Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
27.4.12 10:07

U mě vše zatím ok. Náš Vojtíšek v bříšku už má něco přes 2kg a je prý tak o 5 dní větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.5.12 16:13

Ahoj holky,mohla bych se pridat? Jsem z Pardubic,ne tedy primo,ale potrebovala bych poradit,zda jste byli na prvotrimestrialnim screeningu kolem toho 12 tydne,jak to probihalo,kolik to stalo,nahravaji na cd a dalsi informace? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
6.5.12 16:44

@Langosinka Ahoj, to zalezi na tom, kam na ten screening jdes… Nekde to je zadarmo, i kdyz tady zrovna ve vychodnich cechach nevim, ze by to nekde bylo zadarmo, ja platila v chrudimi 600,– ale nekde to stoji az 1500,–. Jinak je to ultrazvuk (pres brisko - bylo mi receno, ze jen kdyby tam dr neco nevidel, tak jak potrebuje, tak i spodem, ale normalne se to dela pres bricho), dr kontroluje ruzne parametry a vyvraci moznosti vyvojovych vad jako je treba Downuv syndrom. Vsechno ti ukaze, uvidis, co kde mimi ma, je to krasny :hug: O fotku si urcite rekni, na zaznam na DVD se take zeptej ;) Jinak tusim pojistovna Metal Aliance to proplaci, o jine pojistovne nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.5.12 17:38

@Langosinka
ahoj, já teprve jdu takže Ti můžu poradit jen s cenou.. Jsem objednaná k MUDr. Peršínovi a tam to bude stát 900,–
Mám s sebou mít ručník a nemám moc jíst.. Prý mi budou brát i krev, aby zjistili ty vady. NO a samozřejmě ultrazvuk.. Po 23.5. Ti budu moct říct víc..
Ale měl by Ti to nabídnout Tvůj gynekolog… Ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.5.12 18:05

taky jsem na byla u Peršína za 900,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
9.5.12 08:08

Ahoj holky, teda koukám jak všichni chodí k Peršínovi na utz :-) já tam razím zase zítra a to už jdu ve 21tt. Tak a už nám konečně potvrdí jestli to jsou ty dvě princezničky :lol: Jinak jsem za prv.screening taky platila 900,– a foto stojí 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.5.12 12:51

@marketi AHA! foto 100! Takže dohromady 1000,– ;-)
takže na ten první (11tt) - mi budou brát jen krev a ten další (13tt) - ultz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
9.5.12 17:03

Já jsem to měla tak, že jsem šla k Peršínovi, ten udělal utz aby viděl jak jsou děti velké a jak odpovídají a pak nabrali krev. Za 14dní jsem tam šla znova a udělal utz, vše přeměřil, překontroloval a pak to dal do počítače i s výsledkama krve a spočítalo se, jestli jsou dětičky zdraví a jestli odpovídají :-) je to super. A můžeš si sebou někoho vzít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.5.12 19:08

@marketi začínám se těšit :-) ale jdu až za 14dní :-)
na poprvé půjdu sama, manžel se doktorů bojí…tak ho tam vezmu, až budu mít rekognoskovaný terén ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
9.5.12 19:38

:-) jo je to super zážitek :-) já tam jdu zítra a jde semnou i švagrová a švagr :-D prej chtějí vidět jak se tam ty dvě vejdou a navíc z toho budou mít hroznou radost. Semnou manžel chodil pokaždý :-D ale na tom prvním kontrolním semnou taky vlastně nebyl :think: :-) ale opravdu se máte na co těšit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.5.12 20:15

@marketi už se nemůžu dočkat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 10:24

Ahojda. Já jsem u Peršína za fotku platila 200,– a na gyndě by chtěl Hanousek myslím 50,–, ale většinou tam není nic vidět, tak si je neberu. Mám vlastně jen jednu fotku, protože podruhé se Vojtíšek u Peršína prostě fotit nechtěl :zed:
Jinak přítel se mnou u Peršína jednou také byl a šel se podívat, ale vzhledem k tomu, že mě vždycky nechali svlíknout i spoďáry, tak bych tam jinou osobu než přítele nechtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
10.5.12 12:38

Tak dnes jsem absolvovala další utz u Peršína a jsem dnes 20+6, vše máme v pořádku a stále máme dvě holčičky :D Jo černobílé foto stojí 100 a barevné 200, kdyby jsi chtěla nahrát dvd, tak černobílé stojí 200 a barevné 300. Což si myslím že je super, protože ve špitále chtějí za foto 342 a za dvd 1596 8o
Já jsem hubeňoučká, takže mě bere vždycky jenom přez břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 16:26

@marketi mě taky bere jen přes břicho, ale vždy mě nechá svlíknout..však jsem ráda, že už k němu nemusím..mám za sebou i poslední ultrazvuk, tak už tam nejdu..jen mě mrzí, že nemám ještě jednu fotku, ale občas byl Peršín pěkně hustej a nemluvě o tom, že jsem tam vždycky tak hodinu čekala a to jsem byla objednaná :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
10.5.12 16:28

@embry teda koukám že nemáš moc dobré zkušenosti, to já zase nemůžu říct ani půl slova, ale možná to bude asi i tím že jsem teď jediná s dvojčátky :-) teda takže ty už to máš taky skoro za pár co :-) no já k němu už možná taky nepůjdu jestli si mě převezme doktorka na ryzikovce ve špitále. Uvidíme co bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová