Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, když už jsme tu všechny takhle z okolí, neznáte někdo nějakou schopnou zubařku, já měla takovou nádheru a syn mi z ní chytil rapla, přitom normálně pusinku otevírá a je jasný, že se bojí, kdo se zubaře taky nebojí že
Museli jsme pak jezdit do Hradce do nemocnice a hlavně kvůli tomu, že to tak zanedbala, ona se na něho bála šáhnout, když má srdeční vady a tak to strašně zanedbala, ale pak to hodila elegantně na mě, že je to moje chyba, no kde jsem jí udělala netuším, ale zkončila jsem u ní a teď nevím, kam se vrtnout… Potřebovala bych někoho hodného s kladným přístupem k dětem… Díky moc přede za nápady.
@embry Kampak chodíš na přednášky?
Jinak já mám ze psů taky respekt. A nemám ráda, když se od někud vyřítí pes a páníček 20m od něj volá, on je hodnej, to bych střílela. Takhle loni srazil z kola Lexíka nějakej kříženec vlčáka, malej měl z toho pěknej šok, brečel celou cestu domů a ženská se přiblble usmívá a prý vždyť je to jenom štěně a chce si hrát ![]()
@nakim Mi chodíme k dr. Beránkové do Semtína, je příjemná a Lexík s ní nemá problém…
@nakim Ahojky. Já chodím k zubařce do pardubic, ale nevím jestli ještě přijímá, je strašně hodná a zpravila mi všechny zuby, protože předtím jsem taky neměla štěstí na zubařku… jmenuje se Kršáková Romana a sídlí na stomatologické poliklinice, je to kousek od plavečáku…
Holky nevíte, podle kterého TP se počítá nástup na mateřskou? Podle menses, nebo ultrazvuku?
@Alex160509 tak to nevím… to jsem ještě neřešila, já mám času dost
kdy Vám řekli TP podle UTZ?
@marketi Já mám termín podle ulz 6. 12. takže taky ještě dosti času, jen mě to tak napadlo. A študuju tu RD.
@Alex160509 no tak to máš ještě času
mě teda TP podle UTZ neřekli
a asi ani neřeknou ![]()
@marketi mě TP podle UTZ posunuli o jeden den oproti MS.. takže pro mě se taky nic nemění
@Alex160509 někdy propovídáme celou hodinu a někdy se to i trošku natáhne..jinak jsme i cvičily, teď v poslední době, jak už se blížíme do finiše, tak spíš cvičíme dýchání..teď naposledy byl kurz o kojení..nacvičovaly jsme si to na panence, docela jsme se nasmály
příští středu je myslím kurz o antikoncepci po porodu
je to každou středu od 13-14h a to na 17. listopadu v Pardubicích (u MUDr. Sýkorové), někdy je to s paní doktorkou a jindy se sestřičkou..obě jsou moc fajn..nejsem jejich pacientka, ale i tak chodím a ráda, jo a stojí to 30,– Kč ![]()
Jo a já mám jen jeden termín a to dle PM a od něj mi to napočítali
mám termín 18.6. a na mateřský jsem od 5.5.
@embry teda to jsou ty kurzy docela levné na Pardubice, co jsem četla za letáky, tak tam vždy byla celková suma a byla to docela pálka… Je to super, že se takhle věnují maminkám.
Já jsem za těhu pár cvičení vyzkoušela a buď to bylo daleko nebo drahé nebo dokonce obojí..tady jsou přednášky i cvičení, mám to kousek a ještě je to levný… a buď dojdu a dám jednorázově 30,– Kč nebo nedojdu a hotovo ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jakpak je?
A co Embry? Ta už má určo miminko u sebe ![]()