit jeste 3 tydny pred terminem, to je teda mazec! Musi to ale uz byt pekny zahul, nosit 5 kilo v detech a jeste vic nez jednou tolik v plodove vode!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.9.12 12:46

@monatkaa Mohly bychom se konecne domluvit na nejakou spolecnou prochazku, pokud bys chtela, my byli cele prazdniny pryc a az ted jsme v chrudimi. Takze pokud bys mela behem pristiho tydne nekdy odpoledne cas a chut, tak dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
5.9.12 13:25

Market - budu na Tebe myslet!!! Ty jsi držák ty to zvládneš levou zadní!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
5.9.12 22:00
@LLLL píše:
@monatkaa Mohly bychom se konecne domluvit na nejakou spolecnou prochazku, pokud bys chtela, my byli cele prazdniny pryc a az ted jsme v chrudimi. Takze pokud bys mela behem pristiho tydne nekdy odpoledne cas a chut, tak dej vedet :)

Budu moc ráda a co Sedmikrasko, nechces se k nam KONECNE taky pripojit??? :lol: :lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
6.9.12 08:29

Monatkaa - určitě - ráda přijedu jen řekni kdy??? A dorazím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.9.12 10:28

Ahoj holky. Tak dnešní kontrola opět ok, zase se nic nechystá :-D v pondělí v 7 nástup do nemocnice :-) Dnes jsem šla na monitor do rizikovky a už hned věděli jak se jmenuju a že se na mě v pondělí těšej…no tak jsem jim řekla že já se netěším a že doufám, že se holky umoudří a půjdou co nejdřív ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.9.12 07:26

@marketi také na tebe budu myslet a držet palečky, ať už to máš za sebou a u sebe ty dva andílky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
7.9.12 08:37

Ahoj jmenuju jse iva! Jsem v 36tydnu a cekame holcicku Emmu! Ale kdyby jse pan doktor spletl tal to bude Tadeasek. Bydlim kousek od chrudimi! tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
9.9.12 11:21

@marketi omlouvám se, ale nějak déle jsem tu nebyla a koukám, že Ty stále držíš v celku :palec: máš můj velký obdiv, opravdu takhle dlouho udržet dvojčátka je výkon, přeji hooodně moc štěstíčka a ať jsi s holkama v pořádku a už je máš u sebe a hlavně bezbolestný a rychlý porod :kytka:
@skripatko ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
9.9.12 18:07

Ahoj holky :mavam:
Tak se jdu rozloučit :-) zítra nastupujeme do nemocnice, tak uvidíme, jak dlouho tam pobydeme, než se holky rozhodnou jít na svět :roll: Doufám že to bude brzy :pankac:
Až bude po, tak dám vědět!!! Všem Vám děkuji za podporu!!! Pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
9.9.12 18:16

Hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
9.9.12 19:06

@marketi Tak ať to máte za sebou co nejrychleji a bez komplikací!!! Těšíme se na zprávu, že už máš princezny u sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
9.9.12 20:32

@marketi Hodně štěstí ještě jednou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie